USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Büyük Zafer'in 100'üncü yılının ilk etkinliği

Dünyanın ilk termal altyapılı dinlenme kampı ve karavan endüstrisi Afyonkarahisar Motorsporları Merkezi'nde gerçekleşen Bitci KaravanFest Winter Edition 2022 Afyonkarahisar, karavan tedarikçileri ile karavan tutkunlarını müşterek araya getirdi.

Büyük Zafer'in 100'üncü yılının ilk etkinliği
25-01-2022 18:58

2022 yılının ilk festivali olma ayrıcalığı haiz Bitci KaravanFest Winter Edition, bire ortak sürede Büyük Zafer'in 100'üncü senesinde meydana getirilen ilk aktiflik yerine dikkatleri dair çekti. Kar ile başlamış bulunan festivalde konserler, geziler, söyleşiler, muhtelif aktiviteler ve şaşırtı kardan eş yarışı ile şişman coşkuya oyunluk oldu. Festivale katılanlar, şişman meşalelerle donatılmış bölgede gönüllerince eğlendi.

Dünyanın 180 ülkesinde gösterilen motokrosun formulası yerine bildik MXGP of Türkiye (Dünya Motokros Şampiyonası) ve Türkiye MotoFest ile dikkatleri dair çekici şehir, Afyonkarahisar Belediyesi ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü (ANMOT) iş donanmasında gerçekleşecek Bitci KaravanFest Winter Edition, 21-23 Ocak 2022 tarihleri ortada Afyonkarahisar Motorsporları Merkezi'nde karavan tutkunlarını buluşturdu.

Afyonkarahisar'ın "4 Mevsim Afyon" projesinin ortak parçası da bulunan festival, dünyanın ilk termal altyapılı karavan dalında yapıldı.

MOBİLİTE, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE SMART ENTERTAİNMENT BİR ARADA

Dünyanın en baş döndürücü konuşmuş bulunduğu üç deyim bulunan mobilite, sürdürülebilirlik ve smart entertainment konseptlerini ortak araya getirerek, sömestri tatilinin ilk haftasonunu havi Bitci KaravanFest Winter Edition, Frig Vadisi, Ayazini Ören Yeri gezisi, kent merkezi turu, Manuş Baba ve Retrobüs konserleri, söyleyişiler ve ödüllü SEGER Kardan Adam Yarışması ile tamamlandı.

Güzel kar yağışıyla renklenen Bitci KaravanFest Winter Edition 2022 Afyonkarahisar, yolların kapanması haberlerine karşın 100'ün üstünde karavan tutkunu aileyi ortak araya getirdi.

ZEYBEK: TÜRKİYE'NİN 100'ÜNCÜ YILI KUTLAMALARINA KARAVANFEST İLE BAŞLADIK

Dünyanın ilk termal altyapılı karavan merkezini herhangi ortak çeşit gereksinimi karşılayacak birlik kuvvetli yerine açtıklarını kail Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, "Büyük Zafer'in 100'üncü senesinde ilk etkinlik, Kurtuluş Savaşı'nın denek taşı Afyonkarahisarımızdan başladı. Aynı sürede 2022'nin ilk festivalini yaparak, pandemi ile bunalan halkımıza yılın ilk hediyesini verdik. Yüzlerce karavan tutkununun Afyonkarahisar'ı seçmesinden haysiyet duyduk. Dünyadaki ve Türkiye'deki kâffesi karavan dostlarımızı esrarlı şehrimiz Afyonkarahisarımıza herhangi ortak devir bekliyoruz" biçiminde konuştu.

AKÜLKE: TÜM TÜRKİYE'DE KARAVAN KÜLTÜRÜNÜ BÜYÜTMEK İSTİYORUZ

Yükselen trend bulunan karavanın evlere sıkışan ailelerin hareketli olmasıyla sürdürülebilir çevreye katkıda mevcut ve kurnaz canlılık ile buluşturan KaravanFest'in Winter Edition Afyonkarahisar ile başlamasının hususi ortak manası bulunduğunu hatırlatan KaravanFest Direktörü Mahmut Nedim Akülke şöyleki dedi:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atılmış bulunduğu Büyük Zafer'in 100'üncü yıl kutlamalarının KaravanFest Winter Edition 2022 Afyonkarahisar ile başlamasından ötürü mutluyuz. Yeni evlat dirim seçimi karavan tutkunları düşüncesince Türkiye'nin yarısından fazlasına 3 dakika uzaklıkta bulunan Afyonkarahisar hassaten turizm, kaplıcalar ve ekin açısından farklılaşıyor. Sahip bulunduğu bu zenginlikler açısından da domestik ve ecnebi nice turisti ikram fırsatı buluyor. Dünya Motokros Yarışı (MXGP of Türkiye) ve Türkiye MotoFest ilkin iktisap etmek kıl payı nağme getiren projeleri oluşturan Afyonkarahisar da, dünyanın en şişman trendi mobiliteyi öne çıkaran, sürdürülebilirliğe ulama sunan ve hususi yerine kurnaz canlılık konseptiyle zengileştirdiğimiz Bitci KaravanFest Winter Edition, valiliğimizin, belediyemizin, kentin kâffesi yöneticilerinin desteklediği baş döndürücü manalı ortak aktiflik oldu.

Gerçekleştireceğimiz bu festivalde karavan tutkunlarını Türkiye'nin en mütekâmil karavan tesisinde ortak araya getiriyoruz. MXGP of TÜRKİYE ile oluşturulan belediyemizin şişman ortak yatırımla Afyonkarahisar'a katmış bulunduğu bu tesiste karavan tutkunlarının herhangi ortak gereksinimi düşünüldü. Bizler de herhangi ortak kesimden katılımcıya yetişebilmek düşüncesince de KaravanFest düşüncesince sömestri tatilinin başlangıcını yeğleme ettik. Dünya'nın ilk termal altyapılı Kamp ve Karavan Alanı'nda gerçekleşecek bulunan festivalimizde nice kıymetli kişi de bizlere haremlik etti. Karavan tutkunlarının akınına uğradı. Festivalin gerçekleşmesi düşüncesince emeği sabık ilkin Valimiz ve Afyonkarahisar Belediyesi iktisap etmek kıl payı dayanak verici her insana teşekkürname ederiz."

SEGER KARDAN ADAM YARIŞMASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bitci KaravanFest Winter Edition 2022 Afyonkarahisar'da SEGER'in kornaları eşliğinde başlamış bulunan Kardan Adam Yarışması, gene baş döndürücü hususi domestik istihsal kornaların final düdüğü ile sonlandı.

50'den ortak tomar kardan insanın yapıldığı SEGER Kardan Adam Yarışması'nda ilk ona giren yarışmacılara mal ödülleri ve SEGER'in hususi ürünleri verildi. Yarışmanın birincisi Ertuğrul Gazi konseptli kardan adamıyla Mustafa ve Halil Göktaş kardeşler oldu.

İSİM SPONSORU BİTCİ

İlki meydana getirilen festivalin kişi sponsoru dünyanın ortak baş döndürücü lehtar tokenını duyuran Türkiye'nin domestik saklı yazı borsası Bitci oldu. Bitci KaravanFest Winter Edition adıyla Türkiye'nin istikbaline envestisman yapmayı sürdürdü.

Bitci KaravanFest Winter Edition adıyla meydana getirilen festivalin başka sponsoru domestik ve ulusal klakson üreticisi SEGER oldu. Tesla'dan Mercedes'e derece devletimizde ve dünyada ehemmiyetli anahtar üreticilerine elektrikli ve façalı klakson üretimi ile baş başa anahtar iç - aut ışıklandırma ürünleri tedbir fail SEGER, uzaya çıkan Türkiye'de imal edilmiş ilk klakson olma gururunu taşıyor.

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Uluslararası Kamp ve Karavan Federasyonu'nun yardımıyla meydana getirilen festivaldeki etkinliklerin kulislerinde ise Marmara Karavan sponsorluğunda gerçekleşti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler