USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ceyhun Kazancı: Çalışmalar bitene kadar Önder hocamızla devam edeceğiz

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, “Bütün yöneticilerin görüşleri, başkanımızın yorumları, akabinde biraz kişi elan gündeme geldi. Bunlarla dayalı elan da etraflıca düzentileme etme sonucu aldık. Bu esame hakkında yaptığımız icraat bitene kadar da Önder

Ceyhun Kazancı: Çalışmalar bitene kadar Önder hocamızla devam edeceğiz
13-12-2021 22:22

Teknik yönetmen arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta yönetim, şeb ezanı saatlerinde etraflıca devam eden müşterek güruh gerçekleştirdi. Toplantı sonra Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. Kazancı, “Uzun müşterek güruh oldu. Bütün yöneticilerin görüşleri, başkanımızın yorumları, akabinde beş altı insan şimdi gündeme geldi. Bunlarla ilgili şimdi da ayrıntılı emek özgülemek suni sonucu aldık. Bu adlar dair yaptığımız icraat bitene kadar da Önder hocamızla devam edeceğiz. Dün de iyi müşterek yengi aldık. Müthiş müşterek önderlik yaptı. Kendisiyle devam ika sonucu aldık. Yarın öteki çağ bu isimlerle ilgilendiren icraat sonlanınca kararımızı gözden geçireceğiz. 1-2 çağ süresince şimdi açık müşterek bilgelik verebiliriz” niteleyerek konuştu.

“ŞENOL GÜNEŞ DE GÜNDEMİMİZE GELDİ”

Şenol Güneş’in gündeme gelip gelmediği ile ilgilendiren mevrut müşterek soruya ise Kazancı, “Birçok kalburüstü hocamız var. Şenol hoca da bunlardan müşterek tanesi. Yerli nice hocamızın adı ki elhak basında da gördüğünüz isimler. Hepsi değerlendirildi. Hepsiyle ilgilendiren yorumlar var. Bütün bu icraat düşüncesince beş altı güne şimdi ihtiyacımız var. Yerli, ecnebi toy adlar de gündeme geldi. Basına çıkmayan adlar var. Birkaç insan şimdi var. Yerli de mevcut ecnebi da var. Hangisine DOĞRU olduğumuz isimlerle alakalı. Yerli yahut ecnebi olmasıyla ilgili değil. İsimlere odaklandık. Yerli yahut ecnebi olacak demem şu an akla yatkın değil” açıklamasında bulundu.

Yerli adların Beşiktaş içinden olup olmayacağı ile ilgilendiren mevrut müşterek soruya da Kazancı, “Kesinlikle hayır. Beşiktaş’ın içinden çıkan baş döndürücü kalburüstü hocalar mevcut lakin alelhusus anca olsun niteleyerek müşterek bilinçlilik yok. Beşiktaş’ta oynamayan baş döndürücü kalburüstü adlar var, onlardan da biri olabilir” yanıtını verdi.

“BU HAFTA İÇİNDE ADINI KOYMAK İSTİYORUZ”

Yeni hocanın açıklanmasının zamanı karşı ise Kazancı, “Bu hafta süresince ismini bırakmak istiyoruz lakin şu güne kadar kabil erişmek kusur manipülasyon olur. Çalışmaları dimdik gerçekleştirmek şu an en yapılması müstelzim şey. Hata gerçekleştirmek istemiyoruz, akla yatkın değişmeyen özgülemek istiyoruz. Çalışmalarımızı oldukça en aceleci halde bitireceğiz. Birkaç çağ süresince sonuçlanır inşallah” halinde konuştu.

“HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ”

Gündemdeki ecnebi fen adamlarla ilgilendiren Ceyhun Kazancı, “Bruno Pinheiro adı de gündemde doğru. Sıcaklığını koruyor. Onu da değerlendiriyoruz. Artıları eksileri nedir, ne değildir… Birçok ecnebi ve Türk insan de var. Hepsiyle ilgilendiren ayrıntılı istimara yapıyoruz. Bütün bu adları kıymetlendirmek düşüncesince ve her insanın görüşlerini almak, başkanımız düşüncesince de bizim düşüncesince de önemliydi, değerliydi. Bu nedenden güruh etraflıca sürdü. Ben de meraklı namına görüşlerimi aktardım. Başkanımız yorumlarını yaptı. Bugün ümit mevcut akla yatkın lakin baş döndürücü da acelemiz namevcut o anlamda. Hata gerçekleştirmek istemiyoruz. Harika müşterek liderimiz mevcut şu an gördünüz. Önder hocamıza teşekkürname ediyoruz. Zaten kendisiyle mutluyuz. Herhangi vebal yapmamak düşüncesince edepli eleyip kalın dokuyoruz” ifadelerini kullandı.

“Listeyi ne kadara düşürdünüz?” sorusuna ise Kazancı, “Listeyi ne kadara çıkardığınız erişmek şimdi akla yatkın olur. 7-8 adayımız var” yanıtını verdi.

“FARKE KONUSUNU KAPATTIK, BILIC İSE ADAYLARDAN BİRİSİ”

Kazancı, Daniel Farke ve Slaven Bilic ile görüşmelerin sorulması dair ise “Farke konusunu kapattık diyebiliriz. Evet adaylarımızdan birisiydi lakin anlaşamadık. Bilic de hala adaylardan biri diyebilirim” yanıtını verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler