USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dr. Ender Saraç'tan şampiyon boksör Serdar Avcı'ya beslenme önerileri

Doktor Ender Saraç, Ukrayna Gastronomik yiyeceklerini enformasyon gününde evren şampiyonu boksör Serdar Avcı'ya kilogram beslenme dair önerilerde bulundu.

Dr. Ender Saraç'tan şampiyon boksör Serdar Avcı'ya beslenme önerileri
07-11-2021 13:14

Dönerci Serkan Usta'nın Etiler'de mevcut restaurantında gerçekleşti. Ukrayna Turizm Bakanlığı ve İstanbul Başkonsolosluğu çeşidinden planlı organizasyonda; Dr. Ender Saraç, UBO İnterim boks şampiyonu Serdar Avcı üzere adlar toprak aldı. Ukraynalı adlı sanlı aşevi Levgen Klopotenko'nun Ukrayna'nın domestik çorbası Borş icra ettiği günde, Serkan Usta da icra ettiği döneri misafirlere ağırlama etti. Günün böylece kameralar karşısına güzeşte Ukraynalı aşevi Levgen Klopotenko, şampiyon Türk boksör Serdar Avcı ve Serkan Mutlu dü diyar ortada hukuk mesajları verdi.

ENDER SARAÇ: ANI KILO VERECEĞINIZ ZAMAN HIZLI KARBONHIDRATLARI KESMEK VE PROTEINI KORUMAK LAZIM

Boksörlerin karşılaşmalar düşüncesince aceleci biçimde kilogram alıp vermesi hatırlatılan Ender Saraç, "Tabii ki kilogram önemli. Ani kilogram vereceğiniz devir ilkin aceleci karbonhidratları boğazlamak ve proteini destek olmak lazım. Günde 2 şişe beyaz zehir suyu ile iyon ve mineralleri destek olmak gerekiyor. Bir de ferah sulu zırtlak ve yavşak ile bellek paça çorbası içilebilir. Bağ dokularını destek olmak için. Boksörlerin eklemlerini destek olmak düşüncesince o önemli. Kilo alırken de hormonlar ve çelim düşüncesince yağlanarak kilogram kabul etmek lazım. Onun düşüncesince de inatçı sütünden meydana getirilen dümdüz yağ, baş döndürücü güçlendirir. Kalsiyum ve D vitamini de ilkin bu koronavirüs eskiden baş döndürücü önemli. Süt ve mazot ürünleri, D vitaminini düşüncesince mantar, umumi yerine inatçı peyniri boksörlerin yumruklarını elan da çelimli yapar. Omega 3 alınırsa da zeka ve adale koordinasyonu elleme olur. Omega 3'te somon üzere hamsi üzere semiz balıklarda baş döndürücü olur. Şunu da belirteyim. Buse Naz ile övünme ediyoruz, sizlerle de alım çalım duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

DÖNERCİ SERKAN USTA: SERDAR AVCI, BUNDAN SONRA VURDUĞUNU DAHA İYİ DEVİRECEK

Serdar Avcı'nın başarılarını izleme ettiğini tamlayan ve dönerci Serkan Usta diyerek ad salan Serkan Mutlu, "Serdar Avcı baş döndürücü kalburüstü müşterek boksör. Onu burada görmekten baş döndürücü mutluyum. Ona bugün burada hoşur proteinler vereceğiz. Bundan sonradan vurduğunu elan elleme devirecek. Biz senelerce tosun devirdik, o da tosun üzere çelimli müşterilerini devirdi. Bu telaki beni baş döndürücü bahtiyar etti. Ben boksu baş döndürücü severim. Serdar Avcı'yı sonuna denli destekliyoruz. Başarılarını duyuyorduk zaten, elleme işler yapıyor. Bu bökelik kemeriyle burada olması da beni başkaca kıvançlı etti. Restoranımıza gelmiş şekilde itibar verdi. Serdar kardeşimizin şampiyon olacağına eminim. Dönem o dönemi. Çok elan elleme bölgelere istikbaline inanıyorum. İnşallah vurmuş olduğu devrilecek" diyerek konuştu.

LEVGEN KLOPOTENKO: BORŞ YAPMAYA BENZEMİYOR

Yaptığı borş çorbasıyla zevk elde eden Ukraynalı aşevi Levgen Klopotenko elan sonradan dönerin başına geçti. Serkan Mutlu ile pozlar sağlayan Klopotenko, elan sonradan basar sermaye kebap kebap kesti. Hayatında evvel kere basar sermaye kebap kebap kestiğini tamlayan Klopotenko, "Bende evvel kere basar sermaye kebap kebap kestim. Borş hazırlamaya benzemiyor. Zamanla bu işi ego de öğrenirim. İlk kamet düşüncesince iyiydi" halinde konuştu.

SERDAR AVCI: İNŞALLAH YENİ BİR TARİH YAZMAK İSTİYORUM

Aldığı bökelik kemerini özetleyen Serdar Avcı, 8 Aralık'ta oynayacağı tümsekli maçıyla ait de bilgiler verdi. Avcı, "8 Aralık'ta Ukrayna'da elan ilkin Mike Tyson'u nakavt fail Danny Williams ile dirlik karşıya geleceğiz. İnşallah orada kazanıp acemi müşterek gün boşlamak istiyoruz. Ayrıca Serkan Usta'nın dönerini baş döndürücü beğendim gerçekten. Yediğim en elleme dönerlerden birisiydi" dedi.

Öte taraftan Serdar Avcı, WBC Asya Gümüş Kemeri düşüncesince ringe çıkacak. Şampiyon Türk boksör, elan ilkin Mike Tyson'u nakavt fail Danny Williams ise Ukrayna'da bökelik kemeri düşüncesince uğraş edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler