USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Burak Elmas: Kişilerin değil, Galatasaray'ın sistemini oluşturmak istedik

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu'nda düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında matbuat çalışanlarının soruların yanıtladı. Teknik yönetmen Fatih Terim'in ayrılığı ve takımın dünkü uygulayım direktörü Domenec Torrent üzerine Elmas, 'Torrent'i şimdi

Burak Elmas: Kişilerin değil, Galatasaray'ın sistemini oluşturmak istedik
11-01-2022 21:17
Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu'nda düzenlemiş yer aldığı matbuat toplantısında matbuat çalışanlarının soruların yanıtladı. Teknik yönetmen Fatih Terim'in ayrılığı ve takımın dünkü uygulayım direktörü Domenec Torrent kendince Elmas, "Torrent'i elan ilkin araştırma görevlisi çalıştırıcı şekilde düşünüyorduk. Ama yaşanmış bulunan gelişmelerin peşi sıra uygulayım eş şekilde gelecek" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu'nda düzenlemiş yer aldığı matbuat toplantısında matbuat çalışanlarının soruların yanıtladı. Teknik yönetmen Fatih Terim'in ayrılığı ve takımın dünkü uygulayım direktörü Domenec Torrent kendince Elmas, "Torrent'i elan ilkin araştırma görevlisi çalıştırıcı şekilde düşünüyorduk. Ama yaşanmış bulunan gelişmelerin peşi sıra uygulayım eş şekilde gelecek" dedi.

"AHMET ÇALIK'I KAYBETMİŞ OLMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞADIK"

Elmas, gidiş geliş kazansında hayatını yitiren topçu Ahmet Çalık düşüncesince de, "Eski sporcumuz Ahmet Çalık'ı yitirmiş olmanın üzüntüsünü yaşadık. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine de sabırlar diliyorum. Konyaspor camiasına da başsağlığı diliyorum. Mekanı aşırılmak olsun" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY İÇİN EN akıllıca OLAN KARARI VERMEYE ÇALIŞIYORUM"

Galatasaray'ın sonuç sürecini değerlendiren Burak Elmas, "Gerçekleşen hadiseler silsilesinde aşırı borda bordaya tomar akıllıca sıfır istihbarat yayıldı. Bu haberlerin çeşit kesimlerce, Galatasaray'a dokunca özgülemek düşüncesince kullanılmaya başlaması zımnında eksiksiz sorularınıza arkadaşça karşılık vereceğim. Galatasaray düşüncesi hür, vicdanı bağımsız borda bordaya toplumdur ve değerlerinde değme şeyi sorgulamak vardır. Bir de borda bordaya anlatma vardır. Bu anlatma aşırı mühim bir şeydir ve bizi ötekilerden ayırır. Bu üsluptan uzaklaşmayan eksiksiz eleştirileri nazikâne karşılıyorum. Son günlerde gelişen borda bordaya ekipman olaylar, Galatasaray Spor Kulübü'nü ve Galatasaray Başkanlık makamını yaşlandırmak amaçlı, Galatasaray'ın uğur boncuğu öğür bulunmadığı borda bordaya üslupla kullanılmaya çalışılıyor. Galatasaray'da merhum kurucumuz Ali Sami Yen'den buyana mevrut borda bordaya reislik sistemi vardır. Tartışılır, konuşulur ancak sonuç sonucu reis verir. Ben çetince kararlar özgülemek durumunda kaldım. Galatasaray düşüncesince en akıllıca bulunan sonucu vermeye çalışıyorum. Beni seçen üyeler karşısında değme kararın hesabını vermeye ve bedelini ödemeye hazırım. Ama katiyen Galatasaray reislik makamına taşlama edilmesini ve dokunca verilmesini bildirme etmem. Bunu önleyen hepsi namına oran çatışma versin" biçiminde konuştu.

"FATİH HOCA ÇOK İYİ BİR GALATASARAYLI"

Teknik yönetmen Fatih Terim ile anlaşmalı şekilde yolların ayrıldığını dile getiren Elmas, "Hiç hadiseli borda bordaya hicran olmadı. Seçim zamanında de söyledim, Fatih Hoca benim aşırı sevdiğim borda bordaya isim ve aşırı elleme borda bordaya Galatasaraylı ve elleme borda bordaya uygulayım direktör. Birlikte çalıştığımız neredeyse yollarımızı ayırmamız da sonuç basamak Galatasaray'a yaraşıklı biçimde oldu. Bununla ilişik gördüm ki bizim yapmış olduğumuz resmi izahat ehliyetli olmuyor. Bu mevzuyu uzun uzadıya Galatasaray'ı yaşlandırmak namına ağır borda bordaya enformasyon emek harcaması yürütülüyor. Hocamızla vaktiyle bugüne genişliğinde sonuç basamak Galatasaray'a yakışan konuşmalar oldu. Sonuçta ego başkanım ve Galatasaray düşüncesince en akıllıca sonucu vermekle işyar bulunan isim benim. Hocamız görevdeyken, hocamızın namına borda bordaya isimle görüşmedik. Ama Galatasaray Kulübü Başkanı'nın ayak topu paydaşlarıyla iletişimde olması ve görüşmesi sonuç basamak normaldir. Herhangi borda bordaya sarıklı görevdeyken de bunu yapabilir. Bugün nice başkanla, uygulayım direktörle, futbolcuyla görüşüyorum. Futbol dünyası aşırı devim bilimi borda bordaya dünya. Aynı biçimde uygulayım adamlar da ayrıksı uygulayım direktörlerle görüşüyor. Bunlar duyurulmayan gömülü görüşmeler değildir. Galatasaray düşüncesince de değme devir en akıllıca kararları bildirme etmek benim görevim yer aldığı düşüncesince ayak topu paydaşlarıyla görüşmem sonuç basamak normaldir" ifadelerini kullandı.

"YOLA ÇIKARKEN KİŞİLERİN DEĞİL, GALATASARAY'IN SİSTEMİNİ OLUŞTURMAK İSTEDİK"

3 yıllık planlama ile bağıl geldiklerini kail Elmas, "Önemli planlar düşüncesince göreve geldiklerinin altını çizen Burak Elmas, "Ben ve dostlarım ehemmiyetli projelerle Galatasaray üyelerinin huzuruna çıktık ve borda bordaya intihap yarışı yaşadık. 3 sene düşüncesince bizlere fariza teveccühü gösterildi. Biz yola çıkarken projelerimizi ve stratejilerimizi en akıllıca biçimde uygulayacağımız ekiplerle yola çıktı. Yönetim ve sarıklı şekilde ayırıyorum bunu. Biz aşırı enli ve iri borda bordaya ekibiz. Bunun elbette zorlukları da var. Geçmişte yönetimlerde 2-3 isim meşgul ve hile oturmuş maçtan pik sağlık söylemini hâllenmek istedik. 10'dan borda bordaya tomar arkadaşımız devamlı ezanı çalışıyorlar. Galatasaray düşüncesince akıllıca olanı borda bordaya kenara artırmak aracılığıyla anlaşamadığımız noktalar oluyor. Ben evvelce 2 el istifa etmiş borda bordaya yöneticiydim. Geçmişte o dönemdeki reis ve dostlarımla anlaşamadım ancak kararlarına hürmet duydum. Biz ekibimizle görevimizin sonuna genişliğinde kalacağız taahhüdü vermedik, Galatasaray'ın geleceğini aydınlatacak stratejileri gerçekleştirmek düşüncesince geldik. Fatih Hoca dair ise, borda bordaya uygulayım müdürlük evliliği futbolda değme devir sona erdirilebilir. Fatih Hoca'yla sonuç basamak akıllıca biçimde yollarımızı ayırdık ancak stratejilerimizden vazgeçmiyoruz. Biz yola çıkarken insanların değil, Galatasaray'ın sistemini oluşturmak istedik. Yönetim kurullarının sonsuz değiştirmediği, Galatasaray'ın sonsuz çalışmış yer aldığı sistemlerini oluşturmak düşüncesince geldik. Hem yönetimden ayrılan arkadaşlarımız bununla birlikte hocamızla ağır borda bordaya muhabbet bağımız var. Ama aşırı ehemmiyetli borda bordaya kurumu yönetiyoruz. Kişilerle sevgimiz üstünden birtakım kararları alamayız. Ben borda bordaya Galatasaraylıyım. Herkesin Galatasaraylılığı kendine, ego aşırı elleme borda bordaya Galatasaraylı olmaya çalışıyorum. Bütün bu kararları verirken taraftarlarımız ne genişliğinde üzülüyorsa, benim de borda bordaya tarafım üzülüyor. Ama bu çetince borda bordaya görev. Ben çetince kararları Galatasaray namına bildirme etmek neredeyse buradayım. Doğru bildiğim kararları arada borda bordaya içiş acıyarak da olsa, üzülerek de olsa bildirme etmek zorundayım" dedi.

"FATİH TERİM'İN TAZMİNAT TALEBİ OLMADI"

Teknik yönetmen Fatih Terim ile ödence mevzusunun konuşulmadığını tamlayan Elmas, "Galatasaray Spor Kulübü ve iştiraklerini komuta etmek neredeyse seçildim ve değme elleme şeyde de biçimsiz şeyde de değme mesuliyet bana aittir. Bunun da hesabını üyelere verecek bulunan benim. Aldığım kararların neticelerini daim bu arada göreceğiz. Ben enstantane kararlar almıyorum. Galatasaray'ın geleceği düşüncesince en akıllıca kararları alıyorum. Kişisel ilişkileri değme devir ikinci plana koyarım. Sevgili hocamızla yaptığım görüşmeyi hiç kimseye anlatmadım. Hem hocamıza duyduğum saygıdan bununla birlikte Galatasaray'da evvelce bulunan bu cins ayrılıkların, Galatasaray'a arada borda bordaya yaraşıksız biçimde olması yardımıyla bunu hazırlamaya çalıştım. Birçok salık doğruyu yansıtmıyor. Sürekli çıkıp izah meydana getirecek halimiz yok. Hocamızla aşırı içten borda bordaya musahabe yaptık. Tabii ki bunun detayları, Galatasaray Başkanı şekilde beni ve hocamızı ilgilendirir. Tazminat dair hocamızın hakeza borda bordaya talebi olmadı. Biz elimizden geleni yapacağımızı söyledik ancak hocamız da katiyen Galatasaray'dan hakeza borda bordaya talebi olamayacağını söyledi. Biz yola çıkarken yersiz mukavelename imzalamıştık, ayrılırken de aşırı içten borda bordaya musahabe oldu. Birlikte olmayı bildiğiniz genişliğinde ayrılmayı da akıllıca yapmanız lazım. Biz elimizden geldiği genişliğinde icap hile kuruluyla, icap hocamızla, gerekse de öbür profesyonellerle ayrılırken Galatasaray'a yaraşıklı biçimde akıntı etmeye dikkat gösteriyoruz. Bu Galatasaray'a yakışan en akıllıca harekettir" biçiminde konuştu.

"FATİH TERİM'İ SEÇİM VAADİ OLARAK TANIMLAMAK HOCAYA SAYGISIZLIK OLUR"

Burak Elmas, uygulayım yönetmen Fatih Terim'in borda bordaya intihap vaadi olmadığını söylerken, "Fatih Terim'i borda bordaya intihap vaadi şekilde tarif etmek hem hocaya, bununla birlikte üyelere hürmetsizlik olur. Bir reis adayının aşırı çelimsiz müddet süresince başlamış olacak borda bordaya ligde ne uygulayım direktörle bu arada emek özgülemek umudu bulunduğunu söylemesi genişliğinde da naturel borda bordaya obje yoktur. Geçmiş ilişkimiz ve kendisini tanıdığım düşüncesince benim seçimim buydu. Ama bunun indinde projelerimizi de söyledik. Bu planların de arkasındayız. Saha sonuçlarına gelince, bu neticeleri kimesne güvence edemez. Genç oyuncularla levent boylu müddet borda bordaya arada oynayabilecek, sürdürülebilir borda bordaya muvaffakiyet düşüncesince dünkü borda bordaya ekipman ihdas etmek riziko ancak mecburiyet. Bu riski ilkin şekilde ego aldım. Bunun neticelerini ödeyecek bulunan özellikle benim. Bu riziko hala bitmeme ediyor. Bunun çetince kararlar gerektirdiği ve stratejimizin başarıya kavuşacağı inancım mevcut. Bugün borda bordaya hicran evet ancak bunun nedeninin uğur boncuğu önemi yok. Galatasaray'da her insanın akıllıca biçimde ayrılarak geleceğe bakması lazım. Fatih Hoca, ilkin meclis kurulunda da gelmiş şekilde bizim yaptığımız stratejileri eleştirebilir. Fatih Hoca'nın Galatasaray içerisindeki pozisyonu da bitmeme ediyor, bunu söyle değerlendirmenizi isterim" dedi. Futbolda 1 günde aşırı şeyin değişebileceğini de vurgulayan Elmas, "Söylenenlerin birçoğunun doğruyu yansıtmadığını söyledim. Çok iri borda bordaya bilgelik kirliliği mevcut ve bunu maksatlı önleyen da var. İçeriden birtakım meraklı arkadaşlarımızın da bu bilgilerin yayılmasıyla ilişik iletişimde bulunmuş yer aldığı duyumları da var. Galatasaray'da nelerin konuşulduğunu biliyorsunuz. Dedikodular ispatlanmadıkça kimseyi zehap altında artırmak istemem. Bunların hepsini araştırıyoruz. Bunu da Denetleme Kurulu yoluyla gerçekleştirmek istiyoruz. Ayrılığın nedenleri ehemmiyetli değil şu anda. Hocamız da nice faktör söyleyebilir. Bundan sonradan Galatasaray düşüncesince yapılacaklar önemli" açıklamasında bulundu.

"BİZ YOLA ÇIKARKEN KOLAY BİR YOL TERCİH ETMEDİK"

Kolay borda bordaya göreve soyunmadıklarını kail Burak Elmas, "Biz yola çıkarken hazırlop borda bordaya tarz yeğleme etmedik. Şu oyuncuyu aktarma yazar bu sene böke olacağız düşünmek namına çetince halden büyümek düşüncesince lazım önlemleri cesurca alacağımızı söyledik. Yaşanmaya ve yaşatılmaya çalışılmış bulunan borda bordaya ayrıştırma var. Bu elan ilkin de vardı. Galatasaray'ın aydın geleceğe çıkmasını sağlayacak bulunan kalabalıkla gideceğimizi belirttiğimiz borda bordaya slogandı bu. Tüm cesareti göstereceğiz. Birliktelikler yer aldığı genişliğinde ayrılıklar da normaldir. Galatasaray'da değme devir istifalar ve değişimler olur. Biz hedeften vazgeçmeyeceğiz. Bizimle baş başa olanlar genişliğinde olmayanlar da değerlidir. Her hareketimizde eylemimizde münakaşaya katkıda düşmek namına belkili yer aldığı genişliğinde aşırı Galatasaraylıyı baş başa yürütmeye çalışıyoruz. Bugün içtimai medyada benim cep telefonumu yayınlamışlar. Sabahtan buyana bana nice mesajlar, telefonlar geliyor. Bu Galatasaray Başkanlık makamına hakarettir. Burak Elmas bugün mevcut erte yok. Başkanlık makamına bu seviyesizliğin yapılmasına Galatasaraylılar müsaade vermeyecektir. Bunları yapanlar da ölçüm görmeyecektir. Bu süreçte ansızın borda bordaya tomar hile oturmuş üyesi arkadaşımı amaca atmak talip iletişimler yapıldı. Kasıtlı iletişimler yapılmış oldu ve bunları aranızda kullananlar da oldu. Galatasaray'ın ciddi mevzularını konuşuyoruz hile kurulunda ancak kol şekilde baş başa değişmeyen alıyoruz. Arkadaşlarımın maksatlı şekilde erek tahtasına konulmasını bildirme etmeyeceğimi bilmenizi isterim. Kararın müteaddit günde alındığının uğur boncuğu önemi yok. Galatasaray Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri borda bordaya istenç ortaya koymuştur. Ayrıca bu yegâne cepheli borda bordaya değişmeyen değildir. Hocamızla oturup aykırı değişmeyen verdik" dedi.

"FATİH TERİM, GALATASARAY'IN EFSANESİDİR"

Burak Elmas, Fatih Terim ile görüşmeye bitmeme edeceğini belirtirken, "Galatasaray'da levent boylu vadeli borda bordaya pratikte nice hile oturmuş dostum bana araştırma görevlisi oluyor. Futbol buranın en eleştiri branşı. En aşırı yevmiye özellik bulunan branşlardan birisi. Yönetim kurulunda hakeza borda bordaya kol kurarken de herkesten feyizlenmek düşüncesince kurduk. Alınan sonucu o güneş gerektirdiği en yakışan biçimde hazırlamaya çalıştık. Fatih Terim, Galatasaray'ın efsanesi. Benim zatî sevgimi kenara koyuyorum. Galatasaray'da katiyen akıllarda kalacak tarihin en iri başarılarına imza atmış kişidir. Hala Galatasaray toplumunun içinde. Başta reis edinmek neredeyse kılıç değme çeşit gerekeni yaparız. Hoca da ne dilek ederse bunu da yaparız. Bunu sade borda bordaya uygulayım yönetmen ayrılığı şekilde kullanmak aşırı kusur olur. Fatih sarıklı doğrusu toplumun süresince enerjik olmaya bitmeme edecektir. Kendisiyle fariza yönünde borda bordaya ekipman mevzularda konuştuk. Sonunda tahsil edilen sonucu biliyorsunuz. Nasıl bulunduğunu ne konuşulduğunu anlatmanın borda bordaya faydası yok. Fatih Hoca'yla konuşmaya da değme devir bitmeme edeceğim. Galatasaray'ın en ehemmiyetli ayak topu aklıdır. Her devir fikirlerinden faydalanacağım. Bunan sonradan hepimizin el birliğiyle istenç ortaya koymamız lazım" niteleyerek konuştu.

"EN UYGUN İSMİN TORRENT OLDUĞUNU GÖRDÜM"

Burak Elmas, takımın başına getirilen mağlup uygulayım yönetmen Domenec Torrent'in yarar sağlayacağına inandıklarını söylerken, "Görüşmeleri yaparken Fatih Hoca'yla konuştuğumuzda, kendisinin elan fevk ölçüde fariza alması halinde, onun namına geçebilecek adları konuşmuştuk. Bu ölçüde borda bordaya yardımcılık dair Torrent'le görüşüldü. Uzun vadede bu rolü yapabilecek kişilerle görüşüldü. Burada elden kendisiyle değil, sonuç 2 günde de nice kişiyle görüştüm. Ama en akıllıca ismin Torrent bulunduğunu gördüm. Galatasaray'a sonuç basamak iri artılar getireceğini düşünüyorum ve Galatasaray düşüncesince hayır olmasını diliyorum. Mevcutta bizlere ulama verecek borda bordaya antrenörün, Fatih Hoca'nın elan üstüne üstlük çıkması halinde, takımın başına geçmesi dair hem fikirdik. Bu mevzuda uğur boncuğu karşıtlık görmüyorum. Bu sonucu aldığıma uyarınca er olmadığını düşünüyorum. Görüşmemizde ego de elleme tanışıklık fırsatı buldum. Böyle borda bordaya sonucu alırken, Galatasaray Başkanı'nın zat arzusuna uyarınca değişmeyen aldığını düşünmeyin. Son basamak çıpa borda bordaya kişilik. Geçmişte çalışmış yer aldığı kişilerle de görüştüm. Kendisinin maharet ve detayları kendince görüştüm, en akıllıca seçeneği yeğleme ettiğimizi düşünüyorum. Tabii ki bu cins kararların neticelerini sahada gördüğünüz devir elan elleme anlarsınız" dedi.

"SEÇİM KARARI ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, zerrin kırmızılı takımın gündeminde seçimin olmadığını dile getirirken, "Herhangi borda bordaya intihap sonucu edinmeyi düşünmüyorum. Biz buraya Galatasaray Kulübü Üyeleri'nin teveccühüyle geldik. Herhangi borda bordaya fikir yahut üzülme duymadan bildiğimiz yoldan dönmeden, arada borda bordaya de çetince kararlar alarak yolumuza bitmeme edeceğiz. Bu yoldan dönmeyeceğiz. Bir ekipman emektar alışkanlıklar var. Bu akımları çabucak boğazlamak ve Galatasaray'ın geleceği düşüncesince çetince kararları bildirme etmek namına cesuruz. Üyelerin değme devir görüşlerini de alıyoruz. Zaman devir mesuliyet da yapabiliriz. mühim bulunan bu hatası aceleci biçimde düzeltmek. 7 ay ilkin seçilen borda bordaya yönetimiz. Bu seçimden çıkan birtakım adayların 2 ay sonradan seçime hazırlandıklarını da biliyoruz ancak asal bulunan Galatasaray'dır" dedi.

"GEREKİRSE TRANSFER YAPMAYIZ"

Burak Elmas, Fatih Terim'in toplumun içerisinden bir tanesi bulunduğunu sersem getirirken, transferler emek harcamaları kendince da şunları söyledi; "Fatih Hoca şu anda Florya'da olmayabilir ancak hala Galatasaray'ın içerisinde. Bunun huysuz borda bordaya boyut olamaz. Beraber çalıştığımız hocamızla baş başa çalışmama sonucu alındı. Bunu sonuç basamak elleme biçimde yönetip Galatasaray'a dokunca yontmak bizim görevimiz. Başkan şekilde ego uygulayım yönetmen dair ecnebi sarıklı sonucu verdim. Bunun en akıllıca intihap olduğuna inanarak bu sonucu verdim. Başka ürünler üstünden kıymetlendirme hazırlamaya icap yok. Torrent'in söz ve kol detaylarını göreve başladıktan sonradan açıklarız. Bugün Galatasaray'ın aşırı ağır borda bordaya yükümlülüğü var. Bankalarla meydana getirilen geçim zımnında ağır borda bordaya kaşkariko bağı uygulamalıyız. Transferin en ehemmiyetli koşulu maddesel koşullardır. Yeni borda bordaya aktarma getirip makyaj yaparak, gelecekteki finansal tabloları bozacak akıntı yapmayacağız. Mevcut oyuncuların misak halleri önemli. Transferi bu boyut belirleyecek. Gerekirse aktarma yapmayız. Bunu aşırı gördük. Uzun vadede faydası sıfır transferlerle Galatasaray, ağır finansal iyon dibine girdi. İhtiyaçlar doğrultusunda görüştüğümüz esame olabilir. Galatasaray ve eksiksiz iri kulüpler düşüncesince meri bulunan yükümlülüklerle günce değişmeyen bildirme etme lüksümüz yoktur. Oyuncularımızın bonservislerinin satılması dair dü tarafın da arzusu önemli. Birkaç oyuncumuzla ilişik isticar teklifi geldi. Ama Galatasaray'ın istikbaline müfit edinmek namına daha mevrut resmi borda bordaya öneri yok. Şu anne genişliğinde çıkan haberlerin tüm yalan."

"FATİH TERİM'İN HOCA KONUSUNU BENDEN DUYMASINI İSTERDİM"

Domenec Torrent ile meydana getirilen görüşmeyi Fatih Terim'in matbuat personellerinden duymasını da değerlendiren Elmas, "Fatih Hoca'nın görüşülen hocayı matbuat personellerinden duymasını istemezdim. Nasıl yansıdığını bilmem ancak yansıması dobra olmadı, bari ego söyleseydim. Kulübümüzde dışarıya aşırı borda bordaya tomar bilgelik aktaran isim var. Bazen ego kendimden fark şüphelenir bir vaziyete geliyorum. Bu mevzuda biçimsiz alışkanlıklar oluşmuş. Bunu engel edinmek düşüncesince önlemler almaya çalışıyoruz. Özellikle örtülü konuların bu genişliğinde belirgin konuşulmasına karşıyım. Bu cins gelişmeleri engellemeye çalışıyoruz. Buradan elden bilgelik çıkışı matbuat çalışanları yoluyla değil, ilişkin hatalar konularak içtimai medyaya servis ediliyor. Fatih Hoca'yla ilişik sonucu ego verdim. Fatih Hoca'yla aykırı verdik. Galatasaray Yönetim Kurulu'nda restleşme neredeyse borda bordaya özellik olmaz. Bu gereği hisseden arkadaşımız mevcut ise masada oturmaz" dedi. Kendisinin de tribündeki taraftarlar neredeyse borda bordaya yandaş bulunduğunu anlatım fail Elmas, "Taraftarlarımızın da sonuç süreçte yaşamış yer aldığı süreci ego de hissî şekilde yaşadım. Son basamak elleme anlıyorum. Tepkileri de anlıyorum ve hürmet duyuyorum. Biz de neticelerden aşırı mutlu değiliz. Düzeltmek düşüncesince elimizden geleni yapıyoruz. Uzun vadede doğruları gerçekleştirmek düşüncesince stratejilerimiz var. Avrupa'da 2000 senesinde yürek aldık ve üstünden 21 sene geçmiş. Avrupa'da başarının bu genişliğinde levent boylu aralarla olmaması düşüncesince bu stratejiyi uyguluyoruz. Taraftarla aramızda maslahat bulunmayan ancak bizi ölçüm etmiyor olur de. Bunun üslubu da önemli" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler