USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Büşra Yalçın: 'Hedefimiz play-off'

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'ta play-off savaşı sağlayan Bahçelievler Voleybol Kulübü'nün yönetsel menajeri ve bire bir sürede ölçülü oyuncusu bulunan Büşra Yalçın, ligde alışılagelen sezonun sonuç maçında karşılaşacakları Galatasaray müsabakas

Büşra Yalçın: 'Hedefimiz play-off'
19-02-2022 13:32

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'ta play-off savaşı verici Bahçelievler Voleybol Kulübü'nün yönetimsel menajeri Büşra Yalçın ile kütör Halime Akay, İhlas Haber Ajansı'na takımın play-off şansını değerlendirdi. Ligde alışılagelen sezonda akıbet şekilde oynayacakları Galatasaray maçını kazanarak play-off'lara katılmaya doğruluk tashih etmek istediklerini tamlayan yönetimsel yönetici ve ayrımsız sürede itidalli oyuncusu bulunan Büşra Yalçın, “Her zamanki antrenmanlarımıza bitmeme ediyoruz. Play-off süreci de geleceği düşüncesince aşırı indinde tomar yüklenemiyoruz. Daha taktiksel rakibin eksikliklerini menfez uğrunda bulundurarak o biçimde taktik antrenmanlarımız bitmeme ediyor. Aldığımız takdirde de inşallah play-off'lara gideceğiz. Hedefimiz orası” biçiminde konuştu.

“Altyapılarımız aşırı elleme gidiyor”

Bahçelievler Voleybol Kulübü'nün enfrastrüktür çalışmalarına yer veren Yalçın, kırmızı-beyazlı takıma önemsiz yaşlarda altyapıdan karışma bulunduğunu aktararak, “Ben beşinci sınıf 4'ten buyana Fatih öğretmen ile çalışıyorum. Fatih öğretmen kulübün başkanı şu anda. Çok derinliğine senelerdir burada olduğum düşüncesince enfrastrüktür sporcularının başlangıcında ego geliyorum. Bu kulübün eksiksiz başarılarına tanık olduğum düşüncesince aşırı mutluyum. Bu kulüpten kimler geçti sanarak baktığım devir Ebrar Karakurtlar, VakıfBank'tan Derya Cebecioğlu, Buket Gülübay şu an VakıfBank'ın A takımında aşırı dobra biçimde formalarını terletici arkadaşlarımız. Güzel indinde mevsim geçirmiştik onlarla birlikte. Daha sonraları benim yönüm az buçuk değişti tabi. Bir Survivor maceram oldu. Tekrar bu kulüpteyim. Altyapılarımız aşırı elleme gidiyor. Hepsi A ekip maçlarımıza gelip bizi candan destekliyor. Bu da bizi aşırı bahtiyar ediyor. Hem de onlara voleybolu henüz da sevdirdiğimizi düşünüyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Halime Akay: “Galatasaray maçı ahiret yolculuğu kalım maçı olacak”

Smaçör Halime Akay ise Galatasaray müsabakasının kendileri düşüncesince play-off'a gidebilmek yerine adeta indinde ahiret yolculuğu kalım maçı bulunduğunu tabir ederek, “Çalışmalarımız oldukça elleme gidiyor. Şu an ligde benek vaziyeti şekilde başka gruplara gereğince eksiksiz ekipler birbirine aşırı yakın. Diğer gruplarda play-off'lara kimin gideceği aşırı muhtemelen bizim grupta şu an 4 takımın da gitme iddiası var. En iddialı gruplardan birindeyiz. Buraya denli dobra geldik. Bundan ilk indinde karşılaşma kaybımız oldu. O nedenden dolayı akıbet karşılaşma ahiret yolculuğu kalım maçı kabil indinde nesne olacak. O pik aşırı dobra hazırlanıyoruz. Altyapı sporcularımızın desteğiyle, Bahçelievler'de voleybolseverlerin yardımıyla özlük çalışmalarımızla bu maçı alacağımızı düşünüyoruz. Takım motive, oldukça elleme gidiyor antrenmanlarımız. Daha aşırı taktiksel çalışıyoruz. Karşı ekibi da tanıyoruz. Kesinlikle alacağımızı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

“Ebrar Karakurt ve Derya Cebecioğlu ile dobra başarılar elde ettik”

İtalya'da şekil giyen ulusal voleybolcu Ebrar Karakurt ve VakıfBank oyuncusu Derya Cebecioğlu kabil isimlerle baş başa şekil giydiklerini dile getiren Halime Akay, şu ifadelere arazi verdi:

“Ben de 16 yaşından buyana buradayım, Yeşilyurt Spor Kulübü'nden buraya nakil oldum. Aslında voleybolu bırakmayı düşünüyordum. Fatih abi akıbet anda ellerimden tuttu. O biçimde bitmeme ettik. Sonrasında 2 yıl 2. ligde uğraş ettik. Sonrasında play-off'ta aşırı dobra indinde şampiyonlukla lige çıktık. Ebrar Karakurt, Derya Cebecioğlu o yıl ekip arkadaşlarımızdı. O yıl dobra başarılar elde ettik. Sonrasında destekleyici problemi yaşadığımız düşüncesince o yıl takımımız çözünmek durumunda kaldı. Onlarla oynayabilmek bizim düşüncesince aşırı elleme indinde tecrübeydi. Altyapı sporcularımız açısından onları çalışkan indinde biçimde Bahçelievler ismi altında izlemesi henüz elleme oldu. Biz genel anlamda altyapıya ehemmiyet verici indinde kulübüz. Antrenmanlarımız olsun alıştırma saatlerimiz olsun. Çocuklara sunulan ehemmiyet olsun A takımdaki ablaların üstelik onlara bulunan ilişik onları aşırı bahtiyar ediyor. Sonuçta kılıç onlar düşüncesince gösteriş modeliz bunu elleme biçimde hazırlamaya çalışıyoruz. Kulüp de bu anlamda dobra gidiyor, henüz da büyümeyi beklenti ediyoruz.”

Bora Akyol - Uygar Aydın
 

İLGİLİ HABER
Fatih Alper Tuncal: Ebrar Karakurt indinde evren yıldızı Fatih Alper Tuncal: 'Ebrar Karakurt indinde evren yıldızı'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler