USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Borsa İstanbul'da gong Bulls GSYO ve RePG Enerji düşüncesince çaldı

Borsa İstanbul hususi Pazar'daki 15. envestisman Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı (GSYO) kabilinden gerçekleştirildi.

Borsa İstanbul'da gong Bulls GSYO ve RePG Enerji düşüncesince çaldı
14-06-2022 11:03
İstanbul

Borsa İstanbul açıklamasına göre, Bulls GSYO, yenilenebilir erke dalında hâlâ evvela hiçbir eskimemiş olan, ortamdaki (hava, su, gaz, yağ) gönen ve ısı değişiminden (gizli ve atılmış ısıdan) yüzdelik 100 yerel ve patentli teknolojisi ile erke ve su üreten RePG Enerji'ye envestisman yaptı.

Gizli ısı ve atık-ısı kaynağını yenilenebilir erke deposu kabil kullanan patentli erke teknolojilerini havi yüzdelik 100 toy çocuk "yenilenebilir erke jeneratörü" RePG Enerji'nin 13 Haziran'daki gong törenine Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Bulls GSYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sarıhan, Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Kuruçayırlı, Genel Müdürü Ersoy Çoban, iştirak ortağı Kemal Akkaya, RePG Enerji Sistemleri San. ve Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karayağız, RePG Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kurucu Genel Müdürü Hasan Ayartürk katıldı.

Açıklamada görüşlerine arazi maruz Bulls GSYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sarıhan, 14 Temmuz 2021'de kurulan Bulls GSYO'nun amacının faziletkâr çoğalma potansiyeli taşıyan, yenilikçi eş boşluk açısına sahip, vizyoner girişimcilerin planlarına dayanaklık etmek hasretmek bulunduğunu belirtti.

Bu amaçla kurumsal eş çatı kurduklarını aktaran Sarıhan, dalavere kurulunda Commercial Bank Of Qatar'da idarecilik yapmış, Alfardan Group süresince Stratejik İlişkiler Müdürü ve Alfardan Türkiye Direktörü bulunan Atilla Kuruçayırlı, Merkezi Kayıt Kuruluşu'nda becerikli namına fariza yapmış Hüseyin Kaya, ferişte yatırımcılık dair derinlemesine seneler tecrübesi bulunan Aydın Öztunalı kabil dalında görmüş geçirmiş adlara arazi verdiklerini bildirdi.

"Yeni çocuk yenilenebilir erke sektöründeki şirketlere envestisman gerçekleştirmek önceliğimiz"

Sarıhan, bu çelimli dalavere ekibine kapital piyasaları ve adım sermayesi yatırımları dair 25 salname eş tecrübeye cemaat Kemal Akkaya ve insanoğlu kaynakları, gurur stratejileri dair bilirkişi bulunan Neslihan Mumcu'yu eş namına kattıklarını aktardı.

Kemal Akkaya'nın tecrübesinin firmaya şişman bedel kattığını tamlayan Sarıhan, toy ortaklarla bu arada Bulls GSYO'nun, adım sermayesi yatırımları alanındaki hedeflerini hâlâ ileriye taşıyacağını vurguladı.

Sarıhan, çoğalma etabındaki er hamle şirketlere, cemaat oldukları kurumsal bilgelik ve tecrübeler ile finansman, dalavere ve konfigürasyon desteği sunarak Türkiye ekonomisine ulama sağlayacak değerler durumuna gelmelerinin hedeflendiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Ülkemizin en ehemmiyetli dış alım kalemi enerji. Enerji sahasının devletlerin kalkınma politikaları süresince dirimsel ehemmiyet haiz izlemsel eş düzlük bulunduğunu biliyoruz. Bulls GSYO namına sürdürülebilirlik, envestisman politikalarımızda en ehemmiyetli hususlardan biri. Geleceğin yeşil erke ekseninde şekillendiğinin de bilincindeyiz. Sürdürülebilir eş evren düşüncesince toy çocuk yenilenebilir erke sektöründeki şirketlere envestisman gerçekleştirmek önceliğimiz. Ülkemiz ekonomisinin gelişmesinde yenilenebilir erke yatırımlarının mücahede kazanması gerekiyor. Bu doğrultuda yenilenebilir erke kaynakları ve atılmış ısı kaynakları ile güçlü, daim ve okunabilen erke üreten RePG Enerji'yi envestisman portföyümüze müdahale ettiğimiz düşüncesince mutluyuz. Yeni çocuk erke teknolojilerine ve inovatif girişimlere envestisman gerçekleştirmek az daha fırsatları yakından strateji ediyoruz. Yeni çocuk yenilenebilir erke sektöründe çalışkanlık yayınlayan şirketlere envestisman hazırlamaya bitmeme edeceğiz."

"Kolay mobil çarpıcılık istihsal aleti olma hususi durumunu taşıyor"

RePG Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kurucu Genel Müdürü Hasan Ayartürk de RePG Enerji'yi ortamdaki (havadaki görece nem, su, gaz, yağ) gönen ve ısının devir içerisindeki değişiminden erke (elektrik, ısıtma, soğutma) ve su üretebilen toy çocuk yenilenebilir erke teknolojisi namına tanımladığını belirtti.

Doğadan ilham alınarak duyurulmayan ve atılmış ısıdan yüzdelik 100 yenilenebilir erke ürettiklerini ve karbon emisyonu yapmadıklarını aktaran Ayartürk, konutlarda ve otellerde doğrudan, gizli-ısı ve gün-ısı sistemine veya merkezi meslek ile ısıtılan suya ilişkin namına sanayide üretimevi bacaları, fırınlardaki atılmış ısılar, 60-99 denli arası jeotermal kaynaklar, kompresörler ve araçlardaki soğutma sisteminden faydalanarak çarpıcılık enerjisi üretebildiklerini kaydetti.

Ayartürk, RePG'nin akıbet 4 sene süresince TRAngels ferişte envestisman firması önderliğinde 40 milyon TL üstünde er hamle uygulayım bilimi yatırımı aldığını belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

"Bulls GSYO'dan aldığımız bu toy envestisman ile yeşil erke dönüşümünde diyalekt ve toptan aktör olmayı planlıyor, ayrımsız sürede ferdî erke üretici/tüketici pazarında reis olmayı hedefliyoruz. Atık ısısı faziletkâr bulunan jeotermal alanlarda ve çekirdeksel santraller ilkin iktisap etmek az daha nice değişik bölgede bembeyaz erke dönüşümünde anahtar eş gösteriş oynayacağız. RePG teknolojisi arsıulusal tescillenmiş nice patente sahip. RePG erke ve su jeneratörlerine meydana getirilen yatırımlar menfaatlerini 2-4 sene süresince ödeyebiliyor.

Fotovoltaik panellere ve yel türbinlerine mucibince baş döndürücü hâlâ az arazi şamil RePG ürünleri, parçalı ve mobil olmaları sebebi ile gayrı yenilenebilir erke kaynaklarına mucibince hâlâ baş döndürücü elastikiyet ve hâlâ az geçmiş envestisman maliyeti sunuyor. RePG, düşüt sıcaklıktaki atılmış ısı kaynaklarından ve havadaki duyurulmayan ısıdan çarpıcılık üreten arsıulusal patentli makinaları ile dünyada hâlâ evvela eskimemiş erke kaynaklarından faydalanılmasını sağlıyor. Ev, otomobil, iş yeri, uran alanları, taşıt ve data merkezlerinde kullanılacak bulunan bulunan RePG ürünleri, dünyanın eş tane hazırlop mobil çarpıcılık istihsal aleti olma hususi durumunu taşıyor."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler