USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakan Kasapoğlu: 'Harcanan her bir kuruşu gençlerimiz için harcıyoruz'

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin bugüne ve yarına henüz çelimli adımlar atabilmesi için çalıştıklarını belirterek, “Harcanan her bir kuruşu gençlerimiz için, gençlerimizin güçlendirilmesi için harcıyoruz. Gençlerimizin bugünlerini de yarınları

Bakan Kasapoğlu: 'Harcanan her bir kuruşu gençlerimiz için harcıyoruz'
04-11-2021 20:59

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda, Nevşehir iline yapılacak spor yatırımlarıyla ilgilendiren kentin idarecileri ile bir araya gelinerek, 'Gençlik ve Spor Yatırımları' protokolüne imza atıldı. Protokol töreni bakanlığın umumi merkezinde gerçekleşti.

Protokole, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Nevşehir milletvekilleri katıldı. Programda Nevşehir halkı için bir araya geldiklerini kail Bakan Kasapoğlu, “Bugün günlerden Nevşehir. Ülkemizin ciharıyek yanını muhasır cahillik ve spor yatırımlarımızın, tükenmez devrimlerimizin bugünkü durağı Nevşehir. Bugün şehrimize hem dünkü bununla beraber çağcıl tesisler kazandıracağız. Birlikte cahillik ve spor altyapımızı görülmemiş bir boyuta taşıyacağız. Gençlerimiz ve hanımlarımız ilkin iktisap etmek kabil şimdi baş döndürücü insanımızı sporla, dünkü yatırımlarla buluşturacağız” ifadelerine arazi verdi.

“Türkiye'den huzursuz olanlar şurası bilsinler ki; onlar tek devir idaresizlik bir Türkiye'yi göremeyecekler”

Türkiye'nin her sabık devir ilişkin koyarak ilerlediğini kail Bakan Kasapoğlu, “Gençlerimizin, hoppadak yarınların değil, bugünlerinde arzusu bulunan gençlerimizin önünü açan katı baş döndürücü emek harcamayı baş başa gerçekleştirdik. Fikir özgürlüğünü, erkincilik özgürlüğünü, bu anlamdaki engelleri ortadan tahammül çalışmalarını gene baş başa gerçekleştirdik. Gençlerimizin için bilimsel nitelikli şartların iyileştirilmesi, her şehre minimum bir üniversitenin açılması, punt eşitliği, bunlar daima 19 yılda gençlerimiz için ortaya konan imkanlardı. Muhalefetin hepsi itirazlarına karşın gençliğe bulunan güvenin, sevginin bir neticesi şekilde seçilmiş ve seçilme yaşlarının düşürülmesi gene 19 salname süreçte Cumhurbaşkanımızın kılavuz gemisi bulunduğu çalışmalardan bir tanesi. Dünyanın gıptayla bakmış bulunduğu bir baş döndürücü eser, havaalanları, üniversiteler, biricik enfrastrüktür yatırımları, köprüler, saniyede, ekonomide katı baş döndürücü dünkü vizyon, evcil ve ulusal istihsal anlayışıyla ortaya konulmuş bir uygulayım bilimi gösterimi ve ortaya konan katı baş döndürücü hayal, meydana gelen katı baş döndürücü erek ve ortaya konan dünkü hedefler, özlük kararlarını özlük veren, özlük göbeğini özlük kesen, üreten çelimli Türkiye'den huzursuz olanlar şurası bilsinler ki; onlar tek devir idaresizlik bir Türkiye'yi göremeyecekler” biçiminde konuştu.

“Birliğimizden beraberliğimizden gayret kesemeden azimle inançla bitmeme edeceğiz”

Spor yatırımlarında ağırbaşlı mesafelerini aştıklarını anlatım fail Bakan Kasapoğlu, “Gençlik ve spor yatırımlarında hamdolsun gelinen kur baş döndürücü da ağırbaşlı bir devrimi ortaya koyuyor fakat bizde her sonsuz gelecek gitmek, her sabık haset şimdi yararlı eylemek var. 2002 önceleri Nevşehir'de 12 organizasyon varken, bugün bu tesisleri 28'e yükselttik, mevcut olanları da yeniledik. 2 binlerde bulunan lisanlı sportmen sayımız bugün 30 bine yükseldi. Nevşehir'de 2002'de hoppadak 1 ülke vardı. Bugün o 452 bulunan ülke kapasitesini birlik 10 misline çıkararak 7 bin düzeyinin üzerinde çıkardık. 1 bulunan cahillik merkezi sayısı bugün üç. Harcanan her bir kuruşu gençlerimiz için, gençlerimizin güçlendirilmesi için harcıyoruz. Gençlerimizin bugünlerini de yarınlarını da çelimli kılma davamıza tek halde gayret kesmeden, tek çirkin niyetlenin tavrına, tarzına aldırmadan, moralimizden, motivasyonumuzdan, birliğimizden beraberliğimizden gayret kesemeden azimle inançla bitmeme edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

“Spor tesislerimizi spora gönlünü vermiş öğrencilerimizle buluşturma namına bir spor lisemizin imzasını
atacağız”

Kente yapılacak dünkü yatırımlar üzerinde da bilgelik verici Kasapoğlu, şunları dedi:
“Nevşehir'imizin merkezinde 2500 yabanlık Türkiye'nin en çağcıl dünkü bir spor salonu müjdemiz var. Spor tesislerimizi spora gönlünü vermiş öğrencilerimizle buluşturma namına bir spor lisemizin imzasını atacağız. Yeni seyyar havuzlarımız, dünkü cahillik merkezlerimiz, nizami ayak topu sahalarımız ve okullarımıza yapacağımız spor mekanlarımız ve mahalle tipi cahillik merkezlerimiz ve Nevşehir'in köylerine, beldelerine fariza verecek 32 sayı bölge sahamız, alan topu kortlarımız, basketbol, uçan top alanlarımız var. 10 bin pota projemiz kapsamında 200 dünkü sepet topu bölgesini da bu tören düzeni kapsamında Nevşehir'imize kazandırıyoruz. Nevşehir'i hepsi fertleriyle inşallah şimdi çelimli bir halde sporla buluşturma namına uğurlu olmasını diliyorum.”
Protokol töreninin peşi sıra Bakan Kasapoğlu, bakanlığın girişine getirilen balonun uğrunda günün anısına Nevşehirli idareciler ve programa dahil bulunan öbür ilgililerle hatırat fotoğrafı çektirdi.

Ali Nargüner - Yunus Özkan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler