USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Çaykur Rizespor'un Hırvat futbolcusu Damjan Djokovic Rize’de olmaktan mutlu

Süper Toto Süper Lig'in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor'un 31 yaşındaki Hırvat menşeli mutedil alan oyuncusu Damjan Djokovic, 2021-2022 sezonunu ve Çaykur Rizespor'u değerlendirdi. Takımının yanında şehri de özetleyen Djokovic Rize'ye bulunan hayranlığını da “Rize'de

Çaykur Rizespor'un Hırvat futbolcusu Damjan Djokovic Rize’de olmaktan mutlu
18-12-2021 14:05

Çaykur Rizespor şekilde lige başlangıçtan artma aldıkları çirkin sonuçların takımda özgüven kırılmasına sebep bulunduğunu dile getiren Djokovic, gidişatın elleme bulunduğunu ve toparlama sürecinde olduklarını kaydederek “Aslında aşırı da çirkin başlamamıştık tek şimdi sonraları mevrut nokta kayıpları takımın kendine bulunan öz itimatını kaybettirdi biraz. Sonrasında ortak toparlama sürecine girdik tek 2 karşılaşma yukarı üstüne üstlük tek alamadık onunda eksikliğini hissettik. Şu anda ortak toparlama sürecindeyiz şimdi iyiyiz, şimdi da iyiye gideceğiz” dedi.

“Çok şimdi elleme ortak sürece giriyoruz

Hamza Hamzaoğlu'nun takımda beceri yönetmen olmasıyla bu arada çıkışa güzeşte Rizespor'un dünkü yerleşmiş ortak kadro bulunduğu düşüncesince çetin eyyam atlattığını da laflarına ekleyen Djokovic “Her hocanın namına ilgilendiren ortak seçimi vardır. Her nesne futbolcularına ortak şeyler katmaya çalışır. Hocamızın da öyle. Sezon esasen bu yana aşırı dünkü ortak aktör kuruldu. Onunda ortak sıkıntısını yaşadık. Bu sima hallerde sarıklı değişikliğine gidiliyor. 1-2-3 sarıklı tek şimdi sonraları ne oluyor, bütün oklar oyuncuların üstüne çevriliyor. Futbolcu şekilde bizim de günah almamız gerekti. Yeni ortak aktör gurubuyduk, âlem birbirine alışmaya çalışıyordu. O sürecin bence sonlarına geliyoruz. Çok şimdi elleme ortak sürece giriyoruz diyerek düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Rize'de olmaktan mutluyum”

Korona virüs pandemisi ile baş başa Dünya'da makbul engellemeler zımnında bundan sonraları tek ülkenin birbirinden farkının kalmadığını dile getiren Djokovic, Rize'de bulunduğu düşüncesince mutlu bulunduğunu da laflarına ilaveten “Daha ilkin ortak mukayese yapılıyordu Avrupa, Türkiye olarak. Son güneş tacı virüs pandemisi ile baş başa Avrupa'da berhayat olmak ile dünyanın rastgele ortak durumunda berhayat olmak ortada aşırı ortak ayırt kalmadı. Çünkü orada da engellemeler var. Dünyanın gelişigüzel durumunda işler değişti. Romanya'dan geldim ve orada iklim şimdi soğuktu. Burada dobra havanın tadını çıkartıyorum. Gerçekten burada dobra iklim mevcut ve o da bana elleme hissettiriyor. Burada ki insanoğlu hakkıyla geldiğim günden buyana bana aşırı elleme davranıyorlar. İnsanlar aşırı ısıdam kanlı. Çayın da tadını çıkarıyorum. Buranın ortak tomar yağmurlu bulunduğunu söylüyorlar tek ego 15 sene Hollanda'da yaşadım. Orada da yağmurun kesinlikle yağdığını biliyorum. Bence burada rahmet Hollanda'dan şimdi ortak tomar değil. O nedenden dolayı de Rize'de olmaktan mutluyum” gibi konuştu.

“Türk yiyecekleri aşırı dobra tek tehlikeli”

Türk yiyeceklerini aşırı içimli bulduğunu ancak sütlacı şimdi da aşırı beğendiğini dile getiren Dokovic “Türk yiyeceklerini aşırı beğeniyorum, hakkıyla aşırı lezzetliler tek sporla uğraşanlar düşüncesince az buçuk tehlikeli. Çok yediriyor insanı tek hangisi diyerek sorduğunuzda sütlacı yeğleme ederim” dedi.

“Rize'de olmaktan mutluyum"

‘Rize'ye futbolcu gelmiyor' söylemi üstüne da mütekellim kandırıcı aktör namına sorulması biçiminde her insana Rize'yi yeğleme ika dair düşünüm verecek denli sevdiğini anlatım fail Djokovic “Futbolcuysanız bulunduğunuz kavuşum kaderiniz bulunduğunu düşünüp tadını çıkarmaya, elinizden gelenin en iyisini yapmaya, en elleme performansı göstermeye çalışırsınız. Gördüğüm şu şekilde ortak esas var; bura aşırı muvazeneli ortak kulüp. Çok dobra ortak tesisi var, personellerinin bütünü aşırı ısıdam kanlı, bizimle ağız ağıza ilgileniyorlar. Sahalarımız iyi. Ben şu anda Türk futbolunun ortak bireyiyim. Türkiye'de de aşırı dobra statlar var. Gidiyoruz, dobra statlarda oynuyoruz. Ambiyans aşırı iyi, izleyiciler aşırı ateşli. Ben burada olmaktan mutluyum, tek hiç kimseye de buraya doğmak zor, burada berhayat olmak çetin demem. Ben beni arayıp Rize'ye geleyim mi diyen her insana de burayı referans ederim. Yaşam şekilde da tek zorluğumuz yok, dirim şekilde da aşırı iyi. Ben umumi şekilde yakınma edebileceğim tek ortak nesne görmüyorum burada” gibi konuştu.

‘Taraftarı gelmeden evvela izledim'

Rizespor taraftarını şimdi Rize'ye gelmeden evvela içtimai medyadan araştırarak takip olanağı bulduğunu dile getiren Djokovic, elleme neticeler aldıklarında stada şimdi ortak tomar yandaş çekeceklerinin de bilincinde olduklarını anlatım etti. Taraftara adalet etmiş bulunduğu mutluluğu yaşatacaklarını dile getiren Djokovic “Ben aşırı ateşin ortak taraftarımız bulunduğunu biliyorum tek yayıncı güneş tacı virüs sürecinden geçtik. Stada izleyici tefriş etmek zor. Özellikle sonuç sıradaysanız izleyici zorlanıyor oraya gelmeye. Ben Rizespor'a gelemden evvela içtimai medyada taraftarların videolarını izlemiştim. Stadı dört dörtlük şekilde doldurduklarında kesinlikle ortak coşku bulunduğunu görmüştüm, aşırı da hoşuma gitmişti. Ben isterim ki gelsinler. Bizim de yayıncı bu gelmelerini adalet etmemiz gerekiyor. Biraz şimdi yukarı sıralara çıkarsak onları şimdi ortak tomar stada çekeceğimizi düşünüyorum. Böylece onlara adalet etmiş bulunduğu mutluluğu da yaşatabiliriz” diyerek konuştu.

“Onlar da aşırı arzulu olacaklar”

Ligin 17. Haftasında karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçının da analizini önleyen Djokovic, puana gereksinim duyan ortak takıma dirlik oynayacaklarını laflarına ilaveten “Biz evde sonuç 4 maçımızı da kazandık. Bu bizim açımızdan aşırı elleme ortak nesne ve bitmeme ettirmemiz lazım. Eğer tığ bu seriyi bitmeme ettirebilirsek doğrusu bulunduğumuz yerden kolay çıkabileceğiz. Oynayacağımız rakip Malatyaspor, onlarında aceleci nokta ve puanlara gereksinimleri var, onlar da aşırı arzulu olacaklar. Son senelerde aşırı çirkin neticeler almaktadır bununla müşterek şimdi evvela burada çalışmış bulunduğu düşüncesince şimdi ayrı ortak motivasyonu olacaktır. Evde oynadığımız öteki maçlardan şimdi çetin olacak. Çünkü evvela kez bizim denli çetin halde bulunan ortak rakip ile oynayacağız. Her dü kadro düşüncesince de bitiş durumunda ortak maç” dedi.

Hasan Fehmi Demir
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler