USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: 'Olayı tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor maçından sonraları icra ettiği açıklamada, "Ligde de uzaktayız. Maalesef elden Avrupa kaldı. Orada da baş döndürücü şişman muvaffakiyet elde ettik. Bunların dört dörtlük tersine. Olayı tersine çevirmek için elimizden gele

Fatih Terim: 'Olayı tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız'
29-12-2021 09:46

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda bölgesinde karşılaşmış bulunduğu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'a penaltılarda yenmiş başüstüne ve elendi. Maçın peşi sıra planlı matbuat toplantısında mütekellim Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "İstemediğimiz şeyler oluyor. Böyle ortak maçı da kaybediyoruz. Tek kermen oynadığımız, 15-20'ye yaklaşan durum bulduğumuz maçı kaybediyoruz. Kaybettiğinizin penaltısı, 1-0'ı yok. Turu geçemediğimizde bire ortak nesne benim için. Birkaç pozisyonda kendiliğinden elan elleme bulunan pozisyonda bulunan hiç kimseye küf vermedi.

Kendileri çarpmak tutkusu herhalde. Ligde de uzaktayız. Maalesef elden Avrupa kaldı. Orada da aşırı iri muvaffakiyet elde ettik. Bunların dört dörtlük tersine. Olayı tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Kulübümüzün ve bizim ortaya koyduğumuz bu projeye güveniyorum. Gençlere de güveniyorum, günah yapacaktır. Yalnız içtenlikle açıklamak istiyorum ki kendim de dahil, Galatasaray'a dokunca ita ihtimali bulunan rastgele şeyin önüne geçerim.

Maçlar kaybediliyor. Bu sürprizler de oluyor. Hakeme biricik nesne soracağım. Çünkü bedelini ödemeyen biricik endam onlar. 4 pare elan köşe atışı olsaydı attıracak mıydı? Kulübümüzün konuşu planı doğrultusunda futbolun istikbaline yaptığımız bu yatırıma aşırı güveniyorum. Hem önümüzdeki devir dilimi içine başarıyı, tıpkı zamanda geliri sağlayacağına inanıyorum. Geliri sağlayacak ortak envestisman şekilde görüyorum. Biraz devir gerekiyor gençlerimize. Umudumuzun mevcut bulunduğunu da tekrarlıyorum" sanarak konuştu.

"Okan'ı vermemizin nedeni oynamasıydı"

Okan Kocuk'un Giresunspor'a kiralanmasının tasar dahilinde bulunduğunu tabir fail Terim, "Okan'ı vermemizin nedeni oynamasıydı. Çok doğruydu. Nasıl Yunus'u verdiysek. Çok matrak yorumlar duyuyorum. Bize üzerine da en elleme oynamalarını söylüyoruz. Okan'ı karşılaşma eksiğini gidermesi için Süper Lig'de ortak takıma verdik. Yunus bana dü kez geldi, görmek istediğini söyledi.

Çok da akilane yaptık. Oynayacak, art dönecek. Okan'ı verirken, Fatih, İsmail, Muslera ve Cankat ile bu arada 4 kişiydi. Muslera'nın sakatlığı hafızamızda yoktu. Fatih kendisini bambaşka takımda oynamaya elan müheyya hissettiği için, başüstüne dedik. İsmail'i dü yıl Kayseri'de tecrübelendirdiğim için onu koydum. Başarısız ergin olabilir. Hataları varmı evet. 15-20 pare aktör kiraya verdik.

Kiraya verdiğimiz rastgele oyuncumuzun gönlü razı yapılmaksızın göndermedik. Bu derece gol kaçırdığımız ortak ortamda kalecinize kızamazsınız. 38 pare şut atılmış. Burada bundan hakeza söylenecek uydurma bizedir. Dediğim gibi, Galatasaray'a dokunca verecek mevcut ise kendim karışma hepsinin önüne geçerim. Müsaade etmem kendime de" halinde konuştu.

"Teknik yönetmen yetiştirmiyor yorumları yapanlara söyleyecek nazire bulamıyorum"

Fatih Karagümrük'ün emektar Teknik Direktörü Francesco Farioli'nin uygulayım kadroya katılmasıyla ait çıkan haberlerin akilane olmadığını kail görmüş geçirmiş uygulayım adam, "Haberim yok. Yalanlar nöbetleşe gidiyor. Ben hiçbir görüşmedim karşılaşma haricinde. Birçok insan ön görülüyor. Klasik halini aldı sonuç zamanlarda. Hatta uygulayım yönetmen yetiştirmeme vakası ile birleştirdiler. Türk futbolunun sonuç 50 senesinde rastgele kademde bulundum. Çok da cıvıl cıvıl ekiplerle çalıştım.

Somut aldatıcı şekilde bakmış olduğunuzda en ortak tomar bökelik yaşayan, en aşırı yengi düzlük nice ilki yapan, acemi ortaya konan ortak aşırı şeyin karşısında Fatih Terim yazan ortak adamım ben. Eğer hakeza ortak muvaffakiyet vara gerisinde iri ortak takım vardır. Kimse biricik başına en yukarı ölçüde bu derece kalamaz. Bu kimse yorumların en özellikle gecesini, gündüzüne katarak namına bilirkişi bulunduğu bölgede çalışan, iri efor sarfiyat eden, haricen bambaşka elleme yaşamdan vazgeçen bu kişilere iri hürmetsizlik bulunduğunu düşünüyorum.

Dünyanın en havadan şeyi o ortak şeyler muvaffak olmak için etkin kişilere nahak yere yere konuşmaktır. Teknik yönetmen yetiştirmiyor yorumları yapanlara söyleyecek nazire bulamıyorum. Anlamak da külfet çekiyorum. Böyle ortak husus ne benle ne başkanla gündeme gelmedi. Dünyanın ne takımında daim hakeza ortak ş gördünüz. 24 vakit canlı aranjman bizler birer parçasıyız. Tüm düzentileme dostlarım günün rastgele çabucak bu takımın başarısı için çalışıyorlar.

Benim araştırma görevlisi antrenörlerimi beğenenler olmadı hiç. Takviye mümkün mu, mümkün hastalık olmasın. Ben adamcağızla hiçbir görüşmedim. Bizim maçlara geldiğini biliyorum. Bana bulunan saygısını biliyorum. Bize ulama vereceğine inandığım ortak nesne olursa, donanımlı, tecrübeli, doğacak vaat fail çelimli adlara rastgele devir kapımız açık. Merak etmeyin ego Galatasaray için en akilane sonucu veririm. Yarın sabahleyin başkanla görüşeceğim. Konuşulacak o derece husus mevcut ki, aşırı bambaşka yerlerdesiniz. Nedendir bilmiyorum. Gerekirse tahkim de yapılır" değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Terim sonuç olarak, Rumen topçu Olimpiu Morutan'ın kabiliyetlerinden şüphelerinin olmadığını ve elan da gelişeceğini söyledi.

Oğuzhan Ort - Uygar Aydın
 

İLGİLİ HABER
Galatasaray, evinde kupaya veda etti Galatasaray, evinde kupaya veda etti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler