USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bingöllü çoluk çocuk 4 maaş çalışmayla bowlingde Türkiye şampiyonu oldu

Bingöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Bowling Takımı, 4 maaş çalışmayla Türkiye Okullar Arası Bowling Şampiyonası'nda bir numara olmayı başardı.

Bingöllü çoluk çocuk 4 maaş çalışmayla bowlingde Türkiye şampiyonu oldu
26-02-2022 12:32
Samsun

Kendi olanaklarıyla kentteki bowling salonlarında egzersiz karşılayıcı Bingöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Bowling Takımı, Samsun'da planlı şampiyonaya katılmaya adalet kazandı.

Bingöl ekibi, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunca Samsun Bowling Akademi Tesisleri'nde planlı şampiyonada 18 grup arasından birinciliğe ulaşmayı başardı.

Bingöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mithat Ercan, AA muhabirine, ağız ağıza özlük etkinlik ve çalışmalarıyla Türkiye şampiyonu olduklarını söyledi.

Çok bahtiyar olduklarını dile getiren Ercan, "Şampiyonaya 4 maaş müşterek müddette hazırlandık. Bu 4 maaş müddette haftanın 6 haset etkinlik vermek yaptık. Bu çalışmanın sonucunu da aldık. Belki de ilimize geçmiş kez Türkiye şampiyonluğunu nail müşterek grup namına dönüyoruz." sanarak konuştu.

Bowling liglerine eklenmek düşüncesince dayanak noktası bekliyorlar

Takımdaki sporcuların henüz müşterek tomar egzersiz yapabilmeleri ve henüz güzel bölgelere gelebilmeleri düşüncesince dayanak noktası beklediklerini tamlayan Ercan, şu şekilde bitmeme etti:

"Salonlardaki çalışmalarımızda ecir ödeyerek hazırlanıp bugünlere geldik. Bowling, fiyatlı müşterek spordur. Çocuklar ve öğretmenleri namına özlük olanaklarımızla on paralık kimseden dayanak noktası almadan çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bazen cebimizde 10 teklik var ise o parayı verip o idmanı yaptık. Çok başağrısı yaşadık ancak buna karşın ego ve çocuklarım tek devir pes etmedik. 'Biz Türkiye şampiyonu olacağız.' dedik."

Takımıyla Türkiye bowling liglerine eklenmek istediklerine ayraç fail Ercan, "Türkiye şampiyonu namına Avrupa şampiyonalarına da eklenmek istiyoruz. Çocukların tecrübelerini Avrupa'daki ekipler karşısında da göstermelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Bingöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Recep Balat, baş döndürücü çetince şerait altında şampiyonaya katıldıklarını vurgulayarak, "Bowlingle 2019 senesinde tanıştım. Şampiyona döneminin zorluğunun kâffesi arkadaşlara müspet yönde katkıları oldu. Şampiyon olduğumuz düşüncesince baş döndürücü mutluyuz." sanarak konuştu.

Takımın oyuncularından Hakan Anşin de emeklerinin karşılığını aldıkları düşüncesince bahtiyar olduklarını kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 837

The include file 'json/puan_59229_0_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler