USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erol Bilecik: İki güzide kulübün de göstermiş oldukları performans çok önemliydi

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, “Buradaki farkındalık, avrat cinayetleri, kız çocuklarına meydana getirilen zulümler… Bunların bütünü sportif amaçlar elan çok günce yaşama geçmiş olduğu sayaç tehlikesiz olun çok geride duracak şeyler” dedi.

Erol Bilecik: İki güzide kulübün de göstermiş oldukları performans çok önemliydi
07-12-2021 22:58

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin eş ayak topu takımları, hanıma şiddete gönül rahatlığı maşeri farkındalık gerçekleştirmek düşüncesince ülfet maçında karşılaştı. Nef Stadyumu’ndaki maç Fenerbahçe'nin 7-0'lık üstünlüğü ile akıbet buldu. Karşılaşmanın arkası sıra Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, açıklamalarda bulundu. Bilecik, “Göstermiş oldukları misavirperverlikleri, çok benzeyen dikkat ve alakaları düşüncesince ayrımsız biçimde eş takımının küme maçında göstermiş oldukları benzeyen dikkat bizim düşüncesince çok değerliydi. Sağ olsunlar, mevcut olsunlar. Fenerbahçe - Galatasaray derbilerinde işin zamanı sürecine bakılınca mükemmel 1909 yılından bu yana bitmeme etmekte. Yani 112 salname birlikte zamanı var. Bugün de dünkü birlikte tarihe şehadet ettik. Kadın ayak topu takımları arasına oynana geçmiş derbi maçı. 112 salname oynanan derbi maçlarının taçlanan noktası oldu. Kadın haklarının farkındalığına şimdi çok ruzname gerçekleştirmek düşüncesince oynadığımız birlikte farkındalık maçıydı. Hem Fenerbahçe bununla birlikte Galatasaray adına hayli gecikmiş olsak da bu sene eş futboluna envestisman yapmış bulunan kulüpler. Özellikle hanımefendilerin spor hayatında olmaları, eğitimde, maşeri yaşamda olmaları denli biz düşüncesince çok değerli. Çünkü hayattaki en önemli hastalıkların başlangıcında hanımefendilerin maatteessüf içre bulundukları bu ayrımcılık meseleleri. Buradaki farkındalık, eş cinayetleri, kız çocuklarına meydana getirilen zulümler… Bunların bütünü sportif amaçlar şimdi aşkın günce yaşama geçmiş bulunduğu dakika güvenli olun çok geride duracak şeyler. Demokraside, maşeri kalkınmada, büyümede kalburüstü olabilmemiz düşüncesince maşeri eşey eşitliğinin, eş haklarının uygun yaşama geçirilmiş olması gerekir. Özellikle geleceğe pervaz etmek istiyorsak bunu yegâne kanatla yapmamız beklenen değil. O nedenden dolayı hanımefendilerin eksiksiz maşeri yaşamda da, eğitimde de, emek vermek hayatında da, başta spor hayatında şimdi çalışkan olmaları gerekir. Bu bakımdan bugün yayınlanan herhangi birlikte dü güzide kulübün de göstermiş oldukları performans çok önemliydi” sanarak konuştu.

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNDE ÇOK ÖNEMLİ OLACAK”

Erol Bilecik, Fenerbahçe Kulübü olarak, göreve geldiklerinden bu yana HeForShe hareketinin hususi destekleyicisi olduklarını dile getirerek, “Birleşmiş Milletlerin Kadın Biriminin hanımefendilerin haklarının şimdi elleme savunulması düşüncesince hanımefendilerin ve erkelerin çiğin omuza vermeleri gerektiği sloganıyla yola çıkan birlikte hareket. Onun anne destekçisi oldu. Bunların bütünü topyekun bakılmış bulunduğu devir bu farkındalıklar güvenli olun Türkiye’nin geleceğinde, topluluğun şimdi aydın birlikte noktaya gelmesinde bence çok önemli olacak. Hepsi zamanı birlikte geçmiş olması açısından meydana getirilen birlikte tanıklık. 112 sene evvela meydana getirilen birlikte derbiden bahsediyoruz. 20 yıl, 30 sene sonraları bakılınca bugünden bahsedilecek birlikte gün olacak. Bütün sporcuları kutluyorum. Maçın sonucunun uğur boncuğu ehemmiyeti yok. mühim bulunan bu farkındalığın adına getirilmesiydi. Bütün maksadımız hanımlarda da bahtiyar sona erişmek ve bu doğrultuda eksiksiz çalışmalarımıza bitmeme etmek” dedi.

“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Erol Bilecik laflarını şöyleki sürdürdü: “Mustafa Kemal Atatürk’ün bu açıdan çok hususi birlikte deyişi var; ‘Dünya yüzünde mevcut eksiksiz eserlerin asıl sahibi kadınlarımızdır’ niteleyerek hanımlara sunulan eksiksiz önemi ortaya koymuş vaziyette. Seçme-seçilme hakkını hanımlarımıza sağlayan Atamız, az şimdi Avrupa’dan, ayrıca eksiksiz evren ülkelerinden çok şimdi evvela bu hareketi yapmıştı. Bu önemi görmüştü. Atamıza müstahak olarak, Atamızın açtığı bu yoldan güvenli adımlarla yayan lazım iklim hedeflerinde gerekse evren hedeflerinde hanımefendilerin şimdi elleme birlikte ortamda yaşadığı, yönetime katıldığı, yöneticilerin spor hayatında, eğitimde lazım bulunan asıl yerlerini almış bulunduğu birlikte evren olana denli mücadelemize bitmeme edeceğiz. İyi ki varlar. Erkek ayak topu liginden kesinlikle coşku ve esenlik alıyorsak ayrımsız coşku ve hazzı eş ayak topu liginden de almamız gerekir. Belki geç kalmış şekilde bu işe başlamış olduk fakat arayı kapatacağımıza inanıyorum. Çok giranbaha dümen kurulundaki arkadaşlarım, beceri kadro, sportif yönetmen arkadaşlarımız çok elleme birlikte proses geçirdiler. İyi birlikte kadro kuruldu. Tahmin ediyorum lige hazır. İnşallah umum spor branşlarımızda bulunduğu kabil hikayelerin sonu elleme bitsin Fenerbahçe’de. Kadın ayak topu liginde de hikayemizin elleme bitmesini canıyürekten diliyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler