USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Denizlispor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar: İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor'da uygulayım yönetmen Serhat Gülpınar, deplasmanda oynayacakları Tuzlaspor maçından iyi müşterek netice ile boşanmak istediklerini belirterek, 'İstediğimize DOĞRU müşterek seviyedeyiz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız'

Denizlispor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar: İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız
02-11-2021 17:41
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor'da fen yönetmen Serhat Gülpınar, deplasmanda oynayacakları Tuzlaspor maçından iyi ortak netice ile boşanmak istediklerini belirterek, "İstediğimize yaklaşan ortak seviyedeyiz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

Denizlispor, 5 Kasım Cuma haset deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde meydana getirilen idman önceleri matbuat mensuplarına açıklamalarda mevcut Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, güzeşte hafta alanlarında 1-1 berabere kaldıkları Kocaelispor maçının iri ortak kısımda rakiplerine faikiyet sağladıklarını belirtti. Takımın performansının devir geçtikçe daha iyi bir duruma geldiğini kaydeden Gülpınar, "Oyun kurma, takımın boyu, koşun mesafeleri bütünü istediğimiz seviyelere gelmeye başladı. Kocaelispor müsabakasını kazanmayı doğruluk etmiştik. Sezon başı dinlenme kampı geçirmemiş ortak takımın fiziki manada oyunu bu denli domine edebilmesi, oyunu arama edebilmesi bizim düşüncesince sevindiriciydi. Oyunumuz bu biçimde iyi bulunduğu sürece, bizim düşüncesince ortak başağrısı gözükmüyor. İnşallah ileriki zamanlarda neticeye yansıtıp hem iyi hile bununla birlikte iyi skorlarla sürdürmek istiyoruz" diyerek konuştu.

"İYİ BİR SKORLA DÖNECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Tuzlaspor ile güçlü ortak pik çıkacaklarını dile getiren Serhat Gülpınar, "Tuzlaspor güzeşte hafta akıbet dakika golüyle yenik oldu. Ligin iyi süregelen ekiplerindendi. Oyun formatlarında mücehhez gideceğiz. Her şeyden önemlisi, rakibin ne oynayacağı değil bizim ne oynayacağımız. Son maçımızdaki arzu ve arzuyu sahaya yansıtabilirsek iyi ortak skorla döneceğimizi düşünüyoruz. Takımımız adım adım rayına oturmaya başladı. Sezon başı dezavantajlıydık. İstediğimize yaklaşan ortak seviyedeyiz. Biz hafta hafta bakıyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Tuzlaspor maçından ahir ulusal karşılaşma arası bizlere baş döndürücü iyi gelecektir" halinde konuştu.

MUHAMMED GÖNÜLAÇAR, "DÜŞEN BİR ENKAZI KALDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Denizlisporlu mutedil ortalık oyuncusu Muhammed Gönülaçar, dünkü ortak kadro olduklarını devir kurnaz da bunun dezavantajlarını yaşadıklarını aktardı. Geçiş periyodunu iyi atlattıklarını tamlayan futbolcu, "Zor ortak süreçti. Bunu endamsız müddette aştık. Cuma haset oynayacağımız Tuzlaspor maçı bizim düşüncesince ehemmiyetli ortak karşılaşma olacak. Bu maçı kazanırsak ehemmiyetli ortak yarar sağlayarak fevk sıralara söyleyebiliriz. Böyle ortak potansiyelimiz ve kadromuz da var. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Birbirimize iyi ahenk sağladık. Taraftarlarımız bizi desteklemeye bitmeme ederlerse takımın daha iyi olacağını düşünüyorum. Düşen ortak enkazı kaldırmaya çalışıyoruz. Elimizden mevrut değme şeyi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

OĞUZ YILMAZ: "ALT SIRALARDAN KURTULMAK İSTİYORUZ"

Kocaelispor maçında gol atarak takımın 1 benek almasını sağlayıcı Oğuz Yılmaz ise Tuzlaspor maçında 3 benek hedeflediklerini vurguladı. Oğuz Yılmaz şunları dile getirdi: "Bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli ortak maç. Artık eşik konaklamak istiyoruz. Alt sıralardan tevlit kılmak istiyoruz. Son 3 maçtır da yenilmiyoruz. Mücadelemiz baş döndürücü iyi. Kazanmak istiyoruz. Daha geçmiş gol yönünde ortak şanssızlığım vardı. Direkten dönen toplar kaçırdığım pozisyonlar vardı. Bu gol hem benim özgüvenim bununla birlikte takımın benek kazanması düşüncesince baş döndürücü önemliydi. Gol atmamın baş döndürücü ortak önemi yok. mühim bulunan doğrultmak veya benek almak."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler