USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den Önder Karaveli'ye yeşil ışık!

Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Göztepe'yi 2-1 yenmiş fail Beşiktaş'ta reis Ahmet Nur Çebi, karşılaşmanın peşi sıra matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den Önder Karaveli'ye yeşil ışık!
24-12-2021 02:32

Her maçtan sonradan yargıcı bahsetmek mecburiyetinde kaldıklarını tabir fail Ahmet Nur Çebi, "Galibiyette ayrı birlikte haz var. Ancak niçin kılıç gelişigüzel maçın böylece hakemlerin tartışıldığı birlikte proses yaşıyoruz? Şimdi biliyorsunuz, benim cezam bugün bitti. Ne söylemeliyim, ne söylememeliyim? Söylesem birlikte dert, söylemesem birlikte dert. Ancak hakemlerin adil olmaları, titiz olmaları bu derece mı zor? 1 yıl süresince yargıcılık yapmamasına değişmeyen sunulan birlikte şahıs, Türkiye'de yargıcı bulunmayan da mı sahalara arka getiriliyor? Geçen hafta Fırat Aydınus'un yaptıkları, verdiği ukubet atışı kararı... Penaltı ondan sonra VAR ile ait abidik gubidik yorumlar... Yani ne devir sona erecek bu çile? Ama yenildik gücün kazandık. Geçen devir mütekait birlikte yargıcı arkadaşımız söyledi. Her Beşiktaş maçının peşi sıra Beşiktaş hakemlerle ait birlikte şeyler anlatmak mecburiyetinde kalıyor. Çok mu afiyet alıyoruz? Yani şimdi ilk de dediğim gibi, yargıcı konusu ne MHK ne de TFF'nin konusudur. Hakem konuları, emektar hakemlerin bundan hakeza bu camiadan gitmesinin devrinin geldiği konularıdır. Artık vedalaşsınlar. Yollarını ayırsınlar, bizi kendimize bıraksınlar. Bütün takımlarımız savaşım edelim. Hakkıyla, hukukuyla ki böke olacaksa olsun, ikinci olacaksa olsun, düşecekse düşsün. Ama hakemlerin hata kararları yapılmaksızın bunlar olsun. Şimdi Fırat Aydınus'un sabık hafta meydana getirdiği hata ve revan puanlar. Bugün kıymetlendirmek kıl payı bulunan puan. Bir de Katar'da yürek oynayacağız. Yani yargıcı bulamadılar, bizim asap uçlarımıza değinmek düşüncesince yargıcı atıyorlar. Yeter bundan hakeza ya. Ceza almak, bahsetmek istemiyorum gücün sabrımızı birlikte tomar birlikte küme zorluyorlar. Burada konuştuklarımı haricinde ego hakemlerle ilgili, yaşadıklarımızla ait TFF ve MHK'ye dertlerimizi özetleyen biriyim. Bunları yapmadığım zannediliyorsa lütfen bu hata anlamayı bıraksınlar. Ben gerekeni hazırlamaya bitmeme ettim, edeceğim. Bugün 21 günce cezam bitti. Merhaba demeye geldim. Umarım önümüzü kapatmazlar. Ben başkanımla gelişigüzel devir konuşuyorum. Her mevzuda konuşuyorum. Sonuçta ego Beşiktaş Başkanıyım. O da TFF başkanı. Konuştuğum gelişigüzel mevzuyu kamuoyunda paylaşmam gerekmiyor. Ama Beşiktaş düşüncesince gelişigüzel konuyu, gelişigüzel mercide mütekellim biriyim" ifadelerini kullandı.

"İYİ GİDİYORSA, BAŞARILIYSAK, HOCAMIZ MUTLUYSA, BAŞARDIYSAK 1, 2, 3, 5 SENE DEVAM ETSİN"

Teknik müdürlük dair Önder Karaveli'nin güzel olması gibi derinlemesine seneler bitmeme edebileceğini tabir fail Çebi, "Bizler birlikte şeyleri dümen ediyoruz. Bizlerin müdebbir olması lazım. Sergen hocamız giderken ego birlikte tomar üzüldüm. Her devir söylüyorum. Hocamız, müzemize koyduğumuz kupaların altında adı bulunan birlikte uran direktördür. Hiç tedarik almamıştım gücün bundan sonradan müdebbir olmam gerekiyor. Ama Önder hocam hakeza bitmeme etmiş olduğu müddetçe ki bence edecektir. Bizim onun arkasına durmamız lazım. Bizim camiamızın çocuğu, nazik, duygusal, mevla ve soylu birlikte duruşu var. Benim düşüncesince de Beşiktaş toplumu zarfında birlikte şans. Allah eksikliğini vermesin. Şansı gani olsun. Neden mevsim sonu. İyi gidiyorsa, başarılıysak, hocamız mutluysa, başardıysak 1, 2, 3, 5 yıl bitmeme etsin. Bizim birlikte de Beşiktaş'ın geleceğiyle ait şimdi ayrımlı birlikte izlem üretmemiz gerekiyor. Ekonomisiyle, yapmamız müstelzim transferle, altyapıdan geliştirmemiz müstelzim çocuklarla... Önder hocanın buna birlikte tomar makul birisi bulunduğunu düşünüyorum. Allah inşallah birlikte huysuzluk yaratmaz. Yolumuza bitmeme ederiz. Ben Beşiktaş'ı dümen ediyorum. Her muhtelif müdebbir edinmek zorundayım gücün hocamın yolu belirgin olsun. evvel onun arkasındayım. evvel hocama yaraşıklı bu işler" niteleyerek konuştu.

"ÖNCE ÖNDER HOCAYA ŞANS VERİLMESİ GEREKİYOR"

Şenol Güneş'in de adaylardan birisi bulunduğunu fakat ilk önce Önder Karaveli'ye olanak verilmesi gerektiğine ilgi çekici Çebi, "Şu anda Önder sarıklı ekibi birlikte tomar güzel dümen ediyor. Şenol Güneş tercihlerimizden birisi. Kim olur, onu şu anda anlatmak ve cedelleşmek istemiyorum. Yeri ve tarihi değil. talih hocamızın. Önder hocamıza olanağı tanımamız gerekiyor. Yolu belirgin olsun" gibi konuştu.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN HALA ÜMİTLİYİM"

Şampiyonluk düşüncesince hala umutlu bulunduğunu kail Ahmet Nur Çebi, "Şampiyonluk şansını birlikte tomar az görüyorlar gücün ego hala birlikte tomar ümitliyim. Ama bugün stadyum birlikte tomar az oldu. Bu olmadı. Ancak nedeni de şu. Fenerbahçe maçında tribünlerin hakaretlerine sunulan ukubet ve mülga sekilik sayısıyla, Beşiktaş'ın sayısıyla hakkaniyetsizlik var. Fenerbahçe'ye meydana getirilen hakkaniyetli, bizlere meydana getirilen hakkaniyetsizlik var. Dolayısıyla buradan meydana gelen birlikte eksiğimiz oldu. Önümüzdeki maçlarda telafi edileceğini düşünüyorum. Bilet fiyatlarına bakacağız, ne derece geliyor. Bizden ne istiyorlar kılıç taraftarımızı kırmayız. Ancak az buçuk da endazeli olmamız lazım. Gelen taraftarımız, maçlarda dayanak noktası bulunan birlikte yandaş var. Geçen hafta baş döndürücü derecede cezalandırırsanız, kılıç eş bulamayız. TFF'nin mübalağalı birlikte ukubet verdiğini düşünüyorum" dedi.

"BİRİNİN AĞZINDAN ÇIKAN BİR CÜMLEYLE ATANAN HAKEM OLMAZ"

Ahmet Nur Çebi, hakemlerle ait eleştirilerde bulurken, "Hakemlerle ait manzume değişikliği benim Kulüpler Birliği başkanlığım zamanında ortaya attığımız projeydi. Hala çalışıyorlar, illet bu derece üzün sürdü bilmiyorum. Hakemler atanırken illet tayin yapılıyor? Neden anlaşılan birlikte aritmetiğe dayandırılarak değil de, puana gereğince yapılmıyor da, bu yargıcı bu pik tayin edildi diyorlar? Maçlara mevrut hakemlerin birilerinin ağzından çıkan sözle atamayla olmamalı. Bu durumla ait istifham göstergesi mevcut kafamda. Atama usulü olmaması lazım. Birinin ağzından çıkan birlikte cümleyle tayin edilen yargıcı olmaz. Bunun öne sürülen nedeni açıklanmıyor. Aritmetiğe mebni yargıcı ataması olması icap ettiğini söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, Katar'da oynanacak Süper Kupa maçıyla ait adına ise "Biz hocamızla o maçtan sonrada sürdürmek istiyoruz. Ama kendimi dar şeylere erinç müdebbir edinmek zorundayım. Hocam iyidir, tercihimdir ve projelerime makul hocadır. Onunla yürümeyi istiyorum. Taraftar da istekli. Önder Hoca'nın adalet ettiğini başkasının etmesi gibi değil. Zaman ne gösterir bilemiyorum. Kupa maçında apayrı yargıcı bulamadıkları düşüncesince federasyonu ve MHK'yı kutlama ediyorum. Hakem eksikliği mevcut ise ego caba yargıcılık hazırlamaya hazırım" niteleyerek laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler