USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'de evdeki hesap çarşıya uymuyor 

Fenerbahçe'de evdeki hesap çarşıya uymayınca doruk yarışında daim çıban alınıyor.

Fenerbahçe'de evdeki hesap çarşıya uymuyor 
30-11-2021 10:48

Spor Toto Süper Lig'de 14 hafta geride kalırken Fenerbahçe, istediği puanları hanesine yazdıramıyor. 24 puanla 4'üncü sıraya yerleşen zerrin lacivertli ekip, fevk sıralara çıkmanın hesaplarını yaparken, evdeki hesap çarşıya uymuyor. Teknik yönetmen Vitor Periera'nın icra ettiği 11'ler ve karşılaşma sırasındaki aktör değişimleri rastgele hafta tepkileri çekiyor. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan Göztepe mücadelesinde de isteneni veremeyen Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik skorla ayrılarak 1 puanla yetindi. Lider Trabzonspor'un 12 nokta arkasında artan zerrin lacivertlilerde Altay ve Valencia'nın hastalıklı oluşları ve Tisserand ile Mert Hakan'ın ise cezalılarının olmasının arkası sıra Novak'ın 88'inci dakikada al kartla düzen haricinde kalması vaziyeti epey zora soktu. Zirve yarışında sonsuz çıban alarak taraftarının umudunu kesmesini sağlayıcı zerrin lacivertlilerde uygulayım yönetmen Vitor Pereira'nın takımdaki geleceği de sıkkın ortak çözüm kabul etme amacında ilerliyor.

SZALAI YEDEK KULÜBESİNE HAPSOLDU

Sarı lacivertli ekip, Galatasaray derbisi ile evvel kat 4'lü defans sistemine intikal yaptı. Sistem değişikliğinin kurbanı ise Attila Szalai oldu. Bu sistemi denemiş olduğu Galatasaray derbisiyle istediği neticeye vasıl Portekizli uygulayım adam, Olympiakos ve Göztepe karşılaşmalarında ise arzuladığı puanları alamadı. Szalai'yi ise redif kulübesine hapseden Pereira, sistemi denemiş olduğu 3 maçta defans ikilisinde Kim, Serdar Aziz ve Tisserand'a nasip verdi. Szalai, Galatasaray derbisinde kadroda bulunmasına rağmen müddet almazken, Olympiakos maçında 78'inci dakikada Novak'ın hesabına oyuna engelleme oldu. Szalai, Göztepe maçında ise 90'ıncı dakikada Mesut'un hesabına oyuna girdi.

PELKAS GEÇEN SEZONU ARATIYOR

Sarı lacivertli ekipte Dimitris Pelkas, geçtiğimiz sezonu aratan esame ortada toprak alıyor. Geçen mevsim evvel 11'in değişilmez isimlerinden bulunan Pelkas, bu mevsim bekleneni veremiyor. Ligde 14 hafta geride kalırken gol ve asist başarısı gösteremeyen Pelkas, geçtiğimiz mevsim 8 gol ve 8 asistlik kalburüstü ortak çizge çizmişti.

İRFAN CAN KAHVECİ TEPKİLİ

Fenerbahçe'de takımın en iyileri ortada toprak meydan İrfan Can Kahveci, Pereira'ya tepkili. En sonuç esbak geceleyin ezanı oynanan Göztepe maçında Serdar Dursun'un kaydettiği gole asist katkısında mevcut İrfan Can, 78'inci dakikada yerini Rossi'ye bıraktı. Oyundan çıkarken ve hemen sonra uygulayım yönetmen Pereira'ya bulunan sitemini gizlemeyen İrfan Can'a taraftarlar da dayanaklık etmek verdi.

BERISHA VE SERDAR DURSUN BEKLENTİNİN ALTINDA

Sarı lacivertlilerde Berisha ile Serdar Dursun, performanslarıyla beklentinin altında kaldı. Valencia'nın sakatlığında erke saçması muhtemel Serdar Dursun ile Berisha beklentiyi veremedi. Bu mevsim 9 maçta fariza meydan Serdar Dursun; 2 gol atarken 1 golünde hazırlayıcısı oldu. Berisha ise ligde biçim giydirilmiş olduğu 8 karşılaşmada 1 gol, 2 asist kaydetti.

CRESPO BEĞENİ TOPLADI

Sarı lacivertli ekipte Crespo, rüzgarı esmeye bitmeme ediyor. Galatasaray derbisinde kaydettiği golden sonradan tamamı dikkatleri karşı çekici Portekizli futbolcu, UEFA sıralamasında olmamasından çevre Olympiakos maçında fariza alamamıştı. Mert Hakan'ın yokluğunda mücadeleye 11'de başlamış bulunan ve 90 zaman sahada toprak meydan Crespo, zevk topladı. Göztepe maçındaki başarım içtimai medyada da ruzname bulunan Crespo, 11'deki yerini sağlamlaştırdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler