USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş Asbaşkanı Kocadağ: Montero’dan daha sert hareket yapan oyuncular kartsız geçildi

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Çaykur Rizespor maçının peşi sıra icra ettiği açıklamada yargıcı kararlarına tepkime gösterdi.

Beşiktaş Asbaşkanı Kocadağ: Montero’dan daha sert hareket yapan oyuncular kartsız geçildi
09-01-2022 23:22

Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında 2-2 beraberlikle nihayetlenen Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşmasının peşi sıra Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Kocadağ, "Bu tün ezanı eksiklerimize karşın elleme müşterek ayak topu sergiledik. Birçok eksiğe karşın elleme ayak topu oynadığımızı düşünüyorum. Pozitif açıdan arkadaşların adına oynayan hepsi futbolcularımız aşırı elleme uğraş etti. İki parça gol var. İlkinde benim gördüğüm kadarıyla Josef’e mamul müşterek faul var. Maalesef VAR herhangi müşterek devir bulunduğu üzere bizim aleyhimizdeki pozisyonları bu kez de es önceki oldu. Rakibin 10 ad kalmış bulunduğu pozisyonda da Montero’nun ihtimal boş denilebilecek müşterek hareketi mevcut fakat orada Montero’dan aşırı daha müşterek tomar sert hareket yapan oyuncular kartsız geçildi. Bu maçta 2 benek bıraktık fakat oyun nedeni ile Beşiktaş’ın elleme müşterek ayak topu sergilediğini düşünüyorum. Maalesef 2 benek bırakarak buradan ayrılıyoruz" dedi.

"BU SEZON İSTECİĞİMİZ NOKTADA DEĞİLİZ"

Transfer planlaması kendisince mütekellim Kocadağ, “Katar’dan Süper Kupa ile döndük. Beşiktaş evveliyatına hamiş düşülecek müşterek kupalar serisiyle bu sezonu tamamladık. En çirkin gününde Beşiktaş’a dönüp eş çıkan, baş başa tarz yürüdüğümüz sayın başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye tarz arkadaşı alarak teşekkürü namus borcu bilirim. Kupalarda emeği aşırı bulunan Sergen Yalçın hocamıza ve fen ekibine, gine rolü almış bulunduğu günden itibaren gerçekten bu işi yapan Beşiktaş’ın içerisinden yetişkin lider Karaveli hocamız ve fen kadrosu ile hepsi topçu arkadaşlarımıza, şişman Beşiktaş camiasına teşekkürname ediyoruz. Bu üç kupada, hanımları da sayarsak dört kupada, tarihe hamiş düştüğümüz bu sezonda herhangi müşterek daim bu arada bunu doğruluk ederek aldık. İyi müşterek mevsim geçirdik, bu mevsim ise istediğimiz noktada değiliz. Transfer sezonu geliyor fakat bizim filhakika aşırı elleme transferlerimiz var. Hatta yaptık diyebilirim. Emirhan İlkhan, Demir Ege, Demirhan Delibaş, Kerem Kalafat ve Serdar var. Belki adını unuttuğum nice oyuncu ikinci nısıf nedeni ile daha aşırı müddet alacak. Bizim yönetime geldiğimiz devir koyduğumuz, gençleşme ve öz pınar düzeni politikasından aldığımız meyveler bugün ortaya çıkmaya başlıyor. Sergen Hocamız katkıda bulundu, lider Hocamız katkıda bulunmaya bitmeme ediyor. Devre ortada ulama alamadığımız oyuncularımız, ihtimal Alex bizim en şişman transferlerimiz olacak niteleyerek düşünüyorum” niteleyerek konuştu.

"ÖNDER HOCA STRATEJİMİZE UYUYOR"

Önder Karaveli ile yola bitmeme ettiklerini kail Kocadağ, “Önemli bulunan bizim ortaya koyacağımız takip ve politika. Bunu filhakika sabık yıl başlattık. Rakiplerimiz kupalara hasretken tığ 3 kupalı Beşiktaş’ı konuşuyoruz. Gençleşme yönünde milyonlarca Euro harcanırken tığ kupaları alırken aşırı kredi harcamadık, bu yıl nedeni ile kiralık ve boşta oyuncular ile güre aktörleri ekibe arttırma ederek sezona başladık. Beşiktaş kulübü düşüncesince gücenmiş kupalar önemliyse, özkaynak düzeninden çıkarıp ulusal takıma denli yükselttiğimiz Rıdvan ve Ersin üzere geçlerimiz bizim düşüncesince kupa. Serdar’ı da bunun yanına ekleyeceğiz. O da A Milli Takıma gidecektir. Diğer gençlerimiz de bizim düşüncesince Beşiktaş’a dünyalık olacak çocuklar. lider öğretmen bu stratejiye uyuyor, bitmeme ederiz yayıncı fakat gine bizim stratejimize uyacak müşterek hocayla yollarımızı birleştirebiliriz" ifadelerini kullandı.

"TALİPLER ÇIKARSA YOLLARIMIZI AYIRMAK İSTİYORUZ"

N’Sakala ve Adem Ljajic üzere ekip dışı bulunan oyuncular kendisince mütekellim Kocadağ, “Biz, filhakika o oyuncularla yöntemleri açmak düşüncesince yıl kökeninden itibaren mücadelemizi yapıyoruz. Geçen yıl de yaptık. Bu devir ortada talipler çıkarsa yöntemleri açmak istiyoruz. Ljajic düşüncesince Başakşehir’den hâlâ resmi müşterek değinme olmadı” halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler