USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

‘Engelsiz Bankacılık’ alanındaki uygulamalar çeşitleniyor

‘Engelsiz Bankacılık’ çalışmalarına odaklanıp bu mevzuda menfaatlerini daima geliştirdiklerini kaydeden Alternatif Bank, dünkü adımlar attığını duyurdu. Banka, sayısal işlev kanallarının erişilebilirliğini çoğaltmak neredeyse rüyet engellilere henüz çok hürriyet sunan

‘Engelsiz Bankacılık’ alanındaki uygulamalar çeşitleniyor
27-12-2021 14:19

‘Engelsiz Bankacılık’ çalışmalarına odaklanan Alternatif Bank, bu bölgede dü toy aşama attı. Banka, sayısal misyon kanallarının erişilebilirliğini bırakmak amacıyla rüyet engellilere hâlâ birlikte tomar hürriyet sunan teknolojileri geliştiren maşeri teşebbüs BlindLook’un Görme Engelsiz Marka Ağı ‘Eyebrand’e eklenen mürşit kurumlardan bir tanesi bulunduğunu kaydederek gerçekleştirdiği bu teşrikimesai kapsamında, BlindLook’un geliştirdiği ünlü öğrence teknolojisi (Audio Simulation) marifetiyle rüyet sakat müşterilerinin sayısal platformlarını hâlâ şen kullanabilmesi düşüncesince ünlü manipülasyon hizmeti sunduğunu belirtti.

ENGELLİLERE ATM’DEN MASRAFSIZ İŞLEM

Diğer taraftan banka, sene zarfında darülfünun öğrencilerinin katılımıyla düzenlemiş bulunduğu Engelsiz Bankacılık Ideathon’unda, ortaya çıkan fikirlerden bir tanesini hâlâ yaşama geçirdi. Teknolojik madun yapısında meydana getirdiği ihya ile sakat müşterilerinin Türkiye’deki hepsi kasacı ATM’lerinden birlikte branş film film asliye bankacılık işlemlerini masrafsız halde gerçekleştirmelerine imkân sağladığını da kaydetti.

“İNSAN ODAKLIYIZ”

Yapılan çalışmalarla ait fikir bildiren Alternatif Bank Bireysel ve Dijital Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, “Alternatif Bank şekilde alım kültürümüzün asliye unsurlarından bir tanesi insanoğlu odaklılık. Gerek çalışanlarımız icap alıcılarımız için, attığımız değme adımın, değme uygulamamızın, mahsul ve hizmetlerimizin kişiye dokunması, bedel ve kâr yaratması bizim önceliğimiz. Bu anlayıştan hareketle, sakat bireylerin bankacılık hizmetlerinden şen halde yararlanabilmesi düşüncesince sektörümüze sağlam olacak birlikte yola çıktık ve akıbet 3 senedir yoğunlaştığımız ‘Engelsiz Bankacılık’ çalışmalarımız kapsamında birlikte branş film film uygulamayı yaşama geçirdik” açıklamasını yaptı.

“DİL VE PERSPEKTİF BİRLİĞİ EĞİTİMLERİ DÜZENLİYORUZ”

Bu yolda ilerlerken, değme bir tanesi özlük alanında bilirkişi öğretim üyesi ve çırçıplak maşer mümessillerinden oluşan Danışma Kurullarının rehberliğinde çalışmalarını sürdürdüklerini tabir fail Gökay Dede, “Bir taraftan bankamızın fiziki ve sayısal misyon kanallarının erişilebilirliğini geliştirirken başka taraftan çalışanlarımızın bu mevzuda farkındalık ve yetkinliğini artırıyoruz. Yine Danışma Kurulumuzun altın katkılarıyla özellikle sakatlık, engellilik tanımları, bariyer gruplarını tanışıklık ve en akıllıca haberleşme teknikleri hikayelerinde çalışanlarımız düşüncesince lisan ve görünge donanması eğitimleri düzenliyoruz. Bu terbiye içeriklerini, hâlâ degaje kitlelere ulaşmasını getirmek ve maşeri farkındalığı bırakmak amacıyla Youtube kanalımızda her insanın erişimine açtık” dedi.

“İŞARET DİLİ İLE DE HİZMET VERECEĞİZ”

Gökay Dede, “Diğer taraftan bu sene sektörümüzdeki en ehemmiyetli gelişmelerden bir tanesi bulunan ‘görüntülü mülakat ile açıktan alıcı edinimi’ sürecimizi sema engelliler düşüncesince ayraç dili ile misyon verebilecek halde uygulamaya aldık. Ortaya koyduğumuz bu çabaların faydaya dönüştüğünü değerlendirmek bizim düşüncesince şişman ehemmiyet taşıyor. Dijital platformlarımızın erişilebilirliğini imar etmek düşüncesince koyu birlikte güç ve envestisman icap ettiğinin farkındayız. Bu doğrultuda rüyet sakat müşterilerimizin sayısal kanallardaki deneyimini ıslah etmek neredeyse ‘engelsiz birlikte evren yaratma’ tutkusuyla sahn bulan BlindLook girişimiyle teşrikimesai gerçekleştirdik. BlindLook’un Görme Engelsiz Marka - EyeBrand ekosisteminde toprak almaktan büyüklük ve alım çalım duyuyoruz. Günümüzde bundan böyle ATM’lerin şişman çoğunluğu değişik bariyer grupları düşüncesince erişilebilir misyon sunabiliyor” biçiminde konuştu.

“FİNANSAL İŞLEMLERİ ÖZGÜRCE YAPABİLMEK HER BİREYİN TEMEL HAKKI”

BlindLook müessis ortağı Cihat Ersin Aydın ise "Ülkemizde 1 milyon, dünyada 285 milyon rüyet sakat yaşıyor. Ülkemizdeki rüyet sakat kitlenin 280 bini, hayattaki rüyet sakat nüfusun 39 milyonu on paralık görmeyen bütünsel rüyet sakat bireylerden oluşuyor. Biz hemen görmüyor olmanın yaşamın önüne koyduğu engelleri ikrar etmiyoruz ve BlindLook olarak, rüyet sakat kullanıcılarımıza kullandıkları değme mahsul ve hizmette en birinci sınıf ve açık deneyimi keyiflendirmek düşüncesince çalışıyoruz. Finansın açık olması aşırı önemli, zira nice mali verimiz duyurulmayan data ve mali işlemleri özgürcesine muktedir olmak değme kişinin en asliye hakkı. Dijital bankacılık değme kullanıcıya bulunduğu kadar rüyet sakat kullanıcıya da nazirsiz birlikte suhulet sunuyor. Engelsiz bankacılığı önceliklendiren kurumsal birlikte bedel şekilde dadılık etmek namına çelimli adımlar atan Alternatif Bank'ı Görme Engelsiz Marka (EyeBrand) ağımıza dâhil ettiğimiz düşüncesince aşırı mutluyuz" diye görüşlerini paylaştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler