USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

BiP güçlü alt yapısıyla kesintisiz haberleşme sunuyor

Türkiye'nin yerel yazışma platformu BiP, güçlü altyapısı yardımıyla milyonlara kesintisiz görev sunmaya bitmeme ediyor.

BiP güçlü alt yapısıyla kesintisiz haberleşme sunuyor
05-10-2021 09:14

Kullanıcı sayısı çabucak kalan BiP, yüksek özellikleriyle kullanıcılarına biricik ortak birikim sunuyor. Türk mühendislerinin geliştirdiği BiP hemen Türkiye'de değil dünyanın 192 ülkesinde de aceleci ve emniyetli yazışma hizmeti veriyor.

Rakiplerinden değişik özelliklere erbap bulunan pratikte 15 insana derece HD kalitesinde ünlü ve ekip görüntülü görüşmenin birlikte HD ışık paylaşma seçeneği de bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde kullanmakta olanları merakla muhtemel ‘durum özelliği' ile de buluşturan uygulama, enstantane tercüme ayrıcalığı sebebiyle mesajlaşma esnasında 106 değişik dilde lakırtı ika olanağı sağlarken, hemen alışılagelen sürede değil facia anlarında da ‘acil durum' ayrıcalığı ile kesintisiz yazışma sunuyor.

Dünya genelinde cerrah ayırt etmeksizin her insanın kullanabildiği uygulamanın ekip transfer ayrıcalığı sebebiyle kullanıcılar şimdi önceki kullandıkları mesajlaşma uygulamasındaki gruplarını ve lakırtı geçmişlerini aceleci ve bedava biçimde BiP'e aktarabiliyor. Kullanıcılar bulunan lakırtı gruplarını aktarırken grupta şimdi önceki uygulamayı yüklemiş bulunan kullanıcıları da yegâne hiç temizlemek mecburiyetinde kalmadan uygulamaya hudayinabit namına ekleyebiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler