USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı

Demirören Holding Kurucusu rahmetli Erdoğan Demirören yerine 8-10 Ekim tarihleri ortada Kemer Country Club’ta 4’üncüsü planlı 'Erdoğan Demirören Golf Turnuvası” ahit meydana gelen akıbet gündüz müsabakaları ile tamamlandı.

Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı
10-10-2021 21:14
Demirören Holding Kurucusu rahmetlik Erdoğan Demirören namına 8-10 Ekim tarihleri ortada Kemer Country Club’ta 4’üncüsü planlı "Erdoğan Demirören Golf Turnuvası” bugün meydana gelen akıbet güneş müsabakaları ile tamamlandı.

8-10 Ekim tarihleri ortada Kemer Country Club Başkanı ve vatanımızda golfün gelişmesinde iri emeği bulunan rahmetlik Erdoğan Demirören namına 4’üncüsü planlı Erdoğan Demirören Golf Turnuvası iri mücadelelere oyunluk oldu. Turnuvaya iş, spor ve topluluk dünyasının önde mevrut isimlerinin arazi almış olduğu 233 golfçü katıldı. İlk haset ‘Junior 18 Çukur ve Akademi Oyuncu Kategorileri’ sporcularının yarıştığı turnuvada Junior 18 Çukur kazananı Su Kabil ödülünü Murat Oktay’ın elinden alırken, Junior Academy kazananı İlker İzzet Erdoğan’a ödülünü Erdoğan Demirören ikram etti. Her yıl gelenekselleştirilerek henüz ileriye taşınan bu manalı turnuvayı henüz hususi etmek ve rahmetlik Erdoğan Demirören’i en elleme biçimde adlandırmak için, “Erdoğan Demirören Anma Yemeği ve mükafat Töreni” düzenli edildi. Anma yemeğinde başkaca turnuvada dereceye giren kâffesi oyunculara ödülleri ikram edildi. Ladies Gross kategorisinde müşterek numara bulunan Mira İçgören, ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay‘ın elinden alırken, Mens Gross kategorisinde müşterek numara bulunan Mehmet Kazan ise ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’den aldı. Revna Demirören, Kıvanç Oktay, Sinan Oktay, Nihat Özdemir, Fikret Öztürk de bu manalı turnuvanın ihsanıhümayun verenleri ortada yerlerini aldı.

REVNA DEMİRÖREN: BİR TEK BUGÜN DEĞİL, HER GÜN ANIYORUZ

Erdoğan Demirören’in anısını etraflıca seneler henüz yaşatacaklarını kail Revna Demirören, “Kıymetli büyüğümüz, baş döndürücü canan babamız, en kıymetlimiz Erdoğan Demirören’i gine daima beraberce Kemer’de anıyoruz. Onu nazar boncuğu devir unutmadık, daima kalbimizde yaşıyor. Bir müşterek tane bugün değil, onu gelişigüzel güneş anıyoruz. Rahmetli babamız, Kemer’i ve golfü baş döndürücü severdi. Onun anısını kâffesi golfçülerle bu arada inşallah birçok etraflıca seneler bu arada yaşatacağız” diyerek konuştu.

YILDIRIM DEMİRÖREN: TÜM KATILIMCILARA AİLEMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Anma töreni ve ihsanıhümayun yemeğinde müşterek görüşme özne Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, “Ben en önce kâffesi katılımcılara ailemiz namına müşterek tane on paralık teşekkürname geçirmek istiyorum. Çünkü hepiniz bu iklim koşullarında gelip golfünüzü oynadınız. Değerli babamız, eş büyüğümüz, siz kıymetli ziyaretçilerimizin dostu Erdoğan Bey’e saygınızı ve sevginizi gösterdiniz. Rahmetli babamızın müşterek sözü vardı, ‘Kemer sizlere emanet’ diye. Gerçekten Kemer bu gruba emanet. Hep bu arada inşallah henüz ileriye taşıyacağımızı düşünüyorum. Geldiğiniz düşüncesince tekrardan teşekkürname ediyorum” dedi.

KIVANÇ OKTAY: OYNADIĞIMIZ HER GÜN KENDİSİNİ SAYGI VE RAHMET İLE ANIYORUZ

Erdoğan Demirören’i hürmet ve yağmur ile andıklarını kail iş insanı Kıvanç Oktay ise, “Bu yıl 4'üncüsünü yapıyoruz. Ama bizim düşüncesince 3’üncü ve ya 4’üncü olması önemli değil açıkçası. Burada çabucak müşterek güneş değil, oynadığımız gelişigüzel güneş kendisini hürmet ve yağmur ile anıyoruz. Buranın gelişigüzel karışında Erdoğan Bey'in baş döndürücü iri emeği vardı. Güzel müşterek turnuva oldu. İnşallah önümüzdeki yıl gine ayrımsız biçimde bitmeme edeceğiz” ifadelerini kullandı.

NİHAT ÖZDEMİR: HERKES ERDOĞAN DEMİRÖREN ABİMİZİ ÇOK SEVERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Nihat Özdemir ise, “Erdoğan Demirören abimizi, dualarla anıyorum. Mekanı da aşırılmak olsun, inşallah da şu anda cennettedir. Bu dördüncü turnuva ve ego hepsine katıldım. Bugün de elleme oynadım. Hep yürek alabilir miyim, diyerek düşündüm. Kupa alamasam caba elleme benek yaptığımı düşünüyorum. Hava az buçuk yağmurlu ama emniyetsiz derecede müşterek katılma var. Herkes Erdoğan Demirören abimizi baş döndürücü severdi. Onun ruhu neşeli olsun diyerek müşterek araya geldik ve bu turnuvayı bitirdik” açıklamasında bulundu.

TURNUVANIN KAZANANLARINDAN AÇIKLAMALAR

Erkeklerde Gross kategorisini elde eden Mehmet Kazan, Demirören Haber Ajansı’na meydana getirdiği açıklamada, “Erdoğan Bey’in mekanı aşırılmak olsun, Allah dolgunca ferah yağmur eylesin. Çok giranbaha müşterek abimizdi. Mükemmel müşterek tesisi bizlere kalıt bıraktı. Dört yıldır düzenleniyor bu turnuva ve dördüncü kat böke oldum. Çok mutluyum” halinde konuştu.

Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın kazananı Mira İçgören ise baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu vurgulayarak, “Çok mutluyum. Cuma haset oynamam gerekirken Cumartesi haset oynadım ve buna müsaade sağlayan kulübüme baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Çok giranbaha müşterek turnuva. Erdoğan Demirören’i de muhabbet ve özlemle anıyoruz. Performansımdan baş döndürücü mutluyum. Cumartesi güçlü şartlar vardı, yağmurda oynadık. Çok soğuktu” diyerek konuştu.

Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nda kazananlar şu şekilde;

Ladies Cat A: Mira İçgören

Men's Cat A: Turgay Akbal

Ladies Cat B: Min Jee Lee

Men's Cat B: Adem Karataş

Men's Cat C: Osman Hacısüleymanoğlu

Men's Cat D: Kandemir Özdemir

Junior 18 Holes Cat A: Su Kabil

Junior 18 Holes Cat B: Ömer Ersin Bilgin

Junior Academy Cat A: İzzet İlker Erdoğan

Junior Academy Cat B: Alya Dayanğan

Men's Nearest To The Pin: Yong Soon Park

Ladies Nearest To The Pin: Pervin Topbaş

Ladies Gross Winner: Mira İçgören

Ladies Longest Drive: Beyhan Benardete

Men's Longest Drive: Cengiz Şahin

Men's Gross Winner: Mehmet Kazan

Erdoğan Demirören Golf Turnuvası Kazananı: Mira İçgören

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler