USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: Maalesef sadece Avrupa kaldı

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Eleme Turu maçında Galatasaray'ın alışılagelen süresi ve sürdürme dakikaları 3-3'lük beraberlikle sonuçlanan maçın ceza vuruşu atışları kararında Altaş Denizlispor'a 6-5 yenildiği ve kupaya veda etmiş olduğu yarışmanın arkası sıra Galata

Fatih Terim: Maalesef sadece Avrupa kaldı
29-12-2021 08:32

"İstemediğimiz şeyler oluyor" diyen Terim, "Böyle ortak maçı da kaybediyoruz. Tek kermen oynadığımız, 15-20'ye yaklaşan durum bulduğumuz maçı kaybediyoruz. Kaybettiğinizin penaltısı, 1-0'ı yok. Turu geçemediğimizde bire ortak bilinçlilik benim için. Birkaç pozisyonda kendiliğinden elan elleme bulunan pozisyonda bulunan kime küf vermedi. Kendileri alaşağı etmek arzuladı herhalde. Ligde de uzaktayız. Maalesef sadece Avrupa kaldı. Orada da baş döndürücü iri muvaffakiyet elde ettik. Bunların birlik tersine. Olayı aksine yöneltmek düşüncesince elimizden geleni yapacağız. Kulübümüzün ve bizim ortaya koyduğumuz bu projeye güveniyorum. Gençlere de güveniyorum, sorumluluk yapacaktır. Yalnız içtenlikle açıklamak istiyorum ki kendim de dahil, Galatasaray'a dokunca ita ihtimali bulunan rastgele şeyin önüne geçerim. Maçlar kaybediliyor. Bu sürprizler de oluyor. Hakeme biricik bilinçlilik soracağım. Çünkü bedelini ödemeyen biricik kamet onlar. 4 adet elan köşe atışı olsaydı attıracak mıydı? Kulübümüzün hesaplı planı doğrultusunda futbolun istikbaline yaptığımız bu yatırıma baş döndürücü güveniyorum. Hem önümüzdeki devir dilimi içine başarıyı bununla birlikte geliri sağlayacağına inanıyorum. Geliri sağlayacak ortak envestisman şekilde görüyorum. Biraz devir gerekiyor gençlerimize. Umudumuzun mevcut bulunduğunu da tekrarlıyorum" dedi.

"OKAN'I VERMEMİZİN SEBEBİ OYNAMASIYDI"

Kaleci Okan Kocuk'un mevsim başlangıcında GZT Giresunspor'a kiralanmasıyla ilgilendiren mevrut soruya cevap verici Terim, "Okan'ı vermemizin nedeni oynamasıydı. Çok doğruydu. Nasıl Yunus'u verdiysek. Çok eğlenceli yorumlar duyuyorum. Bize huzur da en elleme oynamalarını söylüyoruz. Okan'ı karşılaşma eksiğini gidermesi düşüncesince Süper Lig'de ortak takıma verdik. Yunus bana dü kere geldi, kıymetlendirmek istediğini söyledi. Çok da akıllıcasına yaptık. Oynayacak, art dönecek. Okan'ı verirken, Fatih, İsmail, Muslera ve Cankat ile bu arada 4 kişiydi. Muslera'nın sakatlığı hafızamızda yoktu. Fatih kendisini apayrı takımda oynamaya elan apiko hissettiği için, ha dedik. İsmail'i dü yıl Kayseri'de tecrübelendirdiğim düşüncesince onu koydum. Başarısız reşit olabilir. Hataları mevcut mı, evet. 15-20 adet aktör kiraya verdik. Kiraya verdiğimiz rastgele oyuncumuzu gönlü razı olmaksızın göndermedik. Bu denli gol kaçırdığımız ortak ortamda kalecinize kızamazsınız. 38 adet şut atılmış. Burada bundan sonra söylenecek yalan bizedir. Dediğim gibi, Galatasaray'a dokunca verecek mevcut ise kendim müdahale hepsinin önüne geçerim. Müsaade etmem kendime de" diyerek konuştu.

"FARIOLI İDDİALARI doğruca DEĞİL"

Fatih Terim, Fatih Karagümrük'ün emektar fen direktörü Francesco Farioli'nin fen kadrosuna katılmasıyla ilgilendiren çıkan haberlerin akıllıcasına olmadığını kaydederek, "Haberim yok. Yalanlar nöbetleşe gidiyor. Ben on paralık görüşmedim karşılaşma haricinde. Birçok insan ön görülüyor. Klasik halini aldı sonuç zamanlarda. Hatta fen yönetmen yetiştirmeme vakası ile birleştirdiler. Türk futbolunun sonuç 50 senesinde rastgele kademede bulundum. Çok da hareketli ekiplerle çalıştım. Somut muvaffakiyet şekilde bakmış olduğunuzda en ortak tomar bökelik yaşayan, en baş döndürücü yengi alan, nice ilki yapan, acemi ortaya konan ortak baş döndürücü şeyin karşısında Fatih Terim yazan ortak adamım ben. Eğer hakeza ortak muvaffakiyet vara peşinde iri ortak grup vardır. Kimse biricik başına en fevk ölçüde bu denli kalamaz. Bu yüz yorumların en ilkin gecesini, gündüzüne katarak namına bilirkişi bulunduğu bölgede çalışan, iri efor sarfiyat eden, haricen apayrı dobra yaşamdan vazgeçen bu bireylere iri hürmetsizlik bulunduğunu düşünüyorum. Dünyanın en hazırlop şeyi o ortak şeyler muvaffak olmak düşüncesince etkin bireylere nahak yere konuşmaktır. Teknik yönetmen yetiştirmiyor yorumları yapanlara söyleyecek lügat bulamıyorum. Anlamakta ağırlık çekiyorum. Böyle ortak madde ne benle ne başkanla gündeme geldi. Dünyanın ne takımında daim hakeza ortak bilinçlilik gördünüz? 24 dakika canlı organizasyon, bizler birer parçasıyız. Tüm emek vermek dostlarım günün rastgele alelacele bu takımın başarısı düşüncesince çalışıyorlar. Benim asistan antrenörlerimi beğenenler olmadı hiç. Takviye olabilir mu, olabilir bozukluk olmasın. Ben adamcağızla on paralık görüşmedim. Bizim maçlara geldiğini biliyorum. Bana bulunan saygısını biliyorum. Bize ulama vereceğine inandığım ortak bilinçlilik olursa, donanımlı, tecrübeli, doğacak vaat fail çelimli adlara rastgele devir kapımız açık. Merak etmeyin ego Galatasaray düşüncesince en akıllıcasına sonucu veririm. Yarın sabahleyin başkanla görüşeceğim. Konuşulacak o denli madde mevcut ki, baş döndürücü apayrı yerlerdesiniz. Nedendir bilmiyorum. Gerekirse tahkim de yapılır" ifadelerini kullandı..

Son şekilde Terim, Olimpiu Morutan'ın kabiliyetlerinden şüphesi olmadığını ve oyuncunun elan da gelişeceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler