USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erol Bulut: Alternatif planlarla sahaya çıkacağız

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 11'inci haftasında oynayacakları Galatasaray maçında hedeflerinin 3 nokta kabul eylemek bulunduğunu söyledi. Deplasmanda yaşanmış olan nokta kayıplarını telafi eylemek düşüncesince izleme değişikliğine gittiklerini söyled

Erol Bulut: Alternatif planlarla sahaya çıkacağız
28-10-2021 17:23
Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 11'inci haftasında oynayacakları Galatasaray maçında hedeflerinin 3 nokta kabul eylemek bulunduğunu söyledi. Deplasmanda yaşanmış bulunan nokta kayıplarını telafi eylemek düşüncesince izlem değişikliğine gittiklerini söyledi. Bulut, "Takımımız yaptığımız toplantılarla eksikliklerin üstünde gidecek. Deplasmandaki başarımızı bekliyoruz bu hafta yükselteceğiz. Takımımız seçenek planlarla sahaya çıkacak" dedi.

Süper Lig'in 11'inci haftasında deplasmanda Galatasaray'a mihman olacak Gaziantep FK, meydana getirdiği antrenmanla hazırlıklarına bitmeme etti. Isınma halleriyle süregelen antrenman, koşun ve küf çalışmalarıyla bitmeme etti. Antrenman taktiksel çalışmaların arkası sıra sona erdi. Antrenman öncesinde uygulayım yönetmen Erol Bulut matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"TEMEL HEDEFİMİZ HATALARIMIZIN ÜZERİNE GİDEREK ÜÇ PUAN ALMAK"

Son 2 haftada ortaya koydukları performansın hem kendini hem taraftarları aynı zamanda camiayı üzdüğünü kail Bulut, "Hatalarımızın adına gideceğiz. Gerekli derinti ve icraat yapıldı. Hedefimiz gelişigüzel maçta üç nokta almak. Sezona baktığımızda esasta dobra süregelen ve dobra oynayan birlikte Gaziantep Futbol Kulübü vardı. Son dü haftada oynadığımız düzen hem beni hem futbolcularımızı hem lehtar ve camiayı az buçuk üzdü. Çünkü bu futbolcular elan ilkin elan iyisini yapabileceğini gösterdi. Bundan ötürü az buçuk moralimiz bozuldu. Ufak tefek sıkıntılarımızı gidermeye çalıştık. Toplantılarımız bitmeme ediyor. İyi yoldayız. Yeterince aktarma de yaptık. Sonuç yerine burada birlikte gayeye gitmeye çalışıyoruz. Hedefe giderken istemesek de inişli yokuşlu yollarla karşılaşabiliyoruz. Başarmak istediğimiz misyonumuz belli. Hatalar olacak, gerileyiş çıkışlar olacak. Umarım sonuna geldiğimizde istediğimiz gayeye ulaşmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

"KENDİ EVİMİZDEKİ BAŞARIYI DEPLASMANDA DA GÖSTERECEĞİZ"

Bulut, Gaziantep Futbol Kulübü oyuncularının gelişigüzel oyuna üç nokta kabul eylemek düşüncesince çıktığını ve zat evinde gösterdiği performansı deplasmanda da belirlemek düşüncesince çalıştıklarını söyledi.

Bu haftaki maçta deplasman başarılarını yükseltmek düşüncesince sahaya çıkacaklarını tamlayan Bulut, "Sadece sonuç üç hafta değil, kâffesi maçlar şekil düşüncesince çetince ve önemli. Her pik çıktığımızda üç nokta kabul eylemek düşüncesince çıkıyoruz. Evimizde oynadığımız devir elan dobra olmakta sonuçlar. Deplasmanda da bunu fark eylemek istiyoruz. Umarız başlangıcı bu hafta olur. Zor fikstür. Sonda bulunan ekip önderi yenebiliyor. Zaten baş döndürücü dobra takımlar var. Anadolu takımlarına bu mevzuda dobra yatırımlar oldu. Her pik yüzdelik beniz yerine çıkmamız gerekiyor. İyi derişik olup alabildiğimiz denli nokta almamız gerekiyor" niteleyerek konuştu.

"TAKIMIMIZ ALTERNATİF PLANLARLA SAHAYA ÇIKIYOR"

Bulut, takımın sahaya daim seçenek planlarla çıktığını ve oynanan düzen yöntemlerinin de tahavvül gösterebileceğini söyledi. Takımın dinlenme kampı devrinde de beşli, dörtlü, müselles sistemlerle oynadığını tamlayan Bulut, "Beşli sistemden murabba düzene intikal yapmanın başarım düşüşünde tesirinin bulunduğunu düşünmüyorum. Altay müsabakasını ekip yerine o biçimde baş döndürücü dobra oynadık. Sonraki dü maçı da gine murabba sistemle oynadık ve evvel 11'den hoppadak dü ad değişti. Bu birlikte sebep olamaz. Bahane de aramıyoruz zaten. Beşli sistemle çalıştık ekip kentet sistemde kesinlikle oynaması icap ettiğini biliyor lakin orada maatteessüf ferdî yanlışlar birlikte tomar yapılınca sistemsel değişikliğe gittik ve murabba düzene döndük. Bu sistemde de oldukça dobra maçlarımız beli zaten. Bu nedenden devir kurnaz kentet düzene bitmeme edeceğiz gine devir kurnaz murabba düzene bitmeme edeceğiz. Sakatlıklar olacak solgun kartlar olacak. Sadece A planı ile akın eylemek istemiyoruz. A planımı, B planımız, C planımız olması gerekiyor. Kamp dönemlerinde de dört, üç, iki, birlikte sistemi oynadık. Oyuncularımız bu sistemlere dinlenme kampı dönemlerinden de alışkın" biçiminde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler