USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başakşehir'de Emre Belözoğlu dönemi başladı

Medipol Başakşehir'de beceri yönetmen Aykut Kocaman'ın namına takımın başına getirilen Emre Belözoğlu, başbuğ Göksel Gümüşdağ'ın da toprak almış olduğu imza töreninde turuncu lacivertli takımla 1,5 salname kavil imzaladı. Belözoğlu, “Burada kazanmak talih ve alım ça

Başakşehir'de Emre Belözoğlu dönemi başladı
04-10-2021 17:05
04-10-2021 17:05

Turuncu lacivertli takımın başkanı Gümüşdağ, Belözoğlu’nun takıma katılmasıyla ilgilendiren olarak, “8 ay fariza yapmış aşırı zikıymet Aykut Kocaman’a teşekkürname ediyoruz. İnsanlar çalıştıkça birbirlerini elan güzel tanıyor, İyi ki çalışmışız dediğimiz ortak uygulayım direktör. İyi ki tanımışız. Bundan ahir kariyerinde, yaşamında başarılar dileriz. Bugünün ağıt ve önemi ise Emre Belözoğlu kardeşimiz. Yolda gelirken anılar canlandı. 2015’te takımımıza geldi. Teklif gittiğinde ve seve seve onama etmişti. O zamanki manşetler ‘Emre futbolu bırakmalı’ diyordu. Biz konuştuğumuzda ise 'Türk futbolunun en ehemmiyetli futbolcususun, burada da göstereceğin performansla ulusal takıma tedricen vedalaş' demiştik. 4 sene kadro kaptanlığı yapmış oldu ve Başakşehir’in gelişiminde yardımı oldu, bedel kattı. Sonrasında Fenerbahçe’de ayak topu yaşamını onurlu, haysiyetli sonlandırdı. Kendisi bu takımın uygulayım direktörü adına başlangıcında elan şişman başarılar elde edeceğine inanıyorum. Ekibi ve öz vizyonuyla aşırı ehemmiyetli başarılar yaşayacak. Başarılar diliyorum. 2023 sezonu sonuna denli anlaşma imzaladık” ifadelerini kullandı.

BELÖZOĞLU: BURADA OLMAK MUTlULUK VERİCİ

Turuncu lacivertli takımın başına gelmesinden çevre mutluluğunu dile getiren Belözoğlu, "Benim düşüncesince Medipol Başakşehir ailesinin değişik ortak noktayı var. Kariyerimin sonlandığının düşünüldüğü dönemde, 35 yaşımda buraya geldikten 4 sene sonradan Fenerbahçe’ye art döndüm, 40 yaşımda ulusal takıma gitmemde buradaki şişman güdeleme ve sevginin önemi var. Burada olgunlaşmak mevki ve alım çalım verici. Futboldan sonradan en şişman hayalim Türkiye’nin en şişman uygulayım adamlarından biri olmak. Benim düşüncesince uygulayım yönetmen adına imza alaşağı etmek mevki verici” biçiminde konuştu.

"ZORLU BİR GÖREV BENİ BEKLİYOR"

Zor ortak göreve soyunduğunu kail Belözoğlu, "Hayatta başarılar da başarısızlıklar da var, bunu iradeniz şekillendirir lakin bütünü nasiptir. Kulübün gelişimde sayın başkanımızın dediği üzere benim de katkım oldu. Başakşehir çıtayı aşırı yükseğe çekti. Şampiyonluğu Okan öğretmen ile yaşadı, Abdullah Hoca’nın düz yazı ettiği, Okan hocanın bitmeme ettirdiği kavi ortak fariza beni bekliyor. Aykut Kocaman üzere aşırı değerli, futbolculuğuna ve uygulayım adamlığına tanık olduğum, benim düşüncesince aşırı zikıymet ortak kişiden bu rolü devralıyorum. Belki kişilerin kafasında öbür ekipler üzere ligi geçmiş 10’da hatmetmek üzere hedefler mümkün lakin ego Başakşehir ailesinin herhangi ortak daima ligin geçmiş 3-4’üne amaç koyduğunu bildiğimden buradayım. Hedefimiz gine üstlere oynamak. Allah baht ederse Okan ağabeye baht olanı, futbolculuğumda yaşayamadığımı uygulayım eş adına hayatta olgunlaşmak istiyorum. Ben burada kulübün genlerine bilgili bulunan biri adına bunu aşırı güzel biliyorum. Burada muvaffakiyet istenir, arzulanır. O nedenden dolayı toplumun benden istediğini biliyorum. Elimden geldiğince bunun düşüncesince uğraş edeceğim" açıklamasında bulundu.

“PRO LİSANS ALACAĞIM, AZ ZAMAN KALDI”

Pro lisansının olmadığını kail Belözoğlu, “Türkiye’de pro lisans konusu aşırı konuşuluyor. Ben öğretmen olgunlaşmak istedikten sonradan elan aşırı konuşuldu. Yurt haricinde ayak topu canlandırırken nice aktör görgü bilimi bilimi alabiliyor. TFF’den ayak topu canlandırırken lisans alınamıyor. Futbolu geç bırakmam bu manada dezavantaj. A lisansım var. Federasyonun da getirdiği kavait mevcut ve endamsız müddette lisansı alacağım. Pro lisans kursuna katılacağım. Futbolcuyken de sonuç 6-7 senemde uygulayım eş üzere oyuna baktım. Yine ayrımsız ortak motivasyonla bitmeme edeceğiz. Bir an evvela sahaya derişik olacağız. Pro lisansım yok, Süper Lig’de pro lisansı sıfır hocalar da var. Sonu güzel olsun, lisansı alacağız” dedi.

“AYKUT KOCAMAN İLE GÖRÜŞTÜM”

Kulübün hedefleriyle öz hedeflerinin örtüştüğünü kail Belözoğlu, “Takımın hedefleriyle göz açımız örtüşüyor. Her maçı yöneltmek düşüncesince oynayacağız. Teknik insanlık benim düşüncesince toy ortak başlangıç. Futbolculuk kariyerim kötü değildi. Teknik insanlık düşüncesince sınama iktisap etmek istiyorum. Ama onu anlatmak, oynadığımız oyunu aktarma etmek değişik ortak yetenek. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Takımla ilgilendiren Aykut Kocaman ile de görüştüm. Büyük hedeflerim var, yukarı sıralara tehyiç etmek istiyorum” niteleyerek konuştu.

“TEKLİFLER OLDU AMA BAŞKAN İLE AĞABEY-KARDEŞ İLİŞKİMİZ VAR”

Başka takımlardan da öneri aldığını dile getiren Belözoğlu, “Teklifler oldu, teşekkürname ederim. Benim adıma en herşeyden ilk olarak sayın başkanımın varlığı, ağabey-kardeş birlikteliği herhangi ortak şeyin uğrunda ve ortak lafına bakıyordu. Başakşehir Kulübü’nü tanımam da değişik ortak etkendi” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler