USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Eczacıbaşı Kulübünün 'Perihan Abla'sı 26 senedir sporculara analık yapıyor

Türk eş voleybolunun DOĞRU kulüplerinden Eczacıbaşı'nın 26 senedir kafesini işleten Perihan Kayhan, evlatları kabil görmüş olduğu oyunculara hem üvey anne yapıyor aynı zamanda maneviyat veriyor.

Eczacıbaşı Kulübünün 'Perihan Abla'sı 26 senedir sporculara analık yapıyor
08-03-2022 13:50
İstanbul

Voleybolcuların "Perihan Abla" sanarak seslendiği Kayhan, turuncu-beyazlı kulüpte meydana getirdiği yemekler ve pastaların yanı sıra, sporcularla kurduğu bağla ön plana çıkıyor.

Eczacıbaşı Spor Salonu'nda oynanan maçlardan evvela hakemler ve misafirler düşüncesince de tedarik fail Perihan Kayhan, voleybolculara kadem getirmesi düşüncesince hususi kurabiye ve kek hazırlıyor.

Turuncu-beyazlı kulüpte çelimli birlikte avrat profili çizen Kayhan, meydana getirdiği aşındırmak ve pastalarla oyuncuların, uran heyetin ve pakt çalışanının de takdirini kazanıyor.

Kayhan: "Eczacıbaşı'nı birlikte fasile namına görüyorum"

Perihan Kayhan, AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, turuncu-beyazlı kulüpte 26 senedir çalıştığını aktardı.

Voleybolcuları özlük kızları kabil gördüğünü dile getiren Kayhan, "Eczacıbaşı'nı da birlikte fasile namına görüyorum. Maçlara daim bu arada hazırlanıyoruz. Yemekleri, pastaları ve siparişleri hazırlıyorum. Oyuncuların hususi aşındırmak talepleri oluyor. Maçlardan evvela misafirler düşüncesince de tedarik yapıyoruz. Hakemlere ve matbuat mensuplarına pastalar yapıyorum. Sporculara maçlarda erke verecek yemekler hazırlıyorum. En baş döndürücü sevilenler fırında tavuk, pasta, kek ve kurabiye." ifadelerini kullandı.

Kazandıkları müsabakaların peşi sıra iri mevki yaşadığını tamlayan Kayhan, "Başarıları daim bu arada kazanıyoruz. Burada birlikte fasile kabil biz bu arada çalışıyoruz. Takım kazandığında ego de bahtiyar oluyorum. Onlar üzüldüğünde ego de üzülüyorum. Onları bazısı yemeklerle ödüllendiriyorum. Kazanınca iyi şeyler oluyor. Eczacıbaşı benim ailem. Buradan rastgele devir bahtiyar çıkıyorum." halinde konuştu.

Maç günleri düşüncesince derin birlikte tedarik süreci geçirdiğini aktaran Perihan Kayhan, "Hazırlıklar sıradan güç oluyor. Siparişleri bakmak düşüncesince sabahlıyoruz. Yemek seçen birlikte tomar sportmen yok. Genelde rejim yiyecekleri yapıyoruz. Yemek düşüncesince mevrut emektar sporcular da var. Sporculardan Tijana Boskovic, en baş döndürücü yasmık çorbası, ebebulguru pilavı ve tavuğu seviyor. Simge Şebnem Aköz ise rastgele şeyi seviyor, aşındırmak fark etmiyor. Yemek seçiminde en kırılan bulunan sportmen ise Maja Ognjenovic." açıklamasını yaptı.

Yemek programlarına çıkması düşüncesince öneri aldığını özetleyen Kayhan, "Diğer kulüplerden de beni nakil eylemek istediler. Ancak ego Eczacıbaşılıyım. Başka birlikte kulübü tek devir düşünmedim. Eczacıbaşı, hanımlara ve kızlara rastgele yönden ehemmiyet veriyor. Böyle birlikte kulüpte çalıştığım düşüncesince baş döndürücü memnunum." değerlendirmesinde bulundu.

Akbaş: "Bizi birlikte arada markajcı birlikte hava yuvarı yaratıyor"

Eczacıbaşı Dynavit'in başantrenörü Ferhat Akbaş, Perihan Kayhan'ın kulüpte ehemmiyetli birlikte arazi tuttuğunu söyledi.

Kayhan'ın kulübe derinlemesine seneler süresince ehemmiyetli hizmette bulunduğuna aksan fail Akbaş, "Perihan Abla diyince hepsi yemeklerinin ne derece içimli olduğu için bahseder. Ben elan baş döndürücü emeklerinden konuşmak isterim. Bu kulübün başarısı düşüncesince biz baş döndürücü ayrımlı kulvarlarda baş döndürücü ağırbaşlı himmet veriyoruz. Bunun başlangıcında Perihan bacı geliyor. Belki sabahları kulübe evvela giren ve en geç çıkan insandır. Bizi birlikte arada markajcı birlikte hava yuvarı yaratıyor. Sadece onun yemeğini yiyince değil, bu arada dakika geçirince de baş döndürücü ehemmiyetli birlikte inam kazanıyoruz. Yıllardır burada himmet veriyor. Birçok çalıştırıcı ve aktör onun elinden geçti. Bizde noktayı baş döndürücü bambaşka ve özeldir. Çok hususi birlikte insan. Çok şirin birlikte karakter. Eli de hakkıyla baş döndürücü lezzetli." değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler