USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Başkan Vekili Bilecik: Derbi bittiğinde hakemi değil güzel oyunu konuşmak istiyoruz

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Kulüp Sözcüsü Erol Bilecik, piyasa haset deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları derbi maçı önceleri Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkan Vekili Bilecik: Derbi bittiğinde hakemi değil güzel oyunu konuşmak istiyoruz
19-11-2021 16:53

Derbiyi bağlı görüşlerini paylaşan Erol Bilecik, "Öncelikle dört başı mamur camiayı selamlıyorum. Sevgi, hürmet ve hürmetlerimi paylaşıyorum. Takımımız bu piyasa haset filhakika yalnızca Türkiye'nin değil, Avrupa'nın ayrıca Dünya'nın geçmiş 5'i içinde yayınlanan en nazik maçlardan biri namına ayraç edilen, altı çizilen müşterek derbiye çıkmak olacak. Bu karşılaşma yalnızca takımımızı, futbolcularımızı, uygulayım kadromuzu, yönetimi değil dört başı mamur Türkiye'yi görüntülük başına kilitleyen, piyasa haset ahit 19.00'da şişman müşterek heyecanı müşterek açıdan hak fail ekranlardan hem dışarıya vuracak, hem de içeriye vuracak müşterek karşılaşma olacak. Bir açıdan yürekler hakkıyla dalgalanmış olacak. Dolayısıyla heyecanımız filhakika büyük. Geri tadat başladı. Günler değil, saatleri sayabilecek müşterek noktada bulunmaktayız. Çok giranbaha topçu kardeşlerimin bundan müşterek dü çağ evvela sevinçli beyanatları oldu. Samandıra'da maneviyat ve güdeleme akıbet adım yüksek. Derbiye anık müşterek hava olağandan mevcut. Ben bunu baş döndürücü şişman müşterek sevinme ve afiyetle taraftarlarımızla kırışmak isterim. Dün Mert Hakan'ın, şimdi öncesinde Mesut'un, şimdi öncesinde gene canan Berke'nin paylaştığı hem kalp fikriyat mevcut hem de filhakika kalpten söylemiş oldukları ve bu açıdan atmosferi yansıtan güzel ifadeler var. Bu ifadelerin ast yanlarını okuduğumuz devir takımın inancı, morali ve motivasyonu hakkıyla mükemmel namına yerinde. Bütün Samandıra derbiye mükemmel anlamıyla anık diyebilirim. Tabii ki ellerinden gelenin fazlasını yapacaklar. Ama gelişigüzel devir şurası da söylemeden edemeyiz. Futbolda da müşterek kader faktörü var. Futbol şansı da temenni ediyorum bizim yanımızda olur. O devir yaşantımızın az buçuk şimdi hazırlop olabileceği net. Çünkü elimizden geleni yapacağımız ve futbolcularımızın da yapacağı dair en küçük müşterek şüphemiz yok. Mert Hakan, Mesut ve Berke'nin mesajlarında gerçekte müşterek anne ileti var. Bu da şu; değerli, tartışmasız taraftarımız kâfi ki desteğinizi esirgemeden bizlerle paylaşın. Gerisinde de topun bundan böyle onlarda bulunduğu yahut işin onlarda bulunduğu dair doğrusu mesajlar açık. Sadece derbi maçı düşüncesince değil, topu topu senelerde desteklerini bu giranbaha takımımızın üstünden kesin suretle çekmiyor olmamız gerekir. Bu güzel enerji, bu güzel hava kısaca hepsini ast alta koyduğumuz devir dört başı mamur camiamızın olağandan derbiye anık olduğuna yürekten de inanıyorum" dedi.

"HAKEM, YAN HAKEMLER, DÖRDÜNCÜ HAKEMLER, SÖZÜN KISASI BURADAN BÜTÜN HAKEMLERE SESLENİYORUM Kİ, TARAFSIZ OLMAK ZORUNDALAR"

Hakemlerin etkisiz olması icap ettiğinin altını çizen Bilecik, "Bir ehemmiyetli noktanın da altını resmetmek gerekir. Sözlerimin başlangıcında söylemiştim. Sadece ligimizin en bulunmaz maçı değil, bire müşterek sürede Avrupa'nın ve Dünya'nın mahdut derbilerinden müşterek tanesi oynanacak lakin müşterek noktanın altını tekrardan çerçeveleyerek, hakkıyla resmetmek icap eder niteleyerek düşünüyorum. Çünkü piyasa akşamı ekipler kadar, futbolcularımız kadar, uygulayım kadrolarımız genişliğinde ayrıca onlardan müşterek hacim şimdi fazla, takımlardan güçlü şimdi müşterek tomar fariza ve yazık maçı yönetecek hakemlerde. Bunun altını çizmemiz gerekir. Bütün hakemlerin mesuliyeti emin olun herkesten baş döndürücü şimdi fazla, bence ehemmiyetli ve kritik. Bu noktada müşterek talebimiz var. Sadece ve sadece, dört başı mamur topluluk olarak, patronaj olarak, sonunda müşterek talebimiz var. Hakem, taraf hakemler, dördüncü hakemler, hasılıkelam buradan dört başı mamur hakemlere sesleniyorum ki, etkisiz kazanmak zorundalar. Hiçbir baskının, zira bildiğiniz kabil dü senedir tribünlerde mükemmel sığa kesin suretle müşterek karşılaşma oynanmıyordu. Bugün bundan böyle mükemmel kapasitede maçların oynanacağı sekilik atmosferinden bahsediyoruz. Hiçbir atmosferden etkilenmeyen, göz boncuğu baskıdan, derbilerin bilindik bu tribünlerin tesirinde kalmayan müşterek biçimde yönetimin sürdürülmesi gerekir. Tamamen objektifliği katiyen ve katiyen vasıtasız bırakmamaları gerekir. Sadece ve yalnızca sahada hakkıyla futbolun oynandığı, topun oynandığı, yalnızca pozisyonlara odaklanarak yönetilen müşterek karşılaşma olmasını hem dilek ederiz hem dileriz hem de takip edeni olacağız. Derbiler hile edilecek müşterek karşılaşma değildir, yönetilmesi müstelzim maçlardır. Yönetilecek bulunan bu maçların da objektif, adaletli, etkisiz müşterek biçimde ve göz boncuğu bası altında olmaksızın yönetilmesi müstelzim maçlar olması gerekir. Bir defa şimdi altını çiziyorum, bu aşamada doğruluk baş döndürücü şimdi önemli. Dolayısıyla hile fail müşterek hakem grubu değerlendirmek istemiyoruz bu derbide" ifadelerini kullandı.

"ARTIK SAHANIN YILDIZININ HAKEMLER DEĞİL; OYUNCULAR, TAKIMLAR OLMASI GEREKİR"

Başkan Vekili laflarını şöyleki sürdürdü:

"Tabii ki derbinin sonucunu, kaderini belirleyen hakemler bundan böyle omasın. Bugün Türk futbolunda en müşterek tomar konuşulan noktalardan müşterek tanesi hakemlerin eleştirisi oluyor. Nihayetinde bu derbide görülmemiş parafin müşterek sahife açılsın. Bunu diliyoruz, dilek ederiz ve temenninin ötesinde umuyoruz artık. Fazlasıyla hakkımız, yegâne beklentimiz ve odağımız. Emin olun altını çiziyoruz zira tığ arka küsurat nice noktada 'tamamız' diyebiliyoruz. Hayatta bulunduğu kabil sahada da adaletin kuvvetli, kuvvetlinin de adil olması gerekir. Bu derbi düşüncesince altı çizilmesi müstelzim müşterek benek olduğuna inanıyorum. Artık sahanın yıldızının hakemler değil, oyuncular, ekipler olması gerekir. Pazar haset ahit 21.00 bakımından karşılaşma bittikten sonradan filhakika hakemi değil, güzel oyunları konuşmamız gerekir. Tabii ki Fenerbahçemizin başarılarını konuşmamız gerekir.

"DERBİ HEDEFİMİZ TEK VE AÇIK: 3 PUANI ALMAK"

Hayatın müşterek kuralı vardır. Siz nereye bakarsanız tamamen oraya gidersiniz. Biz Fenerbahçe topluluğu olarak, yönetimi olarak, ekibi olarak, dört başı mamur uygulayım yapımız ve oyuncular namına baktığımız yegâne minval şampiyonluk. Nereye bakarsak oraya gideriz. Şampiyonluğa bakıyoruz, inşallah şampiyonluğa da gideceğiz niteleyerek düşünüyorum. Bütün giranbaha taraftarlarımıza şurası da bildirmek isterim; öteki maçlar kabil kazananın 3 puandan şimdi müşterek tomar alacağı müşterek karşılaşma değil nihayetinde. Ama elbette ki altını çizeceğimiz yegâne benek var; derbi amacımız yegâne ve açık: 3 puanı almak. Bu doğrultuda Fenerbahçemize canı candan başarılar temenni ediyorum ve milyonlarca taraftarımızı temsilen Yönetim Kurulu namına mükemmel tamlama tığ de Galatasaray Stadı'na olacağız, derbide olacağız, takımımızın beraberinde olacağız.

"HAKEMLER HİÇBİR TRİBÜN BASKISI ALTINDA OLMAMALI"

Günün sonu bakımından futbolcularımız sahalardaki gladyatör filan değildir lakin formasını giyen, formanın 100 salname emeğini, dört başı mamur tarihini, yansıtan insanlarımız demektir. Tabii ki bu sorumlulukları dahilinde bu karşılaşma oynanacak. Ben Fenerbahçemiz düşüncesince sözümü esirgemeden kıvançla söylerim; sahada bu yazık dahilinde terimizin akıbet damlasına genişliğinde 90 dakika süresince savaşan, terini formasına akıtan 11 futbolcumuz olabileceği açık ve açık. Bu hazırlıkları yaptılar. Bunun müşterek bayrama, şölene dönüşmesi gerekir. Tekrar altını çiziyor olmamız gerekir; piyasa haset ahit 21.00'da karşılaşma bitiminde yalnızca takımlarımızı, elbette ki öz başarımızı konuşmamız gerekir, hakemleri değil. Hakemler göz boncuğu sekilik baskısı altında olmamalı. Tamamen objektif, baskıyı hissetmeden ve az buçuk evvela de söylediğimiz kabil adil müşterek biçimde zira güç onların lakin sonunda kuvvetlinin de adil olması müstelzim müşterek atmosferde yönetmeliler.

"TÜRK FUTBOLU İÇİN DE, HAKEMLER İÇİN DE İYİ BİR SAYFA OLSUN"

Bugüne genişliğinde tutulmuş olduğumuz koskoca mezalim var, geçtiğimiz yıllarda yitirmiş olduğumuz, bu açıdan söylemiş olduğumuz noktalar zımnında puanlar var. Bunların bundan böyle olmaması gerekir. Türk futbolu düşüncesince de, hakemler düşüncesince de güzel müşterek sahife olsun. Derbiye bununla da bakılması gerektiğine inanıyorum.

'Haydi Fenerbahçe!' diyen her insana canı candan esenleme ve sevgilerimi iletiyorum. İnşallah piyasa akşamı 19.00'da başlayıp 21.00'da sona erecek bu derbide de galibiyet inşallah bizim camiamızın olsun."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler