USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: Yarın kazanırsak Ocak ayını görürüz diye düşünüyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 'Kimse hâlâ tek şeyden kopmadı ve sonuna denli hakeza gidecektir. Yarın kazanırsak Ocak ayını görürüz diye düşünüyorum' dedi.

Fatih Terim: Yarın kazanırsak Ocak ayını görürüz diye düşünüyorum
20-10-2021 19:18
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Kimse daha tek şeyden kopmadı ve sonuna denli hakeza gidecektir. Yarın kazanırsak Ocak ayını görürüz diye düşünüyorum" dedi.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3’üncü maçında erte Lokomotiv Moskova’ya mihman olacak bulunan Galatasaray’da uygulayım yönetmen Fatih Terim ve topçu Alpaslan Öztürk, karşılaşma evveliyat planlı matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu. Yarınki düzen projelerinde başlıca müşterek farklılık olamayacağını kail Fatih Terim, “Oyunumuzda birtakımı ıvır zıvır dokunuşlar olacak. Büyük müşterek farklılık kimesne beklemesin. Oynamak istediğimiz müşterek düzen var. Zaman devir kalburüstü olduğumuz oluyor, devir hin da yanlışlar oluyor. Oyun anlayışımız kelimesi kelimesine bitmeme edecek. Lokomotiv Moskova’ya ecnebi değiliz. Biz orada yeniyoruz, onlar burada yeniyor. Stadın evvel açılışında da buradaydık. Rakibimiz öğretmen değişikliğine uğradı. İyi müşterek takım, elleme aktörleri var. Bulunduğu yerden hâlâ elleme müşterek pozisyona gelecektir. Oyuncularımıza da başlıca ve elleme müşterek takımla oynayacağımızı söyledim” diye konuştu.

“KAZANDIĞIMIZ HALDE ÇOK BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDERİZ”

Yarınki karşılaşmanın kararına gereğince grupta hâlâ iddialı müşterek pozisyona gelebileceklerinin altını çizen Terim, “Grupta her insanın iddialı bulunduğu müşterek tertip var. 3’üncü maçı oynayacağız ancak kazandığımız biçimde baş döndürücü iri müşterek üstünlük elde ederiz. Kaybetmememiz biçiminde rakibimizin iddiası epey geriye düşebilir. Ben bu grubu Şampiyonlar Ligi grubu yerine nitelendirdiğim düşüncesince herhangi müşterek nesne olabilir. Her rakibimize hürmet duyuyoruz. Kaybedersek de rakibimiz devreye girecek. Biraz karışacak. Kimse daha tek şeyden kopmadı ve sonuna denli hakeza gidecektir. Yarın kazanırsak Ocak ayını görürüz diye düşünüyorum” gibi konuştu.

“HİÇ KİMSEYİ KAYBETME NİYETİNDE DEĞİLİZ”

Yarınki maçta ileri uç tercihinin anlaşılan bulunduğunu açıklanan deneyimli uygulayım adam, “Bütün arkadaşlarımızı kullanmaya çalışıyoruz. Her oyuncuya ihtiyacımız var. Hiç kimseyi yenilgi niyetinde değiliz. Forvet üstüne kararımı çoktan verdim ancak açıklamayacağım. Fazla eksiğimiz yok. Arda ve Sacha kem oyuncularımız. 17 maçta başlıca müşterek kusur yaşamadığımız düşüncesince de atletik ve dirimlik ekibimize teşekkürname etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“MOSTAFA İNŞALLAH DAHA DA FAZLA GOLLER ATACAK”

Forvet oyuncularının performansından kıvançlı bulunduğunu ve herhangi müşterek oyuncusuna kısmet verdiğini tamlayan Terim, “Onları yöneltmek baş döndürücü hazırlop olmadı. Henüz bizim istediğimiz kıvamda değiller. Daha elleme olmalarını bekliyorum. Mostafa da goller atıyor ve inşallah hâlâ da atacak. Bizim Ocak ayındaki düşüncemiz o devir kesin ortaya çıkar. Daha günümüz var. Oynadıkça da hâlâ elleme olacağını düşünüyorum. Bir düzen anlayışı içinde arada sırada hepsine kısmet veremiyorsunuz. Az da olsa baş döndürücü da olsa bütünü kısmet buluyor. Herhangi müşterek maneviyat bozukluğu yaşamadan mütekâsif olmaları da hoşuma gidiyor. Mostafa’dan memnunum” gibi konuştu.

Öte taraftan Fatih Terim, Lokomotiv Moskova’nın acemi uygulayım direktörü Markus Gisdol’ün kendisi ile ilgilendiren dediği müspet laflarla ilgilendiren yerine ise, “Kendisine başarılar diliyorum. Almanya’dan tanıyorum kendisini. İyi müşterek uygulayım adam. Muhakkak ki uygulayım eş değişimleri takıma elleme yansır. İlk maçta küçük değişimlerin sinyallerini gördük. Schalke engelleme müşterek baş döndürücü takımda çalıştı. Kurt hocadan kastı da deneyimli buyurmak istemiştir” diye konuştu.

Fatih Terim karşılaşmanın erte ahit 22.00’de oynanacak bulunmasına değgin müşterek tenkit yaparak, “Bizim maçımız erte 22.00’da. Neden o saatte oynatılır onu da anlamam. Spartak Moskova bugün 17:30’da oynuyor. Bu tip yerlerde er kuşkulanmak hâlâ akilane değil mi?” açıklamasında bulundu.

ALPASLAN ÖZTÜRK: LİDER OLARAK GELDİK, LİDER OLARAK AYRILMAK İSTİYORUZ

Avrupa Ligi’nde iddialı olduklarını kail Alpaslan Öztürk, “Öncelikle şurası söylemem gerekiyor ki takımdaşlık baş döndürücü elleme durumda. Galatasaray ve Fatih Terim’in bulunduğu herhangi müşterek yerde iddialıyızdır. Şu anda lideriz. Buraya reis yerine geldik, reis yerine buradan boşanmak istiyoruz” diye konuştu.

“ŞU ANKİ PERFORMANSIMDAN MEMNUNUM”

Alpaslan Öztürk şu anne kadarki performansıyla ilgilendiren olarak, “Hocam biçim şansı veriyor. Şu anki performansımdan memnunum ancak hocama yoklamak gerekiyor. Galatasaray’da olmaktan ve Fatih Terim ile çalışmaktan ötürü mutluyum. Hocam ne zaman, kesinlikle fariza verirse ego herhangi müşterek devir hazırım” gibi konuştu.

Öte taraftan deneyimli savunmacı yarınki maçtaki hedeflerinin yöneltmek bulunduğunu söyleyerek, “Buraya bu maçı yöneltmek düşüncesince geldik. Yarın ki oynarsa oynasın, dobra müşterek karşılaşma olacağını umuyorum. İyi müşterek rakip. Avrupa deneyimi bulunan müşterek takım. Umarım karşılaşma izleyicilere de esenlik verir” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler