USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakasetas: 'Takımın hedefleri için yaşayan ve bunun için mücadele eden bir kişiyim'

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, takımın hedeflerini gerçekleştirmesi için yaşayan, bunun için mücadele eden bir tanesi bulunduğunu belirterek, bu zaman ehemmiyetli başarılar hedeflediklerini söyledi.

Bakasetas: 'Takımın hedefleri için yaşayan ve bunun için mücadele eden bir kişiyim'
14-10-2021 21:34
Çocukluk hayalini gerçekleştirmiş meraklı bir topçu bulunduğunu tamlayan Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Bakasetas, bordo-mavili kulübün komünikasyon araçları merkezine mülakat vererek hedeflerini ve düşlerini anlattı.

Bu senenin kendileri için aşırı ehemmiyetli bir vakit bulunduğunu tamlayan Bakasetas, "Bu sezonun böylelikle ehemmiyetli başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Öncelikli gayem gelişigüzel devir o başarıları kazanabilmek olacak. Trabzonspor taraftarlarına o mutluluğu verebilmek istiyoruz. Sezon böylelikle baştan sona bu arada abat kızarmak ve bu hedefleri bu arada gerçekleştirebilmek istiyoruz" dedi.

Yunanlı futbolcu, gelecekle ilişik hedefleriyle ilişik şekilde ise şunları söyledi:

"Eğer bu hedefler gerçekleşirse ve işler istediğimiz kadar giderse, şayet Trabzonspor da benden ehemmiyetli bir üstünlük sağlayacak olursa elbette ki Avrupa'nın ehemmiyetli takımlarından birinde oynamayı hedefleyebilirim. Çünkü aktör şekilde ve bir insanoğlu şekilde gelişigüzel devir limitlerini görmeyi deneyen, limitlerinin neresi bulunduğunu öğrenmeye etkin birisiyimdir. Dolayısıyla da şayet pakt benden bir üstünlük sağlayacaksa ve bu arada başarılar kazandıktan sonraları ego de Avrupa'nın ehemmiyetli kulüplerinden birinde oynamayı istiyorum. Ancak gelişigüzel devir bahsettiğim kadar ego bu kulübün bana verdiği gelişigüzel şeyden çevre bu kulübe müteşekkirim. Şu an Trabzonspor' da olmaktan çevre da aşırı mutluyum lakin söylediğim kadar işler istediğimiz kadar giderse gelişigüzel bilinçlilik iyi giderse ego de hakeza bir fırsatı deneyebilirim" dedi.

"Takımın hedefleri için yaşayan biriyim"

Futbolla yaşayan, gelişigüzel devir futbolu, henüz iyi kesinlikle olabilirim niteleyerek düşenin biri şekilde kendini tanımlayan değerli futbolcu, "Hırslı, meydan içinde, antrenmanda yahut gelişigüzel nerede olursa olsun elinden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışan, takımın hedeflerini yapmak için yaşayan ve bunun için mücadele eden biriyim. Benim gayem gelişigüzel devir yöneltmek ve baştan sona bu hedef için uğraşırım" biçiminde konuştu.

"Kendimi Trabzon şehrinden biri kadar hissediyorum"

Yunan futbolcu, Trabzon'da alışamadığı yahut beğenmediği bir şeyin olmadığını da belirterek, "Çünkü ego de kendimi Trabzon şehrinden biri kadar hissediyorum. Buraya geldiğim önce andan itibaren kullanmakta olanları aşırı henüz iyi anlayabiliyorum. Çünkü benzeşim özelliklere cemaat bir kişiliğe sahibim. Burada insanoğlu az buçuk henüz normalden henüz aceleci sinirlenebiliyorlar ayrıca sinirlenmeleri için rastgele bir hastalık olmasa bile çıkarlarını çabucak aşırı sinirlenmiş bulabiliyorlar. Bunun esasen iklim durumuyla ilgili bulunduğunu düşünüyorum (Gülüyor). Çünkü çabucak iklim güneşliyken çabucak bambaşka bir iklim durumuyla karşılaşabiliyorsunuz. Bunu anlayabiliyorum esasen ego de hakeza birisiyim" ifadelerini kullandı.

"Her şeyi sınırlarda, limitlerde yaşam sürmeyi muhip birisiyim"

Trabzon'da şahısların tutkularıyla yaşadığını tamlayan 28 yaşındaki futbolcu, "Şehrin zarfında dolaştığınız devir Trabzonspor'un değerli olup olmadığını anlayabiliyorsunuz. İnsanların yüzündeki o ifadelerden Trabzonspor'un kazanıp kazanmadığını görebiliyorsunuz. Bazı senelerde ihtimal gereğinden bir tomar tepkiler verebiliyorlar. Ben de hakeza biriyim aslında. O nedenden dolayı hiçbir yabancılık çekmiyorum. Bunun bir dava oluşturmadığını düşünüyorum. Çünkü gelişigüzel şeyi sınırlarda, limitlerde yaşam sürmeyi muhip birisiyimdir. Trabzon insanının da hakeza bulunduğunu düşünüyorum. Hem mutluluğu hem ihtimal de siniri, öfkeyi kusursuz anlamıyla sınırlarda ayrıca sınırların da ötesinde yaşayabiliyorlar. Ancak söylediğim kadar bunu garipsemiyorum. Hatta ego de hakeza biri olduğum için adaptasyonum dair da araştırma görevlisi bulunduğunu düşünüyorum hakeza unsurların" niteleyerek konuştu.

"İlk anda aklıma mevrut bir ad yok, ihtimal James Rodriguez adını verebilirim"

Bakasetas, dubara seçimi şekilde ise kendini James Rodriguez'i yaklaşan gördüğünü anlatım ederek, "Sorunuzun önce anda yanıtı az buçuk zor. Çünkü düşündüğümde önce anda aklıma mevrut bir ad yok, ihtimal James Rodriguez adını verebilirim. Tamamen benzemesek de söylediğim kadar onun haricinde öz tarzıma yaklaşan bulduğum önce anda aktör şekilde aklıma biri gelmiyor" açıklamasında bulundu.

Yunan futbolcularının çoğunun Türkiye'de değerli bulunduğunu dile getiren Bakasetas, "Ben bunu kültürümüzdeki eş noktalara bağlıyorum. Çünkü hars şekilde birbirine yaklaşan dü ülkeden bahsediyoruz ve Yunan oyuncularımız buraya geldiklerinde uyarlanmış olmalarında rastgele bir başağrısı yaşamıyorlar. Kültürün esasen az henüz tamamını bildiklerinden çevre henüz aceleci halde buraya uyarlanmış olabiliyorlar. Bütün Yunan oyuncularla enformasyon halindeyim ve hepsinin de burada olmaktan çevre aşırı bahtiyar olduklarını söyleyebilirim. Hepsi hem taraftarlardan şişman bir yârenlik görüyorlar tıpkı zamanda bu arada çalışmış oldukları hocalarından ve ekip arkadaşlarından gördükleri bu yârenlik ve desteğin karşılığını verebilmeye çalışıyorlar" biçiminde konuştu.

"Abdullar Avcı, meydan zarfında bana hürriyet verdi"

Yunan futbolcu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın meydan bünyesinde namına hürriyet verdiğini belirterek, "Burada olmamın en ehemmiyetli nedenlerinden birisi de kendisi. Çünkü benim burada olmamı hakkıyla talip kişilerden birisi kendisiydi. Geldiğim önce andan itibaren hem bana tutum türü hem bana konuştukları ve ayrımsız halde de meydan zarfında bana verdiği hürriyet ve bana verdiği emniyet sebebiyle değerli olabildiğimizi düşünüyorum. Aslında doğrusu neticeler ve elde ettiğimiz başarılarda Abdullah Avcı'nın başarısını ve bu arada kazandığımız başarıları yegâne başına anlatım edebiliyor. Ancak esir elbette ki hem nakil sürecimde tıpkı zamanda şu an bu arada çalıştığımız bu ortamda hocamıza teşekkürname etmeliyim. Aslında meydan zarfında ihtiyacım bulunan şeyleri bana verdi. Saha içerisindeki hürriyet tıpkı zamanda o verdiği bana emniyet sebebiyle iyi bir emek vermek ortamı yakaladığımızı düşünüyorum. Geldiğim önce andan itibaren de bana baştan sona yunak ve yaklaşan davrandı kendisi" niteleyerek laflarını tamamladı.

Gökmen Şahin

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler