USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ersin Destanoğlu: Bütün rakipleri analiz ediyorum, bu sayede penaltıyı kurtardım

Beşiktaşlı canlı kaleci Ersin Destanoğlu, 'Mostafa Muhamed hepsi alınca hislerim ağız ağıza tuttuğum köşeydi, o da oraya vurdu. Analiz gerçekleştirmek baş döndürücü önemli. Ben de halis muhlis rakipleri karşılaşma öncesinde izliyorum. Bu sayede penaltıyı kurtarmış oldum

Ersin Destanoğlu: Bütün rakipleri analiz ediyorum, bu sayede penaltıyı kurtardım
27-10-2021 15:18
Beşiktaşlı gailesiz kaleci Ersin Destanoğlu, "Mostafa Muhamed hepsi alınca hislerim ağız ağıza tuttuğum köşeydi, o da oraya vurdu. Analiz gerçekleştirmek aşırı önemli. Ben de halis muhlis rakipleri karşılaşma öncesinde izliyorum. Bu sayede penaltıyı kurtarmış oldum" dedi. 

Beşiktaş'ta gailesiz kaleci Ersin Destanoğlu, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki egzersiz öncesinde matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçında kurtardığı penaltı ile ilişik mütekellim Ersin, "Maçtan ilkin en aşırı nereye ne açıda vuruyorlar sanarak halis muhlis aktörleri izlemiştim. Mostafa Muhamed hepsi alınca hislerim ağız ağıza tuttuğum köşeydi, o da oraya vurdu. Analiz gerçekleştirmek aşırı önemli. Ben de halis muhlis rakipleri karşılaşma öncesinde izliyorum. Bu sayede penaltıyı kurtarmış oldum" ifadelerini kullandı.

"MUSLERA BÜYÜK BİR KALECİ"

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera'nın kavisli gollerinin sorulması üstüne ise Ersin Destanoğlu, "Muslera nice gencin kip almış bulunduğu aşırı iri kaleci. 10 senedir burada. Büyük kaleciler ihtimal girintisiz çıkıntısız goller yiyorlar lakin bir fazla fazla iri kalecinin tartışılmaz kabiliyeti var. Basit gol yenilebiliyor. Eleştiri de alıyorsunuz lakin öbür maçta elinizden geleni gene yapıyorsunuz" sanarak konuştu.

"REKABET HER BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ"

Mert Günok'la aralarındaki rakiplik ile ilişik mevrut ortak soruya ise Destanoğlu, "Rekabet herhangi ortak aktör için, herhangi ortak semt düşüncesince önemli. Ne denli elleme oynarsanız performansınız o denli artıyor. Mert ağa bana aşırı dayanak oluyor. Rakipleri ayrıntılı anlatıyor. O oynadığında ego ona başarılar diliyorum. Rekabet ortamı takıma yansır, takıma yansıyınca da elleme neticeler alırız. Kim nasip buluyorsa elinden geleni yapıyor. Herkes müddet buluyor. Burada hepsi takımın başarısı düşüncesince var. Oynayan, oynamayan ehemmiyetli değil. mühim bulunan performansımız, karşılaşma tashih geçirmek ve taraftarı bahtiyar etmek" dedi.

"MİLLİ TAKIM BEKLEDİĞİM BİR YER"

Milli kol karşı da mütekellim Ersin, "Milli kol beklediğim ortak yer. Birçok gailesiz aktör ulusal takıma gitti. Ben de 20 yaşındayım. Milli kol benim de beklediğim ortak yer. Sahada elimden geleni yaptıktan sonraları er yada geç çağrılacağımı biliyorum" açıklamasında bulundu.

Galatasaray maçı sonrası Rıdvan Yılmaz'la şakalaşmalarının sorulması üstüne ise Ersin Destanoğlu, "Rıdvan'la etraflıca yıllara yaslanan dostluğumuz var. Aynı lisede okuduk, evlerimiz yakındı, burada bu arada kalıyoruz. Maçtan sonraları nite kulağımı çekti bilmem lakin anlaşılan eli oraya denli uzanabildi. Öyle ortak şenlik yaşadık" ifadelerini kullandı.

"GENÇLER ÇALIŞMAYI BIRAKMASINLAR"

Alman kaleci Manuel Neuer'i halen kip aldığını kail gailesiz kaleci, "Birçok ligi izliyorum, nice ekibi izleme ediyorum. Beni kip meydan kardeşlerim bulunur belki. Onlar da emek harcamayı bırakmasınlar. Ellerinden geleni yapsınlar. Ben tek yılmadım. A takıma çıktığımda dördüncü yada beşinci kaleciydim. 19 yaşlarında ilkin maçıma çıktım. Ekstra idmanlar yaptım. Kaleye geçince de tutmak düşüncesince çalışmamaya bitmeme ediyorum" sanarak konuştu.

"AVRUPA HAYALİM VAR"

Avrupa'da ayak hepsi oynama düşsel bulunduğunu kail değerli kaleci, "Bunu 16 yaşından bu yana istiyorum. Şimdi Beşiktaş'ta oynuyorum. Bu yıl de şampiyonluğa odaklandık. Kötü revan ortak safiha vardı. İyi oynuyorduk lakin son alamıyorduk. Sonuç almaya da başlayacağız. mühim bulunan Beşiktaş'ın başarısı. Birkaç yıl sonraları Avrupa hayalimi gerçekleştirebilirim. Beşiktaş'ta kupalar tashih geçirmek istiyorum. Zamanı ulaşınca de Avrupa hayalim var" dedi.

"HOCAMIZ HER ZAMAN ARKAMIZDA"

Teknik yönetmen Sergen Yalçın'ın herhangi ortak devir desteğini gördüğünü vurgulayan Destanoğlu, "19 yaşlarında kaleyi hasretmek ve oyuncunun gerisinde ara hasretmek iri iş. Sergen hocaya teşekkürname geçirmek lazım. Hocamız herhangi ortak devir arkamızda durdu. Konuşarak, diyalogla bizi maçlara hazırladı. Geçen vakit bizim düşüncesince aşırı dobra ve güç ortak seneydi. Üst fazladan maçlar oynuyorduk. Bu yıl de sabık sezonki kabil arkadaşlığın yukarı dozaj bulunduğu ortak yassı mevcut burada. İki sezonki Ersin'i kıyaslayacak olursam, bu seneki Ersin sabık senekinden az buçuk hâlâ iyi. Sergen hocanın ortak programda 'Geçen sezonun en elleme oyuncusu Ersin'di' demesi hâlâ da özgüven verdi. Zaman devir eleştirildim, övme de aldım. Hocanın hakeza demesi nice insanoğlunun bana ayrıksı biçimde bakmasına faktör oldu. Hocanın bu fikri beni bahtiyar etti" biçiminde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler