USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Burak Elmas: Oyun adil oynandığında Galatasaray kazanacaktır

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, 'Galatasaray'ın genetiğinde yöneltmek vardır. Oyun adil oynandığında Galatasaray ünlü tarihimizin şehadet etmiş olduğu üzere kazanacaktır. Ancak bugünkü koşullarda aldatmaca adil değil. Sahada maruz iş kişi koltuk ve mevkilerinde

Burak Elmas: Oyun adil oynandığında Galatasaray kazanacaktır
15-12-2021 18:14
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, "Galatasaray'ın genetiğinde gelmek vardır. Oyun adil oynandığında Galatasaray şöhretli tarihimizin şahitlik etmiş yer aldığı neredeyse kazanacaktır. Ancak bugünkü şartlarda aldatmaca adil değil. Sahada sunulan iş kişi mesnet ve mevkilerinden ayrıksı müşterek nesne düşünmeyenlerin menfaatlerine cihaz peyda etmek isteniyor" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün basına boğunuk şekilde meydana gelen Divan Kurulu Aralık Ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Galatasaray Adası ile ilgilendiren dün İstinaf Mahkemesi'nin almış yer aldığı karara yer veren Elmas, "Kulübümüz mülkiyetinde mevcut Galatasaray Adası'na değgin ön basamak mahkemede lehimize sonuçlanan boşaltma karara sunulan davada, dirlik tarafın yaptığı istinaf başvurusu İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi çeşidinden reddedilmiştir. Adamızın bu ehemmiyetli davasının takibinde misyon fail rahmetlik başkanımız Mustafa Cengiz ve idare oturmuş özellikle ballanmak neredeyse şimdi sonraları da istinaf etabına bu davayı izleme fail başbuğ yardımcımız sayın Rezan Epözdemir ve idare oturmuş arkadaşlarıma, bundan şimdi da önemlisi fedakarca dü idare zamanında de bu davanın ardında koşturan ve neticeleri meydan hususiyet müşavirliğimizin avukatlarına huzurlarınızda teşekkürü namus borcu bilirim. Henüz bunun Yargıtay süreci var, daha proses neticelenmedi boydak o süreci de yakından izleme ederek hakkımız bulunan adamızı gine arka iktisap uğrunda elimizden mevrut kâffesi çabayı sarfiyat edeceğiz" diyerek konuştu.

NAKLEN YAYIN İHALESİ KONUSU

Başkan Elmas, yaklaşmakta bulunan canlı neşriyat ihalesiyle ilgilendiren şekilde ise, "Türk futbolunun kıymetini yönetemeyerek gün günden eriten bu federasyon ve kurullarının devamı biçiminde önümüzde yaklaşmakta bulunan canlı neşriyat ihalesinde altın markamızın onlar çeşidinden ihalenin içerisine sokularak satılmasını benimseme etmeme dair hazırlıklar yaptığımızı sizlerle pazarlık etmek isterim. Gerekirse kâffesi kulüplerle de konuşarak federasyonun rejim iddiasında olup yönetemediği canlı neşriyat havuzundan çıkacak irademizi ve kararlığımızı huzurunuzda gine açık açık tabir ediyorum" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY İÇİN doğruca BİLDİĞİMİZİ YAPTIK"

Sarı-kırmızılı pakt ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki hastalıkların anlaşmazlıktan şimdi mavera bulunduğunu vurgulayan Elmas, şöyleki konuştu:

"Galatasaray'ın TFF çeşidinden içerisine çekilmeye çalışmış yer aldığı aldatmaca eskiden yer aldığı neredeyse dümdüz müşterek Galatasaray-federasyon anlaşmazlığı şekilde değerlendirilemez. Buna benzeşim nice mevzuyu yaklaşan sürede yaşadık, Kerem ile Marcao ortada yaşanmış bulunan tartışmayı gördük. Konuyu karı süresince halletmek namına oyuncumuzun lisansını bozma ettirmeye genişliğinde revan kavgalara girmedik. Galatasaray düşüncesince akla yatkın bildiğimizi yaptık. Galatasarayımızı fikren davrandık zaman Avrupa'da martı bekliyoruz."

"YOLUMUZDA TEK BAŞIMIZA KALSAK DA BU MÜCADELEYİ VERECEĞİZ"

Futbol dünyasındaki idarecilik kariyerinde ön kere müşterek takıma 5 karşılaşma fevk fazladan harekât çekildiğini kanıt fail Elmas, "Galatasaray'ın Türk sporunun gelişiminde canlı olması, bu gelişimde birleştirici gösteriş oynama çabası bazısı kesimlerde iri kırgınlık oluşturdu. Çarpık federasyon idare modelinde kendimiz hesabına dönemsel müşterek yarar ve ya dokunulmazlık istem etmedik. Türk sporunun kâffesi bileşenlerinin çıkarlarını cezaevi önüne aldık. Oyun adil olduğunda Galatasaray kiminle ve ne şartlarda oynarsa oynasın kazanmayı hedefleyecektir. Galatasaray'ın genetiğinde gelmek vardır. Oyun adil oynandığında Galatasaray şöhretli tarihimizin şahitlik etmiş yer aldığı neredeyse kazanacaktır. Ancak bugünkü şartlarda aldatmaca adil değil. Sahada sunulan iş kişi mesnet ve mevkilerinden ayrıksı müşterek nesne düşünmeyenlerin menfaatlerine cihaz peyda etmek isteniyor. 25 senedir ayak topu dünyasının içindeyim, ön kere 5 karşılaşma fevk fazladan maksatlı şekilde müşterek camiaya kesin halde harekât yapıldığına tanık oldum. Bu pis kerhane kavgasının çabucak aşkın yüzüne Galatasaray'ın verecek yanıtı var. Kitaplarından utancı çıkarmış olanların bundan böyle perde ve yüzlerinin kızarma zamanı gelmiştir. Fikri vicdanı bağımsız Galatasaraylılar şekilde değerlerimiz düşüncesince bu mücadeleyi bugüne genişliğinde verdik. Yolumuzda müşterek tane başımıza kalsak da vereceğiz. Bizlerle ayrımsız samimiyeti kâffesi spor kulüplerini de Türk sporu hesabına verdiğimiz bu mücadelede ayrılmaz birer hissedar şekilde görüyoruz" dedi.

"GALATASARAY'IN MÜCADELESİ O BATAKLIĞI KURUTMAKTIR"

Türk futbolunun süresince bulunmuş yer aldığı düzeni "bataklık" şekilde nitelendiren ve hedeflerini bu düzeni değişmek bulunduğunu aktaran Elmas, "Biz bu oyuna gelmedikçe adaletsizliklerini, küstahlıklarını ve çirkinliklerini arttırdılar. Camiamızın asap uçlarıyla oynamayı ve camiamızı bölmeyi hedeflediler. Bataklıkta yapılacak savaşım kâffesi tarafları aşağıya çeker. Galatasaray'ın savaşı o bataklığı kurutmaktır. TFF yöneticileri hoppadak bu sazlık düzenini temdit zihniyetinde değiller ayrımsız sürede ve şimdi vahimi Galatasaray'ın bu bataklığı kurutma isteğine ve doğruluk talebine dirlik durmaktadırlar" ifadelerini kullandı.

"ARTIK GALATASARAY GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR MÜCADELENİN İÇİNDE"

TFF'nin kendileri ile arasındaki anlaşmazlıklardan kuvvet elde etmeye çalıştığını kanıt fail Elmas, "TFF yönetimi hüzünlü müşterek kerhane sevdası hüznünün oyuncuları şekilde davranmakta, sporun bedel kaybetmesi pahasına eski alışkanlıklarla hal kaydettirecek neticelerden ziyade, Galatasaray'ı on paralık parçası bulunmadığı mücadeleye çekmekte, bu mücadeleden de şahıslarına kuvvet devşirmeye çalışmaktadır. Onları bu pozisyonda markajcı çözümsüzlük ve çözümsüzlüğü doğrultmak isteyenlerin birbiriyle verdiği mücadeledir. Artık Galatasaray arka dönüşü sıfır müşterek mücadelenin içinde. Bu mücadelemiz, memleketimiz ve ülkemizin diyar haricinde kalburüstü biçimde asimilasyon edilmesi içindir" diyerek konuştu.

"YAPAMIYORSUNUZ GİDECEKSİNİZ"

TFF yönetimindeki kişileri, bulunmuş yer aldığı konumların getirmiş yer aldığı ağırlığa mucibince davranmaya çağırma fail Elmas, "Yarından tezi bulunmayan TFF'de bu işlerin ortağı ve paydaşı bulunan kâffesi kurullardaki gelişigüzel üyenin asimilasyon ettikleri koltuğun ağırlığına akla yatkın davranacağını, bu olmayacaksa ki bunun güçsüz bulunduğunu düşünüyorum acele şekilde o koltukları bırakma etmelerini Galatasaray şekilde istem ediyoruz. Unutmasınlar ki makamlar şereflidir boydak asal bulunan makamdan izzetinefis benimseme etmek değil ona izzetinefis katmaktır. Yapamıyorsunuz gideceksiniz" şeklinde konuştu.

"HANGİ TEZGAHLA KARŞIMIZA ÇIKARSANIZ ÇIKIN SONUNA KAZANAN GALATASARAY OLUR"

Galatasaray'a dirlik oynanan oyunlarda kimsenin kalburüstü olmayacağını vurgulayan Burak Elmas, "Galatasaray'ın kâffesi kulüplerin yararını gözeten iradesini zarara düşürmek ve gücendirmek yoluna ayrımlı söylemler ve dedikodular vasıtasıyla, Galatasaray'ı içten değgin yer aldığı ve misyon etmiş yer aldığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle dirlik karşıya getirmeye çalışanlara sesleniyorum; Geçmişte oynadığınız bu oyunlar ayrıksı topluluk ve ya insanlarda yanıt bulmuş mümkün ancak bu oyunu Galatasaray Camiası'na oynayamazsınız. Kuruluşundan buyana devletine bitmeyen müşterek sadakatle hizmetler vermiş, milletinin iradesine bitmeyen hürmet duymuş, siyasetle katiyen hevesi olmayıp banko yan olmamış, Türkiye'nin en iri çırçıplak maşer kuruluşu bulunan Galatasaray Spor Kulübü, dingildemek arzu ettiğiniz oyunlara iri gelir. Galatasaray bu çeşit oyunlara gelmez, bizim müşterek yekta tane cumhuriyetimiz mevcut o da Türkiye Cumhuriyeti'dir. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nda şüheda vermiş müşterek camiayı devletle dirlik karşıya bırakmak, haddiniz değil. Galatasaray ile mücadelenizde adaletsiz uygulamalarla ortamı kirletebilirsiniz, sistemli ve katiyetle Galatasaray kini görüyoruz. Hangi tezgahla karşımıza çıkarsanız çıkı sonuna elde eden Galatasaray olur" açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler