USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'tan Burak Elmas'a cevap!

Beşiktaş Kulübü, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın geçmiş icra ettiği açıklamalara cevap verdi. Yarın oynanacak bulunan derbi öncesinde etraf birbirlerini erek düzlük izahat yaparken, siyah-beyazlı kulübün resmi genel ağ sitesinden aşırı kaba birlikte cevap geldi. Sezon baş

Beşiktaş'tan Burak Elmas'a cevap!
13-03-2022 16:09

Süper Lig'in 29. haftasında ferda oynanacak bulunan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması öncesinde kulüpler birbirlerini amaç düzlük açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin esbak meydana getirilen antrenmanın peşi sıra matbuat mensuplarına tehir isteğiyle ilişik icra ettiği açıklamada "Galatasaray Kulübü yerin bozulmasından fikir ediyorsa, gelip bizim stadımızda oynayabilir yada İstanbul'da kendileri düşüncesince akla yatkın zeminli birlikte stadyum bulunur" ifadelerinin peşi sıra Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas da bağlanmış açıklamasında, Beşiktaş'ı amaç alarak "Ülke puanı sanarak başladıkları sezonda bırakın nokta almayı, Avrupa'da gol dahi atamadılar" ifadelerini kullanıp tehir arzu etmelerinin sebeplerini yazmıştı. Beşiktaş Kulübü'nden de bugün Burak Elmas'ın laflarına cevap geldi.

Siyah-beyazlı kulübün açıklaması şu şekilde:

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın 12.03.2022 günlü nezaketten uzak, sportmenliğe karşıt ve gerçekleri yansıtmayan açıklamalarına cevabımızdır:

14 Mart Pazartesi haset Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynayacağımız Galatasaray maçımızın ertelenmesiyle ilişik ne Galatasaray Spor Kulübü'nden ne Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ne de birlikte başkasından Kulübümüze ve yöneticilerimize tek arzu gelmemiştir. Kulübümüz, rakibimizin maçın ertelenmesi ile ilişik talebini medyadan öğür ve medyanın ısrarlı sorularına cevap özgülemek mecburiyetinde bırakılmıştır.

Futbol A Takımımızın esbak Vodafone Park'ta icra ettiği antrenmana çağrılı bulunan matbuat çalışanlarının tehir mevzusundaki ısrarlı sorularına Başkanımız Ahmet Nur Çebi cevap verirken, ertelemenin kuralları bellidir ve bu kavait çerçevesinde tehir bulunmadığı takdirde gitgide öbür kulüpler düşüncesince de bedel birlikte değişmeyen oluşum edeceğinden kaosa sebebiyet verecek ve her insanın özelliğine uyarınca yapılacak uygulamaların akıllıca olamayacağını tabir etmiş, stadyumumuzun inşaatı esnasında bire birlikte misafirperverliği göremediğimiz Galatasaray Spor Kulübü'ne de stadyumlarında yağıştan çevre oluşabilecek mefruşat sorunu ihtimaline cevap Galatasaray-Beşiktaş ve Galatasaray-Barcelona maçları düşüncesince Vodafone Park'ı kullanımlarına açabileceğimizi tabir etmiştir.

Ülke puanını mazeret ederek kurallara, yönetmeliklere karşıt talebine zarf araştırmak düşüncesince İzmir'e gitmeleri, caba uçaklar Barcelona'dan da, İzmir'den de İstanbul'a ulaşıyorken bunu yapmış olmaları kafalarında gizli niyetlerini yapmak düşüncesince uyguladıkları planın birlikte parçası mıdır?

Günler öncesinden yetkililer kabilinden deşifre iklim vaziyeti raporları ortadayken muvasala ve meydan zemini ile ilişik hazırlık almamış olmalarının nedeni nedir?

Galatasaray Başkanının esbak icra ettiği nezaketten uzak, sportmenlikten ırak gerçekleri yansıtmayan açıklamalarıyla ilişik aşağıdaki mevzuları da başkaca kamuoyunun dikkatine sunarız:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sınır artırımı ile ilişik talebini ülkemizi Avrupa'da temessül fail hepsi kulüpler düşüncesince yaptığını anlamamış olmanızı hayretle karşılıyoruz. Başkanımızın mevsim başlangıcında ülkemizi Avrupa Kupaları'nda temessül edecek kulüplerimiz düşüncesince Türkiye Futbol Federasyonu'nun Finansal Fair Play talimatına müteveccih sınır artırımı talebi ülkemizi temessül fail hepsi kulüplerimiz düşüncesince yapılmakta idi ve bu sayede Galatasaray Spor Kulübü de kâr sağlamıştır."

"PSV'den 2 maçta 7 gol yiyerek elenmeyip gruplara kalabilselerdi"

Siyah-beyazlı kulüp, açıklamasına şöyleki bitmeme etti:

"Sezon başlangıcında Şampiyonlar Ligi ön eliminasyon maçlarında PSV Eindhoven'dan dü maçta 7 gol yiyerek elenmeyip Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilselerdi UEFA listesinde 70 puanla bulundukları 44. sıradan, 77 puanla 37. tam mevcut Beşiktaş'a yaklaşabilir, diyar puanına oldukça epey birlikte ulama sağlayabilirlerdi. Son 1 haftada, sonuç 1 ayda, sonuç 1 yılda değil, sonuç 10 yılda diyar puanına bariz aralık en aşırı katkıyı sağlayıcı pakt olduğumuz UEFA raporlarında bariz bariz belirtilmiştir. Bu raporları gözden geçirmelerini başvuru ederiz.

21.01.2022 tarihinde Galatasaray kulübü resmi Twitter hesabından 'İstanbul düşüncesince meydana getirilen koyu kar yağışı uyarısı üzerine, piyasa haset oynayacağımız Trabzonspor maçı öncesinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin zemini himaye dibine gücenmiş olup lüzumlu hepsi tedbirler sağlanmıştır' biçiminde paylaşılan fotoğraflı içerikten 2 ay sonraları 14.03.2022 tarihinde bire birlikte stadyumda oynayacakları Beşiktaş maçı ile ilişik bire birlikte içinde ne bulunduğu sebep paylaşmamışlardır?

Ülke puanına ulama getirmek düşüncesince beraberlikten bahsedenler, 117 salname değerlerinden çağ vuranlar, bu fikirleri 2017 senesinde UEFA Avrupa Ligi'nden elenen takımımızın Lyon maçının devrisi haset 'Tarih Bir Kere Yazıldı' başlıklı paylaşımı pakt resmi Twitter hesaplarından yayınladıklarında düşünebilselerdi keşke! Tüm bu samimiyetten ırak söylemleri de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Bu vaziyette emektar fen direktörleri Fatih Terim'in 2019 senesinde Fenerbahçe'nin perşembe haset oynadığı Avrupa Kupası maçından sonraları 25.02.2019 Pazartesi haset oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ile ilişik namına 'Derbiler hepsi dünyada piyasa haset oynanır' sözünü de kendilerine hatırlatır, o güneş apayrı kulüplerin maçlarına karışarak dile getirdikleri şikayetlerini bugün yeniden düşünmelerini başvuru ederiz.

14 Mart Pazartesi haset Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak bulunan Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilişik namına 'Aslanlar kadar rakibimizin karşısına çıkacağız' ifadelerini kullanan Galatasaray Başkanına ve camiasına 17 Mart Perşembe haset UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona karşısına da aslanlar kadar çıkmalarını başvuru ediyoruz. Zira tığ 2020-2021 sezonu Lig, Kupa, Süper Kupa şampiyonu ayak topu takımımızla, karşılarına gelişigüzel devir bulunduğu kadar hepsi güzel niyetimizle, futbolseverlere nitelikli birlikte karşılaşma izletmek ve tashih etmek düşüncesince çıkacağız.
Sonuç namına hepsi bu yapmış oldukları açıklamanın aslı bakımından algıyı ligde bulundukları halden kurtarmak düşüncesince mamul siyasetlerini geçtiğimiz sezonun 3 kupalı şampiyonu Beşiktaş üstünden hazırlamaya emekleri da manidardır."

İLGİLİ HABER
Burak Elmas: Ezeli rakibimizi pazartesi haset Ali Sami Yende aslanlar kadar bekliyoruz Burak Elmas: 'Ezeli rakibimizi pazartesi haset Ali Sami Yen’de ‘aslanlar’ kadar bekliyoruz'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler