USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Edis Fan Token ön satışa çıkıyor

Ünlü şimal Edis ile saklı yazı mülk borsası Icrypex’in yaşama geçirdiği Edis Fan Token ön satışa çıkıyor. Tanıtım toplantısında mütekellim Edis, aşırı ateşli bulunduğunu söyleyerek, “Türkiye’de bu teknolojiyi kullanan önce kişilerden olmayı aşırı istedim. Haya

Edis Fan Token ön satışa çıkıyor
13-10-2021 15:14

Icrypex kabilinden tüketicilere sürülecek bulunan ve NFT ile desteklenen Edis Fan Token, Edis’in belirlediği konser, anket, hususi aktiflik ve buluşmalarda masuniyet olanağı tanıyor. İstanbul Unıq’te meydana getirilen projenin tanıtımına Icrypex CEO’su Gökalp İçer ve Edis’in yanında sektörden de aşırı sayıda ad katıldı. 18 Ekim’de ön satışa çıkma Edis Fan Token, 0,90 teklik üstünden sanatçının fanatikleri ve saklı yazı servet yatırımcılarına sunulacak ve 21 Ekim’de bölüt sunma edilecek.

“ŞARKI SÖZLERİNDEN, ATTIĞI BİR TWEETTEN NFT YAPACAĞIZ”

Tanıtım toplantısında mütekellim Icrypex CEO’su Gökalp İçer, “Edis’in NFT’lerini yapacağız. İçerisinde liet sözleri, yazıp yayınlamadığı liet laflarından pasajlar olacak. Attığı birlikte tweeti, konserdeki birlikte hatıra NFT’leştireceğiz. Edis Türk star, şimal nice single’ı var. Belki İngilizce birlikte resimlik gelecek, sayısal birlikte platformda belgeseli gösterildi hepsini sayısal ortama çekebiliyoruz” sanarak konuştu.

8 MİLYON TANE 0,90 KURUŞTAN SATIŞA ÇIKIYOR

İçer, “NFT dünkü yaşamımıza girmiş kademe gözüküyor lakin sayısal sanatlar var. Geçmişini 1960’lara genişliğinde uzatabilirsiniz. Yüksek fiyatlardan da el değiştiriyor. NFT elden tasdik mekanizmasını yapıyor. ICRYPEX NFT sanarak birlikte Pazar doğrusu çıkarıyoruz, Edis ile de bunu taçlandırmak istedik. Edis, NFT’lerinin katılması düşüncesince Edis Fan Token yarattık. Ön satış 18 ile 20 Ekim ortada olacak. 8 milyon pare 0,90 kuruştan yüzdelik 10 indirimli alınabilecek. 20 Ekim geceleyin 22.00’da ön satış bitiyor. 21 Ekim 00.00’da ise sunma başlıyor, bölüt sunma sürecinde Edis Fan Token 1 liradan satışa sunulacak. Marketin dengesi düşüncesince ön satıştan aldığınızı 3 hafta satamıyorsunuz. Diğerini dilediğiniz zaman, dilediğiniz kademe satabilirsiniz. Yeni birlikte Fan Token projemiz yok, spor toplumu düşüncesince Altay Token’i yaptık. Edis Fan Token’i ise konuşma toplumu düşüncesince yaptık. Başka NFT’ler olacak lakin Edis ile ritmimiz beye tutuyor zımnında projeyi beye heveslenerek yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

EDİS: ÇOK HEYECANLIYIM

Edis, “Son aşama heyecanlıyım. Bu genişliğinde yenilikçi birlikte projede kılavuz kaptan bir tanesi peyda etmek beni aşırı heyecanlandırıyor. Hayatım süresince hobilerimle maddesel ve içsel bağlanak kurup yaşam sürmeyi seçmiş biriyim. Teknoloji de bunlardan birlikte tanesiydi. Kripto servet sektörü da anca aşırı izleme ediyorum. Dijital eserler, konuşma eserlerinin bu noktaya gelmesi beni aşırı heyecanlandırıyordu. Güzel birlikte geziye çıktığımızı düşünüyorum. İyi ki hakeza birlikte düşünceye ehil olduk. Kariyerimle alakadar hem manzara edebildiğim bununla birlikte manzara edemediğim birlikte nokta” dedi.

“TÜRKİYE’DE BU TEKNOLOJİYİ KULLANAN İLK KİŞİLERDEN OLMAYI ÇOK İSTEDİM”

Hayatını realist yaşamaya çalıştığını kail Edis, “Sevenlerimle, hayranlarımla hakeza birlikte ortam zarfında deste ihdas etmek benim düşüncesince aşırı ehemmiyetli olacak. Çünkü o tosbağa aşırı ehemmiyet sağlayan birlikte sanatçıyım Daha birlikte tomar öykü öldürmek onlara herhangi birlikte seferinde hâlâ birlikte tomar kendimden birlikte zerre vermeye çalışıyorum. Onların gözünde hayatımı hâlâ gerçekliğiyle yaşamaya çalışıyorum. NFT esasta kusursuz da hakeza birlikte teknoloji. Gerçekçi, değiştirilemiyor, bölünemiyor. Sanatçının yaşamı süresince ayrımsız eserden uzlaştırma de alabildiği, bağının on paralık kopmadığı birlikte gestalt var. Artist ve NFT açısından bence dünkü dünyanın en ehemmiyetli özelliği. Sanata bedel sağlayan birlikte olduğum düşüncesince Türkiye’de bu teknolojiyi kullanan evvel kişilerden olmayı aşırı istedim o sebeple akıbet aşama memnunum” ifadelerini kullandı.

EDİS NFT’LERİ EDİS FAN TOKEN İLE SATIN ALINABİLECEK

ICRYPEX Genel Müdürü Ezgi İçer meydana getirdiği açıklamada, “ICRYPEX NFT Bazaar’da ilkin Edis peyda etmek neredeyse nice konuşma üreticisinin eserlerini NFT kendisine satışa sunacağız. Edis ile gerçekleştirdiğimiz teşrikimesai çevresinde ilerleyici günlerde Edis NFT’lerini duyuracağız. Edis NFT’leri gine ahit duyurduğumuz Edis Fan Token ile satın alınabilecek. NFT dünyası sanat, spor ve coşku sahalarında akıbet zamanlarda ehemmiyetli eserlerin ve dünkü birlikte konuşma piyasasının oluşmasına olanak sağladı. Bu kapsamda dünkü NFT platformumuz ICRYPEX NFT Bazaar’ın, sektörde ilkin Edis peyda etmek neredeyse nice konuşma üreticisi düşüncesince şümullü birlikte düzlük olacağına inanıyoruz” dedi.

EDİS TURNEYE ÇIKIYOR, 9 ŞEHIRDE SAHNE ALACAK

ICRYPEX, Edis’in 21 Ekim- 30 Kasım tarihlerinde 9 kentte düzenlenecek dinleti turnesine sponsorluk desteği de sunacak. Edis, 21 Ekim’de Harbiye Cemil Topuzlu Tiyatro’sundaki konseri ile turneye başlama verecek. Ardından sırayla 31 Ekim’de Bursa Kültürpark’ta, 6 Kasım’da Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde, 7 Kasım’da Ankara Congresium’da, 13 Kasım’da Gaziantep Gaün Mavera KSM’de, 14 Kasım’da 2021 Diyarbakır Kongre Merkezi’nde, 18 Kasım’da İzmir Arena’da ve 19 Kasım’da Denizli Nihat Zeybekçi Kültür Merkezi’nde başarım sergileyecek. Turnenin finalini ise 20 Kasım tarihinde Antalya Nazım Hikmet Kongre Merkezi’ndeki konserle yapacak. Konserin biletleri Biletix’ten realizasyon edilebiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler