USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Böyle gol sevinci görülmedi!

Ligdeki en andıran rakibini deplasmanda 90+8'de attığı gol ile yenmiş fail ve ehemmiyetli birlikte galibiyete imza atan Sakaryaspor'un müsabakasını restoranda izleyen taraftarın adeta kendilerinden geçmiş olduğu gol sevinci düzenlilik kamerasına yansıdı.

Böyle gol sevinci görülmedi!
24-02-2022 16:00
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 27. haftasında 1461 Trabzon FK, Sakaryaspor'u misafir etti. Ligde önderlik savaşı sağlayan dü grup Trabzon Yavuz Selim Stadı'nda kozlarını paylaştı. İlk ½ si beraberlikle sonuçlanan karşılaşma, 90+8'de Sakaryaspor'un Oğuz Kocabal ile bulmuş bulunduğu gol ile 1-0 sonuçlandı. Kritik birlikte deplasmandan akıbet bugün golüyle 3 benek ele geçiren Sakaryaspor 58 benek ile liderliğini koruyor.

Gole sevinirken kendilerinden geçtiler

Karşılaşmayı Sakarya'nın Serdivan ilçesinde mevcut Baytar Steakhouse'de izlem fail Sakaryasporlu dü taraftarın yaşamış bulunduğu gol sevinci düzenlilik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; takımlarının akıbet dakikada attığı gol ile adeta kendilerinden güzeşte dü taraftarın şişman neşe yaşadıkları görüldü. Bulundukları yerden fırlayan ikili, golü ilk birbirine sarılarak kutladı. Daha sonra restoranın dışına taşan ve restoranda etkin 1 bireyin hâlâ eş bulunduğu neşe anları ise görülmeye değerdi. Büyük neşe canlı ikilinin aşevi haricinde kalmış bulunduğu ve çalışanların dâhilen gelmiş olarak kapıyı açmış bulunduğu anlamış olur da dikkatlerden kaçmadı.

Tatangalar ekibi böke kabil karşıladı

Öte yandan, galibiyetin arkası sıra şampiyona önünde ilerleyici yeşil-siyahlı takımın heyecanlı yandaş grubu ise, Sakaryaspor'u ilk Sabiha Gökçen Havaalanı'nda sonra ise Rüstemler Tesisleri'nde böke kabil karşıladı.

Burak Can Tokyürek

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler