USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Burak Elmas, ayrılık kararının detaylarını anlattı, yeni hocayı açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu'nda düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında matbuat çalışanlarının soruların yanıtladı. Teknik yönetmen Fatih Terim'in ayrılığı ve takımın yeni uygulayım direktörü Domenec Torrent üzerine Elmas, 'Torrent'i henüz ge

Burak Elmas, ayrılık kararının detaylarını anlattı, yeni hocayı açıkladı
11-01-2022 22:13
Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu'nda düzenlemiş yer aldığı matbuat toplantısında matbuat çalışanlarının soruların yanıtladı. Teknik yönetmen Fatih Terim'in ayrılığı ve takımın yeni uran direktörü Domenec Torrent karşı Elmas, "Torrent'i şimdi evvela asistan çalıştırıcı şekilde düşünüyorduk. Ama yaşanmış bulunan gelişmelerin arkası sıra uran eş şekilde gelecek" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu'nda düzenlemiş yer aldığı matbuat toplantısında matbuat çalışanlarının soruların yanıtladı. Teknik yönetmen Fatih Terim'in ayrılığı ve takımın yeni uran direktörü Domenec Torrent karşı Elmas, "Torrent'i şimdi evvela asistan çalıştırıcı şekilde düşünüyorduk. Ama yaşanmış bulunan gelişmelerin arkası sıra uran eş şekilde gelecek" dedi.

"AHMET ÇALIK'I KAYBETMİŞ OLMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞADIK"

Elmas, gidiş geliş kazansında hayatını yitiren topçu Ahmet Çalık düşüncesince de, "Eski sporcumuz Ahmet Çalık'ı yitirmiş olmanın üzüntüsünü yaşadık. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine de sabırlar diliyorum. Konyaspor camiasına da başsağlığı diliyorum. Mekanı uçmak olsun" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY İÇİN EN akıllıca OLAN KARARI VERMEYE ÇALIŞIYORUM"

Galatasaray'ın akıbet sürecini değerlendiren Burak Elmas, "Gerçekleşen hadisat silsilesinde aşırı müşterek tomar akla yatkın sıfır duyum yayıldı. Bu haberlerin kabil kesimlerce, Galatasaray'a dokunca hasretmek düşüncesince kullanılmaya başlaması zımnında halis muhlis sorularınıza arkadaşça karşılık vereceğim. Galatasaray düşüncesi hür, vicdanı serbest müşterek toplumdur ve değerlerinde değme şeyi sorgulamak vardır. Bir de müşterek anlatma vardır. Bu anlatma aşırı ciddi bir şeydir ve bizi öbürlerinden ayırır. Bu üsluptan uzaklaşmayan halis muhlis eleştirileri nazikâne karşılıyorum. Son günlerde gelişen müşterek ekipman olaylar, Galatasaray Spor Kulübü'nü ve Galatasaray Başkanlık makamını örselemek amaçlı, Galatasaray'ın on paralık öğür bulunmadığı müşterek üslupla kullanılmaya çalışılıyor. Galatasaray'da rahmetlik kurucumuz Ali Sami Yen'den beri mevrut müşterek riyaset sistemi vardır. Tartışılır, konuşulur fakat akıbet kararı başbuğ verir. Ben güç kararlar hasretmek mecburiyetinde kaldım. Galatasaray düşüncesince en akla yatkın bulunan kararı vermeye çalışıyorum. Beni seçen üyeler karşısında değme kararın hesabını vermeye ve bedelini ödemeye hazırım. Ama katiyen Galatasaray riyaset makamına taşlama edilmesini ve dokunca verilmesini ikrar etmem. Bunu karşılayıcı hacısı hocası namına ağırlık değin versin" halinde konuştu.

"FATİH HOCA ÇOK İYİ BİR GALATASARAYLI"

Teknik yönetmen Fatih Terim ile anlaşmalı şekilde yolların ayrıldığını dile getiren Elmas, "Hiç hadiseli müşterek ayrılık olmadı. Seçim çağında de söyledim, Fatih Hoca benim aşırı sevdiğim müşterek insan ve aşırı elleme müşterek Galatasaraylı ve elleme müşterek uran direktör. Birlikte çalıştığımız kıl payı yollarımızı ayırmamız da akıbet basamak Galatasaray'a yaraşıklı halde oldu. Bununla ilişik gördüm ki bizim yapmış olduğumuz resmi izahat tam olmuyor. Bu mevzuyu uzun uzadıya Galatasaray'ı örselemek alegori ağır müşterek haberleşme emek harcaması yürütülüyor. Hocamızla vaktiyle bugüne genişliğinde akıbet basamak Galatasaray'a yakışan konuşmalar oldu. Sonuçta ego başkanım ve Galatasaray düşüncesince en akla yatkın kararı vermekle memur bulunan insan benim. Hocamız görevdeyken, hocamızın alegori müşterek isimle görüşmedik. Ama Galatasaray Kulübü Başkanı'nın ayak topu paydaşlarıyla iletişimde olması ve görüşmesi akıbet basamak normaldir. Herhangi müşterek hoca görevdeyken de bunu yapabilir. Bugün nice başkanla, uran direktörle, futbolcuyla görüşüyorum. Futbol dünyası aşırı devim bilimi müşterek dünya. Aynı halde uran adamlar da apayrı uran direktörlerle görüşüyor. Bunlar duyurulmayan gömülü görüşmeler değildir. Galatasaray düşüncesince de değme devir en akla yatkın kararları ikrar etmek benim görevim yer aldığı düşüncesince ayak topu paydaşlarıyla görüşmem akıbet basamak normaldir" ifadelerini kullandı.

"YOLA ÇIKARKEN KİŞİLERİN DEĞİL, GALATASARAY'IN SİSTEMİNİ OLUŞTURMAK İSTEDİK"

3 yıllık planlama ile bağıl geldiklerini kail Elmas, "Önemli planlar düşüncesince göreve geldiklerinin altını çizen Burak Elmas, "Ben ve dostlarım ehemmiyetli projelerle Galatasaray üyelerinin huzuruna çıktık ve müşterek seçme yarışı yaşadık. 3 sene düşüncesince bizlere fariza teveccühü gösterildi. Biz yola çıkarken projelerimizi ve stratejilerimizi en akıllıca halde uygulayacağımız ekiplerle yola çıktı. Yönetim ve hoca şekilde ayırıyorum bunu. Biz aşırı serbest ve iri müşterek ekibiz. Bunun elbette zorlukları da var. Geçmişte yönetimlerde 2-3 insan meşgul ve idare müesses maçtan pik sağlık söylemini hâllenmek istedik. 10'dan müşterek tomar arkadaşımız devamlı ezanı çalışıyorlar. Galatasaray düşüncesince akla yatkın olanı müşterek kenara artırmak aracılığıyla anlaşamadığımız noktalar oluyor. Ben evvelce 2 defa istifa etmiş müşterek yöneticiydim. Geçmişte o dönemdeki başbuğ ve dostlarımla anlaşamadım fakat kararlarına hürmet duydum. Biz ekibimizle görevimizin sonuna genişliğinde kalacağız taahhüdü vermedik, Galatasaray'ın geleceğini aydınlatacak stratejileri gerçekleştirmek düşüncesince geldik. Fatih Hoca dair ise, müşterek uran müdürlük evliliği futbolda değme devir sona erdirilebilir. Fatih Hoca'yla akıbet basamak akıllıca halde yollarımızı ayırdık fakat stratejilerimizden vazgeçmiyoruz. Biz yola çıkarken insanların değil, Galatasaray'ın sistemini peydahlamak istedik. Yönetim kurullarının daim değiştirmediği, Galatasaray'ın daim çalışmış yer aldığı sistemlerini peydahlamak düşüncesince geldik. Hem yönetimden ayrılan arkadaşlarımız bununla birlikte hocamızla ağır müşterek muhabbet bağımız var. Ama aşırı ehemmiyetli müşterek kurumu yönetiyoruz. Kişilerle sevgimiz üstünden kimi kararları alamayız. Ben müşterek Galatasaraylıyım. Herkesin Galatasaraylılığı kendine, ego aşırı elleme müşterek Galatasaraylı olmaya çalışıyorum. Bütün bu kararları verirken taraftarlarımız ne genişliğinde üzülüyorsa, benim de müşterek tarafım üzülüyor. Ama bu güç müşterek görev. Ben güç kararları Galatasaray alegori ikrar etmek kıl payı buradayım. Doğru bildiğim kararları kimi bazı içiş acıyarak da olsa, üzülerek de olsa ikrar etmek zorundayım" dedi.

"FATİH TERİM'İN TAZMİNAT TALEBİ OLMADI"

Teknik yönetmen Fatih Terim ile ödence mevzusunun konuşulmadığını tamlayan Elmas, "Galatasaray Spor Kulübü ve iştiraklerini komuta etmek kıl payı seçildim ve değme elleme şeyde de biçimsiz şeyde de değme mesuliyet bana aittir. Bunun da hesabını üyelere verecek bulunan benim. Aldığım kararların neticelerini değme daim bu arada göreceğiz. Ben enstantane fotoğraf kararlar almıyorum. Galatasaray'ın geleceği düşüncesince en akıllıca kararları alıyorum. Kişisel ilişkileri değme devir ikinci plana koyarım. Sevgili hocamızla yaptığım görüşmeyi hiç kimseye anlatmadım. Hem hocamıza duyduğum saygıdan bununla birlikte Galatasaray'da evvelce bulunan bu cins ayrılıkların, Galatasaray'a kimi bazı yaraşıksız halde olması yardımıyla bunu hazırlamaya çalıştım. Birçok sav doğruyu yansıtmıyor. Sürekli çıkıp izah meydana getirecek halimiz yok. Hocamızla aşırı içten müşterek mülakat yaptık. Tabii ki bunun detayları, Galatasaray Başkanı şekilde beni ve hocamızı ilgilendirir. Tazminat dair hocamızın hakeza müşterek talebi olmadı. Biz elimizden geleni yapacağımızı söyledik fakat hocamız da katiyen Galatasaray'dan hakeza müşterek talebi olamayacağını söyledi. Biz yola çıkarken gereksiz mukavelename imzalamıştık, ayrılırken de aşırı içten müşterek mülakat oldu. Birlikte olmayı bildiğiniz genişliğinde ayrılmayı da akla yatkın yapmanız lazım. Biz elimizden geldiği genişliğinde ister idare kuruluyla, ister hocamızla, gerekse de gayrı profesyonellerle ayrılırken Galatasaray'a yaraşıklı halde akıntı etmeye ilgi gösteriyoruz. Bu Galatasaray'a yakışan en akla yatkın harekettir" halinde konuştu.

"FATİH TERİM'İ SEÇİM VAADİ OLARAK TANIMLAMAK HOCAYA SAYGISIZLIK OLUR"

Burak Elmas, uran yönetmen Fatih Terim'in müşterek seçme vaadi olmadığını söylerken, "Fatih Terim'i müşterek seçme vaadi şekilde tarif etmek hem hocaya, bununla birlikte üyelere hürmetsizlik olur. Bir başbuğ adayının aşırı endamsız müddet ortamında başlamış olacak müşterek ligde ne uran direktörle bu arada düzentileme ümidi bulunduğunu söylemesi genişliğinde da saf müşterek nesne yoktur. Geçmiş ilişkimiz ve kendisini tanıdığım düşüncesince benim seçimim buydu. Ama bunun indinde projelerimizi de söyledik. Bu planların de arkasındayız. Saha sonuçlarına gelince, bu neticeleri kimesne güvence edemez. Genç oyuncularla levent boylu müddet müşterek arada oynayabilecek, sürdürülebilir müşterek muvaffakiyet düşüncesince yeni müşterek ekipman ihdas etmek riziko fakat mecburiyet. Bu riski evvela şekilde ego aldım. Bunun neticelerini ödeyecek bulunan özellikle benim. Bu riziko hala bitmeme ediyor. Bunun güç kararlar gerektirdiği ve stratejimizin başarıya kavuşacağı inancım mevcut. Bugün müşterek ayrılık he fakat bunun nedeninin göz boncuğu önemi yok. Galatasaray'da her insanın akıllıca halde ayrılarak geleceğe bakması lazım. Fatih Hoca, evvela sedir kurulunda da gelmiş şekilde bizim yaptığımız stratejileri eleştirebilir. Fatih Hoca'nın Galatasaray içerisindeki pozisyonu da bitmeme ediyor, bunu söyle değerlendirmenizi isterim" dedi. Futbolda 1 günde aşırı şeyin değişebileceğini de vurgulayan Elmas, "Söylenenlerin birçoğunun doğruyu yansıtmadığını söyledim. Çok iri müşterek bilim kirliliği mevcut ve bunu maksatlı karşılayıcı da var. İçeriden kimi meraklı arkadaşlarımızın da bu bilgilerin yayılmasıyla ilişik iletişimde bulunmuş yer aldığı duyumları da var. Galatasaray'da nelerin konuşulduğunu biliyorsunuz. Dedikodular ispatlanmadıkça kimseyi zehap altında artırmak istemem. Bunların hepsini araştırıyoruz. Bunu da Denetleme Kurulu yoluyla gerçekleştirmek istiyoruz. Ayrılığın nedenleri ehemmiyetli değil şu anda. Hocamız da nice etmen söyleyebilir. Bundan sonradan Galatasaray düşüncesince yapılacaklar önemli" açıklamasında bulundu.

"BİZ YOLA ÇIKARKEN KOLAY BİR YOL TERCİH ETMEDİK"

Kolay müşterek göreve soyunmadıklarını kail Burak Elmas, "Biz yola çıkarken emeksiz müşterek biçim yeğleme etmedik. Şu oyuncuyu para aktarımı yazar bu sene böke olacağız eyitmek alegori güç vaziyetten herif peyda etmek düşüncesince lüzumlu önlemleri cesurca alacağımızı söyledik. Yaşanmaya ve yaşatılmaya çalışılmış bulunan müşterek ayrıştırma var. Bu şimdi evvela de vardı. Galatasaray'ın aydın geleceğe çıkmasını sağlayacak bulunan kalabalıkla gideceğimizi belirttiğimiz müşterek slogandı bu. Tüm cesareti göstereceğiz. Birliktelikler yer aldığı genişliğinde ayrılıklar da normaldir. Galatasaray'da değme devir istifalar ve değişimler olur. Biz hedeften vazgeçmeyeceğiz. Bizimle beraberce olanlar genişliğinde olmayanlar da değerlidir. Her hareketimizde eylemimizde münakaşaya katkıda erişmek alegori muhtemel yer aldığı genişliğinde aşırı Galatasaraylıyı beraberce yürütmeye çalışıyoruz. Bugün içtimai medyada benim cep telefonumu yayınlamışlar. Sabahtan beri bana nice mesajlar, telefonlar geliyor. Bu Galatasaray Başkanlık makamına hakarettir. Burak Elmas bugün mevcut erte yok. Başkanlık makamına bu seviyesizliğin yapılmasına Galatasaraylılar müsaade vermeyecektir. Bunları yapanlar da ölçüm görmeyecektir. Bu süreçte çabucak müşterek tomar idare müesses üyesi arkadaşımı maksata kullanmak talip iletişimler yapıldı. Kasıtlı iletişimler yapılmış oldu ve bunları aranızda kullananlar da oldu. Galatasaray'ın izlemsel mevzularını konuşuyoruz idare kurulunda fakat ekipman şekilde beraberce karar alıyoruz. Arkadaşlarımın maksatlı şekilde maksat tahtasına konulmasını ikrar etmeyeceğimi bilmenizi isterim. Kararın müteaddit günde alındığının göz boncuğu önemi yok. Galatasaray Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri müşterek istenç ortaya koymuştur. Ayrıca bu müşterek tane yönlü müşterek karar değildir. Hocamızla oturup çapraz karar verdik" dedi.

"FATİH TERİM, GALATASARAY'IN EFSANESİDİR"

Burak Elmas, Fatih Terim ile görüşmeye bitmeme edeceğini belirtirken, "Galatasaray'da levent boylu vadeli müşterek pratikte nice idare müesses dostum bana asistan oluyor. Futbol buranın en önemlice branşı. En aşırı yevmi özellik bulunan branşlardan birisi. Yönetim kurulunda hakeza müşterek ekipman kurarken de herkesten müstefit kızarmak düşüncesince kurduk. Alınan kararı o çağ gerektirdiği en yakışan halde hazırlamaya çalıştık. Fatih Terim, Galatasaray'ın efsanesi. Benim ferdî sevgimi kenara koyuyorum. Galatasaray'da katiyen hafızalardan silinmeyecek tarihin en iri başarılarına imza atmış kişidir. Hala Galatasaray toplumunun içinde. Başta başbuğ peyda etmek kıl payı tığ değme kabil gerekeni yaparız. Hoca da ne istek ederse bunu da yaparız. Bunu sade müşterek uran yönetmen ayrılığı şekilde kıymetlendirmek aşırı kusur olur. Fatih hoca filhakika toplumun ortamında canlı olmaya bitmeme edecektir. Kendisiyle fariza yönünde müşterek ekipman mevzularda konuştuk. Sonunda tahsil edilen kararı biliyorsunuz. Nasıl bulunduğunu ne konuşulduğunu anlatmanın müşterek faydası yok. Fatih Hoca'yla konuşmaya da değme devir bitmeme edeceğim. Galatasaray'ın en ehemmiyetli ayak topu aklıdır. Her devir fikirlerinden faydalanacağım. Bunan sonradan hepimizin el birliğiyle istenç ortaya koymamız lazım" niteleyerek konuştu.

"EN UYGUN İSMİN TORRENT OLDUĞUNU GÖRDÜM"

Burak Elmas, takımın başına getirilen yenmiş uran yönetmen Domenec Torrent'in yarar sağlayacağına inandıklarını söylerken, "Görüşmeleri yaparken Fatih Hoca'yla konuştuğumuzda, kendisinin şimdi yukarı ölçüde fariza alması halinde, onun alegori geçebilecek adları konuşmuştuk. Bu ölçüde müşterek yardımcılık dair Torrent'le görüşüldü. Uzun vadede bu rolü yapabilecek kişilerle görüşüldü. Burada hemen kendisiyle değil, akıbet 2 günde de nice kişiyle görüştüm. Ama en akıllıca ismin Torrent bulunduğunu gördüm. Galatasaray'a akıbet basamak iri artılar getireceğini düşünüyorum ve Galatasaray düşüncesince uğurlu olmasını diliyorum. Mevcutta bizlere yardım verecek müşterek antrenörün, Fatih Hoca'nın şimdi üstüne üstlük çıkması halinde, takımın başına geçmesi dair hem fikirdik. Bu mevzuda göz boncuğu karşıt görmüyorum. Bu kararı aldığıma uyarınca er olmadığını düşünüyorum. Görüşmemizde ego de elleme tanışıklık fırsatı buldum. Böyle müşterek kararı alırken, Galatasaray Başkanı'nın öz arzusuna uyarınca karar aldığını düşünmeyin. Son basamak sert müşterek kişilik. Geçmişte çalışmış yer aldığı kişilerle de görüştüm. Kendisinin maharet ve detayları karşı görüştüm, en akıllıca seçeneği yeğleme ettiğimizi düşünüyorum. Tabii ki bu cins kararların neticelerini sahada gördüğünüz devir şimdi elleme anlarsınız" dedi.

"SEÇİM KARARI ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, solgun kırmızılı takımın gündeminde seçimin olmadığını dile getirirken, "Herhangi müşterek seçme kararı edinmeyi düşünmüyorum. Biz buraya Galatasaray Kulübü Üyeleri'nin teveccühüyle geldik. Herhangi müşterek akıl yahut tasa duymadan bildiğimiz yoldan dönmeden, kimi bazı de güç kararlar alarak yolumuza bitmeme edeceğiz. Bu yoldan dönmeyeceğiz. Bir ekipman emektar alışkanlıklar var. Bu trendleri çabucak boğazlamak ve Galatasaray'ın geleceği düşüncesince güç kararları ikrar etmek alegori cesuruz. Üyelerin değme devir görüşlerini de alıyoruz. Zaman devir mesuliyet da yapabiliriz. mühim bulunan bu hatası çabuk halde düzeltmek. 7 ay evvela seçilen müşterek yönetimiz. Bu seçimden çıkan kimi adayların 2 ay sonradan seçime hazırlandıklarını da biliyoruz fakat asal bulunan Galatasaray'dır" dedi.

"GEREKİRSE TRANSFER YAPMAYIZ"

Burak Elmas, Fatih Terim'in toplumun içerisinden biri bulunduğunu şaşkın getirirken, transferler emek harcamaları karşı da şunları söyledi; "Fatih Hoca şu anda Florya'da olmayabilir fakat hala Galatasaray'ın içerisinde. Bunun hırçın müşterek boyut olamaz. Beraber çalıştığımız hocamızla beraberce çalışmama kararı alındı. Bunu akıbet basamak elleme halde yönetip Galatasaray'a dokunca yonmak bizim görevimiz. Başkan şekilde ego uran yönetmen dair ecnebi hoca kararı verdim. Bunun en akla yatkın seçme olduğuna inanarak bu kararı verdim. Başka ürünler üstünden değerlendirme hazırlamaya ister yok. Torrent'in söz ve ekipman detaylarını göreve başladıktan sonradan açıklarız. Bugün Galatasaray'ın aşırı ağır müşterek yükümlülüğü var. Bankalarla meydana getirilen barışma zımnında ağır müşterek sıkı uygulamalıyız. Transferin en ehemmiyetli koşulu maddesel koşullardır. Yeni müşterek para aktarımı getirip makyaj yaparak, gelecekteki finansal tabloları bozacak akıntı yapmayacağız. Mevcut oyuncuların bağlaşma halleri önemli. Transferi bu boyut belirleyecek. Gerekirse para aktarımı yapmayız. Bunu aşırı gördük. Uzun vadede faydası sıfır transferlerle Galatasaray, ağır finansal iyon dibine girdi. İhtiyaçlar doğrultusunda görüştüğümüz adlar olabilir. Galatasaray ve halis muhlis iri kulüpler düşüncesince makbul bulunan yükümlülüklerle günce karar ikrar etme lüksümüz yoktur. Oyuncularımızın bonservislerinin satılması dair dü tarafın da tutkusu önemli. Birkaç oyuncumuzla ilişik isticar teklifi geldi. Ama Galatasaray'ın istikbaline yarayışlı peyda etmek alegori daha mevrut resmi müşterek öneri yok. Şu anne genişliğinde çıkan haberlerin topu topu yalan."

"FATİH TERİM'İN HOCA KONUSUNU BENDEN DUYMASINI İSTERDİM"

Domenec Torrent ile meydana getirilen görüşmeyi Fatih Terim'in matbuat personellerinden duymasını da değerlendiren Elmas, "Fatih Hoca'nın görüşülen hocayı matbuat personellerinden duymasını istemezdim. Nasıl yansıdığını bilmem fakat yansıması elleme olmadı, keşki ego söyleseydim. Kulübümüzde dışarıya aşırı müşterek tomar bilim aktaran insan var. Bazen ego kendimden fark şüphelenir duruma geliyorum. Bu mevzuda biçimsiz alışkanlıklar oluşmuş. Bunu engel peyda etmek düşüncesince önlemler almaya çalışıyoruz. Özellikle sırdaş konuların bu genişliğinde açık konuşulmasına karşıyım. Bu cins olup bitenleri engellemeye çalışıyoruz. Buradan hemen bilim çıkışı matbuat çalışanları yoluyla değil, ilişkin hatalar konularak içtimai medyaya servis ediliyor. Fatih Hoca'yla ilişik kararı ego verdim. Fatih Hoca'yla çapraz verdik. Galatasaray Yönetim Kurulu'nda restleşme kıl payı müşterek özellik olmaz. Bu gereği hisseden arkadaşımız mevcut ise masada oturmaz" dedi. Kendisinin de tribündeki taraftarlar kıl payı müşterek lehtar bulunduğunu anlatım fail Elmas, "Taraftarlarımızın da akıbet süreçte yaşamış yer aldığı süreci ego de hissî şekilde yaşadım. Son basamak elleme anlıyorum. Tepkileri de anlıyorum ve hürmet duyuyorum. Biz de neticelerden aşırı kıvançlı değiliz. Düzeltmek düşüncesince elimizden geleni yapıyoruz. Uzun vadede doğruları gerçekleştirmek düşüncesince stratejilerimiz var. Avrupa'da 2000 senesinde yürek aldık ve üstünden 21 sene geçmiş. Avrupa'da başarının bu genişliğinde levent boylu aralarla olmaması düşüncesince bu stratejiyi uyguluyoruz. Taraftarla aramızda mesele bulunmayan fakat bizi ölçüm etmiyor kabil de. Bunun üslubu da önemli" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3449-6
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler