USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası düşüncesince geri sayım başladı

Uluslararası Boks Birliği Başkanı Umar Kremlev, Türkiye'de düzenlenecek bulunan Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nın Türkiye'de olmasının baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğunu dile getirdi. Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ise bugüne denli meydana getirilen e

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası düşüncesince geri sayım başladı
29-04-2022 18:40

6-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul'daki Başakşehir Gençlik ve Spor Tesisleri'nde düzenlenecek bulunan Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası önceleri Uluslararası Boks Birliği ve Türkiye Boks Federasyonu matbuat toplantısı düzenledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde planlı toplantıya Uluslararası Boks Birliği Başkanı Umar Kremlev, Uluslararası Boks Birliği Genel Sekreteri Istvan Kovacs, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve ulusal yumruk oyuncusu Buse Naz Çakıroğlu ile ulusal sporcular katılma gösterdi.

İlk şekilde açıklamalarda mevcut Uluslararası Boks Birliği Başkanı Umar Kremlev, Türkiye'nin yumruk oyunu tarihinde ehemmiyetli birlikte noktayı bulunduğunu dile getirerek, “IBA'nın asliye mevzularından birlikte tanesi avrat boksunu encam götürmek. Bizim mevzumuz şartları oluşturmak. Bu bökelik zamanı olacak zira 412 sportmen kayıtlı. Bunlar şampiyonada arazi alacak. Toplam 92 iklim olacak. Bu turnuvayı hepsi evren bekliyor. Çok enteresan ve çevik olacak. Aynı sürede Türkiye Boks Federasyonu'na teşekkürname ediyorum. İlerlemeler düşüncesince evren arenasında hanımlar boksunda arazi aldığınız düşüncesince teşekkürname ederim. İyi sporcular yetiştirdiğiniz düşüncesince teşekkürname ederim. Türkiye hükümetine teşekkürname ederim. Turnuva düşüncesince her insana teşekkürname ediyorum. Bizim beraberliğimizden sonraları turnuvanın en efdal kurda geçeceğinden eminim. Aynı sürede Türk boksunun nite geliştiğini izleyeceğim. Türkiye'de sporcular madalya aldılar. Turnuvanın Türkiye'de olacak olması baş döndürücü önemli” biçiminde konuştu.

"Finansal desteğimizi arttırarak bitmeme ettireceğiz"

Başkan Kremlev, turnuvada sporculara sağlanacak mali yardıma de değinerek, "Tüm sporcuların itibar desteği almasını da isterim. IBA'nın problemi sporcuların mülk kazanmaları ve aileleriyle yaşaması. IBA, burada zat birlikteliğini geliştiriyor. Biz kadın-erkek ayrımı yapmıyoruz. Bizim düşüncesince ve evren düşüncesince avrat murahhas olması hâlâ iyi. 2 milyon 400 bin dolar asliye görüntü var, bu fonu yükseltmeye çalışacağız. Biz başladık, birlikte ahir şampiyonalarda hâlâ baş döndürücü olacak. Sporcuların, antrenörlerimizin IBA'nın evleri bulunduğunu bilmelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TBF Başkanı Eyüp Gözgeç: "En efdal katılımlı bökelik olacağını söyleyebilirim"

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ise kendilerine ev sahipliği özne Türkyie Spor Yazarları Derneği'ne teşekkürname ederek, "Ülkemizde yapılabilecek olimpiyattan ahir en ehemmiyetli kombinezon evren şampiyonası. Yaklaşık 20-22 sene sonraları hanımlar evren şampiyonası yapıyoruz. Bugüne derece en efdal katılımlı bökelik olacağını söyleyebilirim. 92 ülkeden 412 sportmen ve 350 yöresinde antrenör ve kol gelecek. İstanbul'da bin kişiyi mihman edeceğiz. Bu bin ferdin gelmesinin hem ülkemizin tanıtımı düşüncesince aynı sürede Türk boksu namına baş döndürücü iri muvaffakiyet bulunduğunu söyleyebilirim. Nihai amacımız 2024 Olimpiyatları. Bu iri bökelik Türkiye'de yapmamız düşüncesince dü nesne mukteza birincisi lobi, ikincisi de mali destek. Bundan çevre herhangi birlikte ikisi düşüncesince de dayanaklık etmek verici IBA Başkanı Umar Kremlev'e teşekkürname ediyorum. Bugüne derece sıfır mali dayanaklık etmek sağladılar. IBA'nın borçlarını reis temizledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı bizlere baş döndürücü dayanaklık etmek verdi. Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teklifsizce desteği düşüncesince teşekkürname ediyorum” değerlendirmesini yaptı.
Başkan Gözgeç, Uluslararası Boks Birliği'nin riyaset seçimlerinin de yapılacağı umumi kurulun 13-14 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşeceğini belirtti.

Buse Naz Çakıroğlu: "Final haset baş döndürücü dobra işler başaracağımıza inanıyorum"

Olimpiyat ikincisi Buse Naz Çakıroğlu da turnuvaya ev sahipliği bitirdikleri düşüncesince bahtiyar olduklarının altını çizerek, "Bizim düşüncesince geçenlerde baş döndürücü dobra birlikte bökelik başlayacak. Her şeyden evvel fiziksel üstünlükten fazla kani birlikte kol var. Her şeye inanmış, başarabilecek, birimiz ringin içerisindeyken geri kalanı tribünde savaşacak buna kani kol var. Bizim halkın desteklemesine ihtiyacımız var. Evimizdeki evren şampiyonasında tek kiloda tek ülkenin böke bulunmasına müsaade veremeyiz. Umar başkanımıza teşekkürname ediyorum. Paranın miktarından fazla derecede aldığımız rütbe maruz önemle alakalı. Bize mahsus inançla ilgili. Paradan fazla güvenilmesinden çevre dövüşeceğiz. Türkiye şekilde bitiş haset baş döndürücü dobra işler başaracağımıza inanıyorum. Umarım baştan sona bu arada bunu Başakşehir'de kutlarız” açıklamasını yaptı.

Uluslararası Boks Birliği Başkanı Umar Kremlev, Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nın kısaca 90 ülkede deli dolu yayınlanacağını belirtti.

Bora Akyol - Yunus Kılıç - Samet Yalçın
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler