USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: 'En üst gayretle çalışmaya devam edeceğim'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, akıbet devirde gündemde bulunan haberlerin peşi sıra müşterek izah yayımladı. En üst gayretle çalışmaya devam edeceğini anlatım fail Terim, “Hedefim arkamda ehemmiyetli müşterek kuşak ve ayak topu mirası bırakabilmektir” dedi.

Fatih Terim: 'En üst gayretle çalışmaya devam edeceğim'
04-01-2022 16:07

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sonuç günlerde çıkan haberlerin peşi sıra içtimai iletişim araçları hesabından beraberinde izah yayımladı. Bu sene başlatılan plan ve kulübün hesaplı durumunun güzel gitmesi düşüncesince meydana getirilen çalışmalara aksan önleyen Terim, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Son günlerde hakkımda meydana getirilen haberleri, mahsus projeler dahilinde açılan gıybet muhtevalı paylaşımları şişman beraberinde cankulağı izlem ediyorum. Biliyorum ki, Fatih Terim ile Galatasaray adının taraf yana gelmesinden mahsus kırgınlık toy değil.

Her sezonun mahsus bölümlerinde, mevsimlik şekilde kendisini yeniden fail benzeşim muhtevalı saldırılara gönül rahatlığı bundan sonra aşırı elan tedarikli olduğumun da başkaca bilinmesini isterim. Galatasaray'da yaşadığımız nice başarının peşi sıra mevsim başlangıcında Başkanımız liderliğinde, Yönetim Kurulumuz ile baş başa Galatasaray'ın sadece bugününü değil, geleceğini şekillendireceğini düşündüğümüz, Türkiye şartlarında katı de havadan atılganlık edilemeyecek beraberinde plan düşüncesince yola çıktık.

Bu seyahat sırasında yüzleşmemiz müstelzim sayımsız ağırlık olduğunu, bu hedefin gerçekleştirilebilmesi yerine şişman fedakarlıklar yapılması gerektiğini, toleransın az elan tek bulunmadığı beraberinde ayak topu ikliminde nüsha denli geleceğe endeksli beraberinde takımı, adları Galatasaray ile beraberken herkesi sonsuz başarıya alıştıran insanoğlu olarak, kâffesi ayak topu kamuoyuna bildirme ettirmenin tek de havadan olmadığını biliyorduk.

Bu, böylecene kulübünün geleceği yerine kişi ismini, kariyerini riske etmekten çekinmeyecek denli korkusuz kişilerin seçeceği ve sonuna sincap peşinden gideceği beraberinde yoldu ve bu yola Başkanımızın desteği, Yönetim Kurulumuzun teveccühü ve taraftarımızın itimatı ile daima bu arada çıktık.

Sezonun bu bölümünde geldiğimiz noktada dilek ettiğimiz pozisyonda olmadığımız beraberinde gerçek. Bunun mesuliyeti beraberinde insana ilgilendiren ise, o benim ve meydana getirilen kâffesi doğacak planının Galatasaray'a dokunca verdiğini, beraberinde noktada tıkanıklık gösterdiğini yahut müterakki gitmeyeceğini düşündüğüm an gereğini meydana getirecek denli Galatasaraylıyım.

Ancak, Galatasaray'ın geleceği; futbolun geldiği içtimai ve kültürel ortamda kişi yıldızlarını üreteceği, hesaplı açıdan arka dönüşü olan, kulübümüzün finansal yapısını dengeleyecek oyuncular üstünden beraberinde izlem oluşturacağı, ayrımsız esnada şişman hedefler düşüncesince yarışmaktan arka durmayacağı beraberinde projedir.

Takımımıza, çıktığımız yolun sonundaki ışığa güveniyorum. Bugün gelmeyen sonuçların bizlere döneceğini de biliyorum. Galatasaray ile Türkiye'deki kâffesi kupaları iktisap sevincini yaşayan, nice ilki ve nazirsiz başarıyı kişi kulübünde tadan, Avrupa'da çıtayı daima en yukarıya koyan beraberinde fen yönetmen olarak, kariyerimin bu dönemindeki en ehemmiyetli hedefim; rakamsal şekilde beraberinde birlik tomar yürek düzeltmek yahut elan önceki elde edilmiş başarıları yeniden yaşatmaktan öte, arkamda ehemmiyetli beraberinde kuşak ve ayak topu mirası bırakabilmektir.

Bunun düşüncesince yılmadan, yorulmadan ve vazgeçmeden, mevsim zarfında yaşanılan en şişman görüntü kırıklığı sonra bile kâffesi desteğinin bizimle bulunduğunu paylaşan Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun göstereceği dayanak ve üstünlük dahilinde en üst gayretle çalışmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler