USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dorukhan Toköz: Burada şampiyonluklar yaşayıp Avrupa'ya gitmeyi hedefliyorum

Trabzonspor’un 25 yaşındaki ılımlı ortalık oyuncusu Dorukhan Toköz, Süper Lig'de güzel gittiklerini belirterek, 'Şampiyonluk güç ortak şey. İnşallah üstesinden geliriz. Puan farkı adına öndeyiz fakat ikinci çevrim baş döndürücü elan önemli. Çok güç maçlar bizi bekli

Dorukhan Toköz: Burada şampiyonluklar yaşayıp Avrupa'ya gitmeyi hedefliyorum
25-11-2021 17:14
Trabzonspor’un 25 yaşındaki mutedil alan oyuncusu Dorukhan Toköz, Süper Lig'de elleme gittiklerini belirterek, "Şampiyonluk çetince birlikte şey. İnşallah üstesinden geliriz. Puan farkı namına öndeyiz fakat ikinci çevrim baş döndürücü henüz önemli. Çok çetince maçlar bizi bekliyor. Burada şampiyonluklar gördükten sonradan Avrupa'ya gitmeyi hedefliyorum" dedi.

Süper Lig’in 14’üncü haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililerde mutedil alan oyuncusu Dorukhan Toköz, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde meydana getirilen idman önceleri matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. Ligde ikinci devrenin baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğunu tamlayan Toköz, “Her kariyerde inişler çıkışlar olabiliyor. Ben gittikten sonradan ulusal takımda ve Beşiktaş’ta rastgele nesne uğrunda gitti. En sonuç şampiyonluk yaşadım. Sakatlıkla ilgilendiren on paralık birlikte nesne kalmadı. Burada afiyet ekibi, rastgele ne birlikte sıkıntım olduğunda ilgileniyor. İyi gidiyoruz, şampiyonluk çetince birlikte şey. İnşallah üstesinden geliriz. Puan farkı namına öndeyiz fakat ikinci çevrim baş döndürücü henüz önemli. Çok çetince maçlar bizi bekliyor. Önümüzde de baş döndürücü çetince maçlar var. Burada şampiyon olup ondan sonradan sonu Avrupa mümkün inşallah. Burada mesaimizi tamamladıktan sonra, şampiyon, şampiyonluklar gördükten sonradan Avrupa’ya gideriz” niteleyerek konuştu

"BENİM İÇİN MEVKİ FARK ETMİYOR"

Nerede fariza verilirse orada oynayacağını kail Toköz, şöyleki bitmeme etti:

"Ben normalde mutedil alan oyuncusuyum. Eskişehir ve Beşiktaş’ta saf acımasız oynadığım dönemler oldu. Benim düşüncesince büyüklük ayırt etmiyor. Nerede gerekseme olursa, sarıklı nerede fariza verirse orada oynuyorum. Sağ bekte hata oldu. Bruno Peres sakatlanmıştı, hocam anca müstahak görmüş oldu orada oynattı. Şu enstantane birlikte başağrısı yok, sarıklı nerede fariza verirse orada oynarım."

"UYUM SAĞLAMAK KOLAY OLDU"

Trabzonspor’a ve Trabzon’a emeksiz uyarlanmış bulunduğunu kaydeden Toköz, şöyleki bitmeme etti:

"Adapte oldum. Ailem de bekâr bırakmıyor. Burada ulusal takımlardan baş döndürücü dostum var. Ortam da baş döndürücü iyi. Arkadaşlarımla bu arada arada kemirmek yiyoruz, yaklaşan oturuyoruz, bu arada çay içiyoruz. Ortam namına da ayaktaşlık namına da baş döndürücü iyi. Uyum sağlamak, vaktiyle tanıdığım dostlarım da olduğu için ötürü benim düşüncesince emeksiz oldu."

"REHAVETE KAPILMAK İSTEMİYORUZ"

Her maçın baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğunu tamlayan Toköz, bu mevzuda şunları kaydetti:

"Kamuoyunda konuşulanlardan ego baş döndürücü etkilendiğimizi söyleyemem. Öncelikle işimize bakmamız lazım. Takım arkadaşlarımızla da aramızda hakeza konuşuyoruz. Bu rehavete sürüklenmek istemiyoruz. Maç karşılaşma bakıyoruz. Çünkü rastgele karşılaşma bizim düşüncesince baş döndürücü önemli. O sebeple kamuoyunda baş döndürücü henüz nazarıitibar etmeye çalışıyoruz. Kendi içimizde konsantremizi bozmadan bitmeme ediyoruz. Bir karşılaşma kaybedersek değişik yorumlar yapılacak. O sebeple tığ elleme giderken de baş döndürücü nazarıitibar etmeye çalışıyoruz. Allah korusun birlikte nesne olursa gene yolumuza bitmeme edeceğiz."

"İNANILMAZ BİR KONUŞMA YAPTI"

Çok elleme çalıştıklarını ve rastgele oyuncunun çabucak şekil şansı bulabileceğini kail Toköz, şu ifadeleri kullandı:

"Türk oyuncular ortada baş döndürücü elleme ayaktaşlık var. Herkes birlikte bir tanesini baş döndürücü seviyor ve hürmet duyuyorlar. Oynayan yahut oynamayan on paralık birlikte aktör ortada ayırt yok. Bu pik çıkmadan ilkin Abdülkadir Parmak emniyetsiz birlikte mülakat yaptı. Erce sakatlandı, Arda oynadı. Bazı oyuncularımız hastalıklı oluyor, birileri oynuyor. Bekleyen oyuncular çabucak şekil şansı buluyor. Ne olursa olsun bu yenme ve yenilgisizlik bitmeme ediyor. Takım zarfında gözleyen yahut beklemeye aktör ki olursa olsun baş döndürücü elleme çalışıyor. Hocamızda bizi baş döndürücü elleme çözümleme ve antrenmanlar yaptırıyor. Bunların bütünü buluştuğunda ortaya elleme birlikte kadro çıkıyor. Biz de galip gelmeyi biliyoruz böylece."

"TRABZONSPOR BENİ SEÇTİ, BEN DE TRABZONSPOR’U"

Birçok takımdan öneri geldiğini özetleyen Toköz, bu mevzuda şunları söyledi:

"Ben geçmiş sözleşmem bittiğinde Avrupa’ya görmek istediğimi söylemiştim menajerime. O aralık birlikte derinti takımdan öneri geldi. Hem Avrupa, bununla birlikte Türkiye içinden. Ama Abdullah sarıklı ile konuştum. O arada Abdüş, Uğurcan ile baş döndürücü konuştum. Bu yıl hocamızın şampiyonluğu baş döndürücü istediğini, baş döndürücü elleme kadro kuracağını, baş döndürücü dobra plan olacağını söyledi. Abdullah hocayla çalışmıştım. Ama onun zamanında hata yaşamıştım, sıhhatsiz kalmıştı. Hoca benimle hakeza konuşmuş olduğu için, dostlarım da aradı baş döndürücü dobra olacağını söyledi. Sağ olsun Trabzonspor beni seçti, ego de Trabzonspor’u seçtim. Çok dobra beraberlik oldu."

"AVRUPA’YA GİTMEK HAYALİM"

Avrupa imgesel bulunduğunu tamlayan Toköz, “Önce Trabzonspor’da aldatıcı olup, henüz sonradan önümüzde 5 ay ulusal kadro arası var. Ondan sonradan Milli takıma gidip orada formayı kabul etmek herkesin hedefi. Milli kadro baş döndürücü hususi birlikte yer. İnşallah oraya da gidip, ondan sonradan Avrupa’ya görmek hayalim” dedi.

"HOCAMIZ NE DERSE O OLUR"

Takım içindeki rakiplik dair düşünceleri sorulan Toköz, “Serkan baş döndürücü elleme ve birinci sınıf oyuncu. Maçta rastgele devir elinden geleni yapıyor. Genç, henüz da kendisini geliştireceğine inanıyorum. Bruno da baş döndürücü elleme futbolcu. Ben de elimden geldiğince elhak saf acımasız yahut mevkiin ne olursa olsun oynamaya çalışıyorum. Hocam elbette görür, idman performansı, ayrıksı devir aklında ne var, taktik namına ne düşünüyor, bu hocamızın bileceği birlikte şey. Hocamız ne derse o olur” ifadelerine toprak verdi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Bu arada Trabzonspor birlikte günce iznin peşi sıra sayaç 16.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde meydana getirdiği antrenmanla 28 Kasım’da deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik yönetmen Abdullah Avcı yönetiminde meydana gelen antrenmana tedavileri bitmeme fail Bakasetas ve Hüseyin katılmadı. Abdulkadir Parmak takımdan ayrı çalıştı. Djaniny'in ise dinlenilmiş olduğu kaydedildi. Ayrıca tedavileri tamamlanan Hamsik ile Koita ise takımla çalışmalarda toprak aldı.

Bordo-mavililer, ferda yapacağı antrenmanla hazırlıklarına bitmeme edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler