USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: Rakiplerimiz Şampiyonlar Ligi ayarında

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında Galatasaray deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı 1-0 aşınmış etti. Karşılaşmanın arkası sıra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yengi golünü kaydeden Kerem Aktürkoğlu matbuat toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Fatih Terim: Rakiplerimiz Şampiyonlar Ligi ayarında
22-10-2021 07:42

İlk yarı ekipman savunmasını elleme yaptıklarına nazarıitibar çekici Fatih Terim, "Basit toplar kaybettik, sette gıllıgışlı olamadık ancak rakibin dubara kurmasına müsaade vermedik. Geri çekilmedik, hem bizim defansın önünü bununla birlikte merkezi elleme kapattık. Marsilya maçındaki üzere degaje sektörü elleme savunduk. Üzerinde aşırı durduğum taraça oyununu dayanıklı gösteremedik. 2'nci yarı sözde dubara beraberlikle gidiyormuş gibiyken, pozisyonlara girmeye başladık. 2 ehemmiyetli köşe atışı kullandık. golü şimdi evvela bulabilirdik. Hem Morutan bununla birlikte Kerem vakit kökeninden bu yana kurmaya çalıştığımız, devir hin yaptığımız, şimdi aşırı yapmamız müstelzim bu dubara anlayışını golde göz kamaştırıcı yaptılar" niteleyerek konuştu.

"BİZ UEFA'YI ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNUYORUZ"

Kalan 3 maçta en elleme halde sallanmak istediklerini anlatım fail Terim, "Biz dört dörtlük da hakeza sallanmak istiyoruz. Böyle ortak gol çarpmak şimdi elleme oldu. Sevindirici bulunan kılıç oyunu oturtmaya çalışıyoruz. Maçların ortak bölümünde yapabiliyoruz. Ancak rastgele güzeşte çağ şimdi da elleme yapacağımız ortada. Pas yapmaktan vazgeçmedik. Sonuç yerine aşırı elleme ortak golle 3 benek aldık. Rakiplerimizin berabere kalmış bulunduğu akşamda, ehemmiyetli oldu. Şu anda gol yemeyen 2 takımdan biri biziz. Kalan 3 maçımızın 2'si içerde. Dikkatli olmalıyız. Biz UEFA'yı Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz. Bu 3 ekipman Şampiyonlar Ligi ayarında. Dikkatli olmamız lazım. En önemlisi 3 maçta verdiğimiz durum sayısı namevcut denecek derece az. 2 yada 3 durum verdik. Güzel ortak galibiyet, camiamıza yararlı olsun" şeklinde konuştu.

"HEPİMİZ ÖYLE BİR YOLCULUĞU ÖZLEDİK"

Dinamik ve güre aktörleri kadrolarına müdahale ettiklerini kail deneyimli uygulayım adam, "Ben oyunu 1 saniye bırakmam. Kenarda rastgele devir öyleyim. Ciddiyetten uzaklaşmasından tek hoşlanmam. Dinamik, güre ortak ekip aktarma ettik. Bu gruptan çıktığımız andan itibaren bambaşka adımlar atabiliriz. 2000'deki ekipman 4 yılın böylece oluştu. Tam ortalık presi dehşetli oynayan ortak takımdı. Paslar ezber bir duruma gelmişti. Bu takımda o bir duruma giderek gelecek. Her yıl 1, 2 aktör ekibe katarak, ivaz vermeyerek iri işler yapmıştık. Bu gruptan da çıktığımız devir şimdi şen konuşabiliriz. Hepimiz anca ortak yolculuğu özledik. O takımın icra ettikleri ve oynadığı düşüncesince beye çalışmamız lazım. Şu oyun, 3 maçtaki 7 puan, gol yemeden şef kazanmak bence iri başarı. Üstüne koyarak gitmeliyiz" ifadelerini kullandı.

"2-0 ÖNDEYKEN, DURUP DURURKEN 8 MAÇ CEZA YEDİK"

Marcao'nun kendileri düşüncesince ehemmiyetli ortak aktör bulunduğunu anlatım fail Fatih Terim, şu halde konuştu:

"2-0 öndeyken, durup dururken 8 karşılaşma ukubet yedik. Bize anlaşılmaz işler olmaktadır bu da onlardan birisi. Marcao'nun savunmadaki duruşu, toparlaması, kesiciliği, liderliği, oradan oyunumuzu başlatmamızın en ehemmiyetli sebeplerinden birisi. Sol ayaklı, anca bulunduğu düşüncesince hususi aktarma ettik. Formdaydı, 8 karşılaşma hazırlop ortak müddet değil. Bir çağ bambaşka ortak stoper, ortak çağ başka. Bizim düşüncesince hazırlop olmadı. İnşallah kazasız, belasız bitmeme eder. Hücum yönünde da oyunun başlamasında ağırbaşlı ortak önemi var."

"BEŞİKTAŞ, CİDDİ VE SAYGI DUYULACAK BİR RAKİP"

Pazartesi haset oynanacak Beşiktaş derbisi ile alakalı düşünceleri sorulan Terim, "Bu maçların bütünü oynanır. Kolay olmayacak. Beşiktaş elleme ortak takım. İyi ortak kadroları var. Geçen yılın şampiyonu. Şu anda elleme gitmeyebilirler ancak ağırbaşlı ve hürmet duyulacak ortak rakip. Pazartesi haset en elleme halde oynamaya çalışacağız. Kural böyle. Kimsenin günahı değil. Sabaha erinç orada olacağız. Zor, 18'inci karşılaşma bitti. Çıkıp en elleme hazırlığı yapacağız. Bazı oyuncular rejenerasyon yaptı. Belki yarın vereceğiz" dedi.

"TAKIMDA 1'İNCİ VE 2'NCİ ADAM BİRBİRİNE NE KADAR YAKINSA, TAKIMIN UZUN MARATONDA FAYDALANMASI O KADAR ÇOK OLUR"

Bugün evvel 11'de Babel ve Barış Alper'i yeğleme etmesi sorulan Fatih Terim, "Bir takımda 1'inci ve 2'nci eş birbirine ne derece yakınsa, takımın levent boylu maratonda faydalanması o derece aşırı olur. Babel, Rize'de formdaydı. Konya'da sonraları oyuna soktuk. Burada topu topu avlamak gerekiyordu onunla başladım. Barış'ı kıymetlendirmek istiyordum. İyi durumdaydı. O da 11'i zorlayabileceğini ve hazırlop ferde kaybetmeyeceğini bizlere gösterdi. 2'nci yarı levent boylu topa döndü, 1-2 pare şut konumu verdik. Onların yorulduğunu gördüğümüz anda şimdi zinde, şimdi hapis koşacak oyunculara ihtiyacımız vardı. Bunlardan biri Morutan, biri Kerem. Kerem penetre edebilecek ortak oyuncu. Morutan da eş eksiltebilecek ve bu topları atabilecek ortak isim" şeklinde konuştu.

"KONUŞMAK İÇİN ERKEN, ÜMİTLENMEK İÇİN DEĞİL"

Fizik yerine zorlanmadıklarını ve 3 günde 1 karşılaşma oynamaya razı olduklarını kail Terim, "Biz bunları önemsemiyoruz. Bu gruptan çıktığımız anda rastgele şeyi söyleyebiliriz. Gruptan çıkarsak musahabe hakkımız var. Daha elleme oyunlara ihtiyacımız var. Gençlerin heyecanları var. Onları muhtemelen ortak noktaya getireceğiz. Tecrübeli oyuncular apiko duracak. İyi ortak ekipman olma yolundayız. Golden ahir sevince nazarıitibar kılmak lazım. Takım ruhunun ortak göstergesi. Benim de hoşuma gidiyor. Takımı acele otama eder. Konuşmak düşüncesince erken, umutlanmak düşüncesince değil. Bu gruptan çıktığımız andan itibaren bizim de söyleyeceğimiz şeyler olacak elbette" ifadelerini kullandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU: BU MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYORDUK.

Maçın önemini bildiklerini anlatım fail Kerem Aktürkoğlu, "Avrupa'da elleme neticeler alıyoruz, lideriz. Bu maçın önemini biliyorduk. Hocamız da bizlere anlatmıştı. Bu maçtan 3 puanla ayrılmamız biçiminde elleme ortak pozisyona geleceğimizi biliyorduk. Kazandık, gol çarpmak bana kader he Doğum günüm de olması şimdi da hususi oldu. 3 maçımız var, 2'sini içeride oynayacağız. Kazanıp, şef yerine gruptan büyümek istiyoruz" niteleyerek konuştu.

"PROFESYONEL LİGİN EN ALTINDAN GELDİM VE ŞU AN AVRUPA'DA OYNUYORUM"

3. Lig'de rollendirirken de hakeza anların hayalini kurduğunu tamlayan güre oyuncu, "Anlamlı ve elleme ortak armağan oldu. Buraya geleli 1.5, 2 yıl olacak. Fatih hocama teşekkürname ederim. Buraya 3'üncü Lig'den geldim. Profesyonel ligin en altından geldim ve şu an Avrupa'da oynuyorum. Sürekli bunların hayalini kuruyordum. Benim düşüncesince ayrımlı havas ve alım çalım verici. Hocam şimdi elleme değerlendirir. Ben acele uyarlanmış olmaya çalıştım. Tabii ki eksiklerim var. Hocamla da konuşuyorum, bana aşırı asistan oluyor. Eksiklerimi söylüyor. Bende bunu şimdi ileri, üst kullanmak istiyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler