USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Karagümrük’te Volkan Demirel için imza töreni düzenlendi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Vavacars Fatih Karagümrük'te beceri yönetmen Volkan Demirel için imza töreni düzenlendi. İstanbul'da müşterek otelde planlı törene, Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fatih Karagümrük Asbaşkanı Serkan Hurma, Fatih Karagümrük Sportif Dir

Fatih Karagümrük’te Volkan Demirel için imza töreni düzenlendi
21-12-2021 15:52

Anlaşmanın dü yan için de hayır olması temennisinde mevcut Fatih Karagümrük Asbaşkanı Serkan Hurma, "Önemli müşterek gün. Volkan hocamızla 5 salname kontrat imzaladık. Uzun seneler Türk futboluna yukarı kurda işlev etmiş müşterek spor insanı. Şimdi sahanın bu tarafında hizmetlerine bitmeme edecek. Kendisiyle görüşmemizde onun ne denli amade ve iştahlı olduğunu, hayallerini, hedeflerini öğrendik. Bütün bu hedeflerin düzentileme biçiminin pakt vizyonumuzla örtüştüğünü gördükten sonraları baş başa düzentileme sonucu aldık. Ben inanırım ki kalburüstü olacaktır. Kendisine kulübümüze ve Türk futboluna hayır olsun" ifadelerini kullandı.

"VOLKAN DEMİREL HEM TÜRKİYE, HEM DE AVRUPA'DA FARK YARATABİLECEK BİR İSİM"

Volkan Demirel'in Türk ve Avrupa futbolunda ayırt yaratabilecek müşterek ad olduğuna özen çekici Serkan Hurma, "Bizim değme devir spor insanı bakmak talip müşterek vizyonumuz var. Biz müşterek iş yaparken ya en iyisiyle ve ya en elleme olabilecek insanlarla baş başa kazanmak istiyoruz. Volkan Demirel, hem Türk bununla ortak Avrupa futbolunda ayırt yaratabilecek müşterek spor insanı. Biz de ona en elleme atmosferi yaratacağız. Bizim vizyonumuz değme devir hakeza olmuştur, olmaya da bitmeme edecektir" sanarak konuştu.

"GÖRÜLMEMİŞ MEDYA ORGANİZASYONLARI YAPACAĞIZ"

Volkan Demirel ile baş başa evvela el müşterek matbuat toplantısı yaptıklarını tabir fail Hurma, "Bunda fiziksel koşullarımız da etkili. Basınla henüz müşterek tomar etkileşimde olmayı kılıç de istiyoruz. Kendi yerimiz olmaması nedeniyle ne sizin ne de bizim için makul oluyor. Biz de gelişmekteyiz. Daha evvela yepyeni iletişim araçları organizasyonları yapacağız" dedi.

"STAT VE TESİS KONUSUNDA BAŞKANIMIZ YOĞUN OLARAK ÇALIŞIYOR"

Tesisler ve stadyum için da bilgiler sağlayan Hurma, "Başkanımız bu mevzularla koyu adına çalışıyor. Bütün gündemi bu. Bakanlıklarla değinme halindeyiz. 1, 2 ay içre tesisimizin nerede, nite olabileceği ve başlangıcıyla ilişik konkre müşterek aşama atmış olacağız. Statla ilişik planlar var. En endamsız müddette çözüleceğine inanıyoruz" halinde konuştu.

VOLKAN DEMİREL: HEDEFLERİM ÇOK BÜYÜK

Volkan Demirel is, iri hedefleri bulunduğunu dile getirerek, "Küçük ve birbirini anlayan müşterek kadroya geldim. Herkese teşekkürname ediyorum. 2.5 salname mutabık olmamız var. Hedeflerim aşırı büyük. Bunları başarabilir miyiz, evet. Karagümrük'ü elimden geldiği denli müşterek yere bildirmek için başkanımıza lakırtı verdim. Bu lafı namına bildirmek için elimden geleni yapacağım. mühim müşterek takıma geldim. Daha geçmiş görevim gereği Türkiye ligini aşırı elleme tanıyorum. Her kulübe hakimim ve bilgim var. Aynı halde Karagümrük ile ilişik de öyle. İşin içerisine girince bildiklerimden henüz müşterek tomar bulunduğunu gördüm. Bir izlence sonrası telefonla beni çağırma ettiler. 5 günde birbirimizi aşırı elleme anladık. Güzel müşterek ilişkiyle yolcuğumuza imza attık. Bu yolculuğun en elleme halde gideceğine lakırtı veriyorum" ifadelerini kullandı.

"BENİM İÇİN DUYGUSAL BİR MAÇ OLACAK"

Yarın oynanacak Fenerbahçe karşılaşması ve sarı-lacivertli kadrodaki uygulayım yönetmen değişikliği sorulan Demirel, "Ben he devir akıllıcasına arazi ve devir olması gerektiğine inanıyorum. Şu an öyle. Hedeflerim var. Sadece Türkiye değil diyar haricinde da hedeflerim var. İnşallah oraya da kullanmak istiyorum. Şu anda akıllıcasına yerde ve vakitte Karagümrük ile yola başladık. Yarın maçımız var. Güzel müşterek karşılaşma olacak. Benim için duyar müşterek karşılaşma olacak. 5 günce müddet içerisinde ekibimle çalışmaya başladık. Göztepe maçında da meyvesini aldık. Şimdi kendimi az buçuk henüz tabir ettiğimi düşünüyorum. Futbolculardan da elleme dönüşler aldım. Yarın en elleme halde sahada olacağız" dedi.

"BU HİKAYEYİ SONUÇLANDIRMAYA GELDİM"

Hedefleri dair da açıklamalarda mevcut Demirel, şöyleki konuştu:

"Hedefler tek devir bitmez. Ben de lakırtı verdim. En endamsız vakitte bu gayeye ulaşacağımızı düşünüyorum. Dışardan nitelikli müşterek ekip, topçu grubu bulunduğunu biliyordum. Farioli'ye de teşekkürname ederim. Hikayesi bulunan müşterek ekipman bırakmış. Ben bu hikayeyi sonuçlandırmaya geldim."

"BU EKİP KARİYERİM BOYUNCA YANIMDA OLACAKTIR"

Teknik kadrosu için da mütekellim Demirel, "Ekip aşırı önemli. Egemen sevdiğim müşterek arkadaşım. Ancak ayrılması aşırı zor. Bunu kendisinden de isteyemem. Şu anki ekibim ile 3-4 aydır düzentileme içindeyiz. Birçok kulübü çözümleme ediyoruz. Birçok mevzuya hakimiz. Takımımıza müfit olacağımızı düşünüyorum. Çok elleme insanlardan yerleşmiş müşterek ekibimiz var. Ben müşterek yola ekiple çıkıyorsam bu grup benim kariyerim süresince yanımda olacaktır. Girenler olacaktır ancak çıkan olmayacaktır. Ben devamlılık olması icap ettiğini düşünüyorum. Çok ayrışmalar gördüm. Bu grup işi aşırı önemli. 1-2 katılma henüz olacaktır. Bunları da aşama derece ekipman içerisine alacağız" halinde konuştu.

"CANER'İN GOL ATMASI İKİMİZ İÇİN DE EKSTRA MOTİVE OLDU"

Göztepe maçı öncesinde hemen 2 egzersiz yapabildiklerini kail Volkan Demirel, "Çok heyecanlıydım. Herhangi müşterek mutsuzluk, meyusiyet değil. Enerji gibi. Hani müşterek kıza aşırılmış olup da düşünürsünüz ya anca müşterek hissiyat. Göztpe maçına denli kendimi tabir etmeye çalıştım. Ben 2 günde müşterek nesne veremem takıma. Ancak duyguyu hissettirdiğimi düşünüyorum. Zaman devir eleştirilse de Caner'in katkıları ortada. Biz de eleştirildik zamanında. Caner'in henüz olgun, futbola basar açısının değiştiğini düşünüyorum. Geldiğimden buyana konuşuyoruz. Gol atarak bana 'hoş geldin' demesi hoşuma gitti. Caner'in atması ikimiz için de fazladan motive oldu. Kısa vakitte elleme müşterek alım satım kurduk takımla. Çok elleme işler yapacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"TRANSFER YAPMIŞ OLMAK İÇİN YAPMAYACAĞIZ"

Transfer dair da açıklamalarda mevcut Demirel, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Transfer dair düşündüklerimiz var. Ortak noktada buluşup, yapacağız. Şu anda kem müşterek bölgemiz yok. Transfer gerçekleştirmek için yapmayacağız. Yeterli müşterek kadromuz var. 2, 3 günde de olsa bana kendini yayınlayan çoluk çocuk var. Süre bulacaklar. Bu janr kardeşlerimizi Türk futboluna vermek lazım. Süre almaları gerekiyor. Zamanı ulaşınca hepsini oynatmaya çalışacağım."

"SEMTİMİN TAKIMINA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Kendisinin de Fatih tevellütlü bulunduğunu aktaran Demirel, "Annem Karagümrük Ortaokulu'ndan mezun. Nasıl müşterek arazi olduğunu, taraftarlarının nite bulunduğunu biliyorum. Az ancak öz müşterek yandaş kitlesine sahip. Yakın vakitte hem kuruluş bununla ortak stadyum olacak. Başkan aşırı çalışıyor. Karagümrüklülerin bulunduğu müşterek stat; 30, 40 bin yabanlık müşterek stattan henüz coşkun olabilir. Semtimin takımına geldiğim için mutluyum" sanarak konuştu.

"DUYGUNUN OLMADIĞI BİR YERDE BAŞARI OLMAZ"

Nasıl müşterek uygulayım yönetmen olabileceği ve nite müşterek dizge benimseyeceği dair mevrut müşterek soruya Volkan Demirel, şöyleki yanıt verdi:

"Çok uygulayım insanla çalıştım. Hepsinden müşterek nesne öğrendim. Her devir yazarım. Futbolcuyken de antrenörken de böyle. 3-4 aydır henüz müşterek tomar yazıyorum. Ama benim uygulayım direktörlüğüm ve ya anlayışım aşırı henüz farklı. Ben duygularıyla canlı müşterek insanım. Duygunun bulunmadığı müşterek yerde muvaffakiyet olmaz. Eğer duygunuz var ise muvaffakiyet gerçeklenmiş olacak. İlk gayem duyguya dokunmak. Daha evvela Zico ile çalıştım mesela. Babam üzere görüyordum. O elektriği bana verdi. Mesela Zico ile aşırı taktik, uygulayım çalışmıyorduk. O bizlere anca müşterek muhabbet verdi ki sahada elimizden geleni yapıyorduk. Taktik, teknik, analiz, fikir hepsine açığım ancak bunlar müşterek yere kadar. Belli müşterek yerden sonraları duygu, istek, cibilliyet ortaya çıkıyor. Eski karakterlerin olmadığını görüyoruz. Yaşadığım duyguları oyunculara aktarma etmek istiyorum. Daha aşırı aktör odaklı, duyguya dokunuş odaklı müşterek uygulayım müdürlük yapacağım."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler