USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Domenec Torrent: 'İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 1-0'lık Altay galibiyetinin peşi sıra icra ettiği açıklamada önceki yarıda istedikleri kabil oynadıklarını fakat ikinci yarıda emniyetsiz biçimsiz olduklarını söyledi. Fenerbahçe'ye kaybettikten sonradan sezonun sonlandığı havası

Domenec Torrent: 'İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim'
25-04-2022 00:07

Torrent, gençlere baş döndürücü güvendiğini vurgulayarak, önümüzdeki vakit takımda kalması şeklinde 3 oyuncuyla baş döndürücü idman istediğini kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Altay'ı 1-0 yenmiş etti. Maçın peşi sıra planlı matbuat toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, “Bütün vakit süresince Galatasaray'ın başına mevrut şeyin özeti gibiydi bu maç. Gerçekten evvel yarıda istediğimiz üzere oynadık. Cesur oynamayı başardık, dobra birlikte oyun kurduk. 7 pare baş döndürücü kemiksiz konuş yakaladık. Ancak ikinci yarıda emniyetsiz kötüydük. İki gol şimdi çıkartabilirdik ancak oynadığımız oyundan memnun değilim. Oynamak istediğimiz biçim bu değildi. İlk yarıda baş döndürücü birlikte tomar gol konumu yakaladık. 1-0 baş döndürücü sakıncalı birlikte skor. Fakat benim düşüncesince riziko benimseme kılmak çelimsiz sallanmak değil levent boylu oynamaktır. Bence Galatasaray topa cemaat bulunduğu devir rakibinden şimdi dobra oynayabilir. Ancak topa cemaat değilse o devir şimdi dobra olmayabilir. İkinci yarıda bundan bahsettiğimiz biçimde ehliyetli tersini yaptık. Sanki korkuyormuş üzere levent boylu toplarla oynadık. Bu takımın başına ne geldi? Bunu idrak kılmak düşüncesince ehliyetli birlikte gün. Maç içinde baş döndürücü birlikte tomar konuş tutup elden yegâne gol atmak. Başımıza mevrut buydu” şeklinde konuştu.

"Türkiye'de karşılaşma 65. dakikada kopuk oluyor"

Bir gazetecinin Türkiye'ye geldikten sonradan Galatasaray'da ne değişmiş bulunduğu sorusu hesabına Torrent, şu şekilde karşılık verdi:


“Öncelikle konuş adına baktığımızda ayrımlı birlikte oyun anlayışımız var. Galatasaray bekleri dışardan, kanatları içerden oynatıyordu. Bizim üzere baş döndürücü birlikte tomar konuş yakalayabiliyordu. Çok birlikte tomar aksi akın vardı. İlk ilkin bizim de başımıza tıpkısı geldi. Kanatlar içeri, bekler dış ve bekler içerideyse de kanatlar dışarıda oynadığımız düşüncesince aksi atakları az buçuk şimdi arama altında tutuyoruz sanarak düşüyorum. Türkiye'de karşılaşma 65. dakikada kopuk oluyor. Dolayısıyla şimdi güçlüysen maçı bitirebilirsin diyebilirim. Ligde en birlikte tomar konuma 4-5 takımdan biriyiz. Çok konuma giriyoruz yek bitiremiyoruz. Bu akarsu ateş çekmeye başlıyoruz. Bugün bulunan şeyde buydu."

"Arda rastgele birlikte antrenmanda baş döndürücü pozitif, elinden geleni veriyor"

Arda Turan ve Ryan Babal'e biçim vermesi hakkında suali da yanıtlayan Torrent, "Oyuncu temizlemek emeksiz değil. Çünkü nice kat 5 pare baş döndürücü dobra idman çıkartan oyuncuyu grup haricinde çoğaltmak durumunda kaldım. Nasıl sallanmak istediğimize layıkıyla listeyi dengelemeye çalışıyoruz. Kimseyle sorunum yok. Arda şimdi ilkin sakatlığıyla ilgilendiren oynayamadı. Avrupa'da güya onu ego oynatmıyormuşum denmiş yek asıl bu değildi. Görüyorsunuz filhakika Arda oynuyor. Her antrenmanda baş döndürücü pozitif, elinden geleni veriyor" sanarak konuştu.

"Fenerbahçe'ye kaybettikten sonradan sezonun bittiği havası vardı"

Torrent, odaklandığı sonuç noktanın karşılaşma düzeltmek bulunduğunu belirterek, "Sportif direktörümüzle önümüzdeki sezonla ilgilendiren birlikte grup düşünmüştük. Kaleciler aut meydan oyuncusu adına 20 topçu düşünüyorduk. Çünkü adalet fail oyuncuyu grup dışı istemiyorduk. Şu anda boşluk vermiş durumdayız, kulüpteki süreci biliyorsunuz. Ara hasretmek durumundayız, ayrıksı birlikte öğretmen ile sürdürmek isterlerse haklarıdır, bunu da benimseme kılmak gerekir. Fenerbahçe'ye gönül rahatlığı maçı kaybettikten sonradan Galatasaray düşüncesince bundan sonradan vakit bitti, şakası kalmadı havası vardı. Tek asıl şu Galatasaray'ın bu vakit düşüncesince rastgele birlikte şampiyonluğu olmayacak. Beni buraya kontratla düzlük kulübü de taraftarı da baş döndürücü seviyorum" ifadelerini kullandı.

Torrent 3 oyuncuyu ayraç etti

Gençlere baş döndürücü güvendiğini vurgulayan Torrent, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:
"Umarım birlikte şansım olabilir da vakit evveliyat çağda onlarla çalışırız. Özellikle 3 aktör var, hakkıyla bayılıyorum onlara. Ama şu anda Galatasaray'ın sakinleşme evresi. Eminim ki dinç futbolcular benimle de olur, başkasıyla da olur, vakit evveliyat çağda okazyon bulacaklardır."

Salih Yılmazsoy - Sinan Yeniçeri

İLGİLİ HABER
İzmirde 3 nokta on paralık golle Galatasarayın! İzmir'de 3 nokta on paralık golle Galatasaray'ın!
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler