USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bursaspor ve Okyanus Koleji arasında teşrikimesai protokolü

Bursaspor ve Okyanus Koleji arasında teşrikimesai protokolü imzalandı. 

Bursaspor ve Okyanus Koleji arasında teşrikimesai protokolü
13-10-2021 17:34

Türkiye'nin 5'inci şampiyonu unvanına erbap Bursaspor Kulübü ile Türkiye'nin ismini tekraren spor, tekellüm ve bilimle dünyaya duyuran Okyanus Koleji, "Eğitim ve Sporda Tam Takım" sloganıyla yollarını birleştirdi. İmza töreni evveliyat 'Eğitim ve sporda mükemmel takım' sloganıyla yola çıktılarını tamlayan Okyanus Koleji Genel Müdürü Lokman Demiray, "Eğitim bölgesini bırakmadan da sporda değerli olunmalı. Bu vizyonla akıntı ederek eğitimde de sporda da ağırbaşlı başarılara imza attık" dedi.

'Eğitim ve sporda mükemmel takım' sloganıyla yola çıkan Okyanus Koleji ile Bursaspor arasında protokol imzalandı. Okyanus Koleji Nilüfer Kampüsü Konferans Salonu'nda gerçekleşen imza törenine; Okyanus Koleji Genel Müdürü Lokman Demiray, Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüler, Bursaspor A kadro oyuncusu Tuğbey Akgün, Eren Güler ve Canberk Yurdakul 'un yanı esna Bursaspor idare müesses üyeleri ve ast bina aktörleri katıldı. İmza töreninden evvel mülakat fail Okyanus Koleji Genel Müdürü Lokman Demiray, terbiye ve spor arasındaki dengeye nazarıitibar çekti. Eğitim yaşamı değerli bulunan bir öğrencinin bire bir sürede sporla da ilgilenebileceğini tamlayan Demiray, Okyanus Koleji ile Bursaspor arasında imzalanan protokolle birlikte, becerikli sporcuların doğruluk ettikleri yere geleceğini belirtti.

LOKMAN DEMİRAY: "SPOR VE EĞİTİMİ BERABER GÖTÜRECEĞİZ"

Okyanus Koleji'nin spor ve eğitimi bir arada yürüttüğünü, sporculardan bazılarının da ayrışık dallarda da evren şampiyonlukları aldıklarını tamlayan Lokman Demiray, "Okyanus Koleji adına 2004 senesinde kurulduğumuzdan beri, bilcümle şöyleki bir vizyonla akıntı ettik. Okyanus Kolejleri kabiliyet merkezi bir terbiye modeli çerçevesinde sporla, sanatla baştan sona revan bir büyüklenme vizyonuyla yola çıktık. Ana felsefesi bilcümle spor yahut tekellüm oldu. Toplumumuzdaki alışılagelmiş anlayışın karşısında birbirinin alternatifi değil, birbirinin mütemmim unsurları adına düşündük. Hep bu vizyonla, bu terbiye modeliyle akıntı ettik. Zaman süresince bunun da baş döndürücü ağırbaşlı meyvelerini aldık. Bir kişi, hem spor branşında değerli muhtemel hem de terbiye bölgesini bırakmasına icap yoktur. Eğitim bölgesini bırakmadan da sporda değerli olunmalı. Bu vizyonla akıntı ederek eğitimde de sporda da ağırbaşlı başarılara imza attık. Bugün Bursa Okyanus Koleji'nin Bursaspor'la meydana getirdiği geçim bizlere talih ve coşku verdi. Bu bağlamda, Bursa ilimizin elzem arzusu Bursaspor'un ayak topu altyapısıyla ağırbaşlı işler yapacağımıza inanıyoruz. Bursaspor'un ayak topu altyapısı, Türkiye'nin en ehemmiyetli altyapıya ehemmiyet veren, altyapıyı bir bilimsel nitelikli ortam adına gören kulüplerimizden bir tanesidir. Bizim, bu spor ve eğitimi bu arada sevk anlayışımızdaki tecrübemizle bu arada baş döndürücü ağırbaşlı işler yapacağımıza inanıyoruz. Okyanus Koleji adına 19 pakt ile kısaca 350 sporcuya terbiye desteği vermekteyiz. Bizim 6 adet evren şampiyonluğumuz var. Okyanus Koleji izlence ortaklığıyla bu arada voleybolda, teniste evren birinciliklerimiz var. Bunun yanı esna bir evren üçüncülüğümüz, dü evren ikinciliğimiz var. Müsabakalarda ise 4 yılda 34 Türkiye şampiyonluğu kazanarak öğrencilerimizin kabiliyetlerini ortaya çıkararak, bunların toplumda neler yapabileceğini, bu işbirlikleriyle göstermiş olduk. Bugün burada bizleri bekâr bırakmayan matbuat mensuplarına ve katılımcılara teşekkürname ediyorum" dedi.

HAYRETTİN GÜLGÜLER: İŞ BİRLİĞİ YAPMAKTAN MUTLU OLDUK

Anlaşmanın herhangi bir dü büyüklenme düşüncesince de faydalı olmasını isteyen Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüler, "Okyanus Koleji'nin bizlerle teşrikimesai yapmasından baş döndürücü mutluyuz. Futbolcularımızın güzel bir spor eğitimi haricinde menfaatlerini geliştireceği bir kurumda terbiye almaları düşüncesince biz de üzerimize düşeni yaptık. Okyanus Koleji Genel Müdürü Sayın Lokman Demiray ve Okyanus Koleji ailesine, enfrastrüktür hocalarıma ve emeği güzeşte her insana teşekkürname ediyorum. Anlaşmamız herhangi bir dü yan düşüncesince de faydalı kademli olsun" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının peşi esna Demiray ve Gülgüler, ortaklaşa iş protokolünü imzaladı. Toplantı, katılımcılarla beraberce hatırat fotoğrafı çekilmesinin peşi esna sonuç buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler