USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakan Kasapoğlu, Fenerbahçe'nin olimpik sporcularla buluşma etkinliğine katıldı

Tokyo'da planlı 2020 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi asimilasyon fail Fenerbahçe Spor Kulübü sporcuları düşüncesince Faruk Ilgaz Tesisleri'nde buluşma etkinliği düzenlendi. Buluşmaya Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı. Bakan Kasapoğlu, 'Spora k

Bakan Kasapoğlu, Fenerbahçe'nin olimpik sporcularla buluşma etkinliğine katıldı
23-09-2021 17:44
Tokyo'da planlı 2020 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temessül fail Fenerbahçe Spor Kulübü sporcuları düşüncesince Faruk Ilgaz Tesisleri'nde buluşma etkinliği düzenlendi. Buluşmaya Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı. Bakan Kasapoğlu, "Spora kattığınız emekleriniz ve kâffesi varlığınız düşüncesince sizlere minnettarız. Bu zamanı muvaffakiyet ve dayanak düşüncesince Fenerbahçe ailesine teşekkürname ediyorum" dedi.


Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu , 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temessül fail Fenerbahçe Spor Kulübü sporcuları düşüncesince planlı buluşma etkinliğini katıldı. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde meydana gelen etkinliğe, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanı esna Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, yöneticiler, kulübün olimpik sporcuları, aileler ve baş döndürücü sayıda çağrılı katıldı. Bakan Kasapoğlu, Fenerbahçe'nin Tokyo olimpiyalarına en müşterek tomar ulusal sporcu gönderdiğini anlatım ederek, "Aslında olimpiyat öncesinde planladığımız bu buluşmayı pandemi zımnında olimpiyat sonrasına ertelemiştik. İyi ki de ertelemişiz. Bu vesileyle burada bulunan her insana teşekkürname ediyorum. Spora kattığınız emekleriniz ve kâffesi varlığınız düşüncesince sizlere minnettarız. Bu zamanı muvaffakiyet ve dayanak düşüncesince Fenerbahçe ailesine teşekkürname ediyorum. Tokyo 2020'de gelişigüzel müşterek sporcunun heyecanı, unutulmaz hatırat ve baş döndürücü dobra anımsar biriktirmeme faktör oldu. Apayrı müşterek deneyim ve inanç. Bunları yaşatan kâffesi sporcularımızı kutlama ediyorum. Sizlerle alım çalım duyduğumuzu anlatım ediyorum. Bu yolda kâffesi imkanlarımız, sporcularımız ve kulüplerimizin indinde olacak" niteleyerek konuştu.

"PEK ÇOK AÇIDAN İLKLERİN OLİMPİYATIYDI"

Tokyo 2020'nin katı baş döndürücü manada ilklerin olimpiyatı bulunduğunu dile getiren Bakan Kasapoğlu, "Branşlar ve madalya sayısı açısından doğrusu ehemmiyetli ilklere imza attık. Daha ilkin sporcu bile bulamadığımız branşlarda iddialı müşterek halde savaşım ortaya koyduk. Bu, müşterek emeğin neticesi. Branş çeşitliliğinin önemini vurgularken ve tesisleşme hamlemizi gerçekleştirirken cemi inanarak konuştuk. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülkenin gençlerine duyduğu dikkat ve sevgisi her insanın malumu. Sporu tanıdığı bulunan ve içerisinden mevrut müşterek önder bulunduğunu tamamımız biliyoruz. Onun önceliğinde 19 yılda gerçekleştirdiğimiz tesisleşme hamlemiz meyvelerini verdi ve vermeye bitmeme edecek. Çok elan iri başarılara koşacağız. Millet şekilde bunu yapabilecek potansiyeldeyiz. Bundan ahir olimpiyatlarda bu emeklerini karşılığını elan çelimli müşterek halde alacağız. Sürdürülebilir müşterek başarının peşindeyiz. Bu muvaffakiyet katlanarak artacak" halinde konuştu.

"SPORCULARIMIZ KENDİLERİNE GÜVENEN 84 MİLYONU HİÇBİR ŞEKİLDE MAHCUP ETMEDİ"

Koronavirüs salgını yardımıyla olimpiyatların 1 sene ertelenmesinin ulusal sporcular düşüncesince müşterek fırsata dönüştüğünü kaydeden Bakan Kasapoğlu, "Dünya ağır müşterek süreçten geçiyor. Pandemi koşulları gelişigüzel güneş değişse de elan alışılagelen müşterek süreçteyiz. Bu süreçte Tokyo 2020, müşterek sene ertelenerek gerçekleşti. Sporcularımızın bu süreci müşterek fırsata dönüştüreceğini cemi anlatım ettik. Bunu yersiz yere anlatım etmedik. Biliyorduk ki bizim sporcularımız ve hocalarımız gelişigüzel zorluğu müşterek imkana dönüştürür. Daha çelimli müşterek halde müşterek punt oluşturur. Öyle de oldu. Sporcularımız kendilerine güvenen 84 milyonu uğur boncuğu halde utangaç etmedi. Madalya alsın yahut almasın, olimpiyatlarda duruşlarıyla ve inançlarıyla bizi gururla temessül ettiler. Hepsiyle alım çalım duyuyoruz" dedi.

ALİ KOÇ: FENERBAHÇE MÜCADELE ETTİĞİ HER BRANŞTA TÜRK SPORUNUN LOKOMOTİFİDİR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye’nin bana mucibince dünyanın en iri sporcu fabrikası olma misyonuyla geride bıraktığımız Olimpiyatlara altı branşta 22 sporcuyla katıldık. Yani başka müşterek basar açısıyla Olimpiyatlarda Türkiye Cumhuriyeti’ni temessül fail gelişigüzel 5 sporcudan 1’i Fenerbahçe’nin sporcusuydu. Bu da bizim türkiye için, sporun gelişme göstermesi için, sporcunun gelişme göstermesi düşüncesince elimizi taşın dibine nite koyduğumuzun en dobra örneğidir niteleyerek düşünüyorum. Kendimizi öveceğim, affınıza sığınarak; Fenerbahçe mevcut yer aldığı müddetçe bu pozisyonu bitmeme ettirecektir. Mücadele etmiş yer aldığı 9 branşta yorumsuz ve emsalsiz şekilde Türkiye’nin, Türk sporunun lokomotifidir. Fenerbahçe, Cumhuriyetimizin hedefleri, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün prensipleri doğrultusunda gelişigüzel devir zeki, enerjik ve ahlaklı sporcular yetiştirmeyi namına en evvela fariza şekilde edinmiştir. Salon sporlarına bakalım; voleybolda, basketbolda hassaten bu sporlara alakanın artmasında, memleketimizdeki spor bilincinin gelişmesinde, gençlerin sporla buluşmalarında kulübümüzün iri müşterek oranı bulunmasına biz de katıksız şekilde öz saygı duyuyoruz, alım çalım duyuyoruz ve bu bizim en iri güdeleme kaynağımız! Uzun senelerdir benden esbak başkanımız, ondan esbak başkanlar, dalavere kurulları, etraflıca senelerdir acemi şubelerimize verdiğimiz destekle bugünün şartlarında baş döndürücü aşkın da zorlansak da sporcu yetiştirmek, sporcularımızın indinde peyda eylemek düşüncesince mevcut oluşumuzdan buyana doğrusu kurulduğumuzdan buyana elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Bu Olimpiyatlarda müşterek kat elan sporu kendilerine gaye seçen siz gençlerin indinde olmak, onları Fenerbahçe’nin birer sporcusu şekilde bayrağımızı temessül eylemek düşüncesince Olimpiyatlara uğurlamış peyda eylemek bizim düşüncesince baş döndürücü iri müşterek atasözü anlatım ediyor. Ve tığ bu fotoğrafla alım çalım duyuyoruz! Bizlere bu alım çalım yaşattığınız düşüncesince sizlere ve ailelerinize ne derece teşekkürname etsek azdır. Fenerbahçe Spor Kulübü şekilde da gelişigüzel daima yanınızda olmaya bitmeme edeceğiz! Fenerbahçe Spor Kulübü şekilde bu gururu, yazık şekilde üstlenip elan müşterek tomar çalışıp, elan müşterek tomar fedakarlık yapmış olup Atatürkçü ve spor sevgisi erdemli gençleri yetiştirmeyi kendimizin en ehemmiyetli vazifelerinden biri şekilde saptadık."

"EN BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZ ELİT SPORCULAR KAZANDIRMAK"

"Bizim işimiz ve omuzlarımızdan en iri yük, en iri yazık Türkiye Cumhuriyeti’nde sporun yayılması, sporcu sayısının çoğalması ve seçkin sporcuları kazandırmak. Bu hemen devletimizin meydana getirdiği girişimler, kulüplerin meydana getirdiği yatırımlar, desteklerden olmuyor. Bu yolda kulübümüzün ve sporcularımızın tarafındaki en ehemmiyetli desteklerden biri de noktayı gelip günlerce, haftalarca, aylarca çocuklarını görmeyen, aylarca diyorum zira voleybolcularımız 18 haftada 3 turnuvaya katıldılar, uğur boncuğu devir aileleri yanlarında yoktu. Yeri vardığında üzüntülerine kuma oldunuz, lukları sizlere düş oldu, ruhu gelişigüzel devir onların yanlarından bulunan sporcularımızın zikıymet aileleri sizlere hem dünya şekilde bununla beraber kulübümüz şekilde ne derece teşekkürname etsek azdır. Sizler noktayı geldi çocuklarınızı az ilkin de dediğim üzere haftalarca göremediniz, noktayı geldi maddesel tinsel biricik fedakarlıklar yaptınız, ihtimal de günlerce uyumadınız, işinizden gücünüzden feragat yazar çocuklarınızı idmanlara, maçlara götürdünüz, evlatlarınızı bugünlere bildirmek düşüncesince verdiğiniz biricik savaşım ve bu mücadelenin peşinde duyurulmayan ki bilgili ne hikayeler var. Bazılarınızı elleme tanıyorum, bazılarınızı az tanıyorum, tanıdıklarımın hikayelerinin müşterek tarafını biliyorum fakat bilmediğimiz ne üzere hikayeler vardı. Ama inanırım ki evlatlarınızın başarıları, geldikleri nokta, ülkemizin bayrağını temessül ika şansını yakalamaları, onurunu yakalamaları... halis muhlis yorgunluklarınızı, çabalarınızı, yaşadıklarınızı gelişigüzel şeyi unutturmuştur, ‘iyi ki bu işleri yaptık’ demişsinizdir. Ülkemizi ve bizleri gururlandıran bu tertemiz gençleri yetiştirdiğiniz için, bizlere kazandırdığınız düşüncesince sizlere ne derece teşekkürname etsek azdır. İyi ki varsınız! Tabii ki hocalarımıza da müşterek ayraç ayırmak istiyorum; onlar da engel arkasındaki duyurulmayan kahramanlar. Sınırlı imkanlarla ellerinden gelenleri yaptılar, sizleri yetiştirdiler. Dolayısıyla kâffesi hocalarımıza ve fen kadrolarımıza da kâffesi emekleri düşüncesince teşekkürname ediyorum, emeklerinize minnettarız. Fikret Çetinkaya, müşterek zamanlar Atletizm Federasyon Başkanlığı yaptı, senelerdir kulübümüze ihtimam ediyor. Kendisi halis muhlis acemi şubelerimizin sorumlusu. Ona ve kadrosuna de kâffesi emek harcamaları düşüncesince teşekkürname ediyorum."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAKAN KASAPOĞLU'NA TEŞEKKÜR

"Sporu baş döndürücü dost ve destekleyen müşterek nevi sporcularla bire müşterek ruhu ve heyecanı paylaşan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu gözetiminde Spor Bakanlığımıza spora ve sporculara verdiği bedel bedel vatanımızda ekin biçimine gelmesi düşüncesince gösterdikleri çaba, vizyonlar ve icra ettikleri yatırımlar hal odaklı ve içten yaklaşımları düşüncesince Türkiye’nin en iri kulüplerinden birisini temsilen baş döndürücü aşkın teşekkürname ediyorum. Sayın Bakanımıza da müşterek hususi ayraç açmamız lazım, Fenerbahçeli olmasının haricinde az elan televizyonlara kitlendiğimiz gelişigüzel yarışma sonrası kendisini gördük. Yanılmıyorsam kâffesi olimpiyatlar süresince sporcularımızın yanı başlangıcında oldunuz. Onları bekâr bırakmadınız. Bizlere ve sporcularımız göstermiş olduğunuz bu zikıymet dayanak düşüncesince Fenerbahçe Spor Kulübü yerine şükranlarımızı sunarım."

"DEVLETİMİZLE ADIMLAR ATMAYA VE PLANLAR YAPMAYA İHTİYACIMIZ VAR"

"Biz Fenerbahçe Spor Kulübü şekilde acemi branşlara desteğimizi sürdürmek, 1924 Paris olimpiyatlarından itibaren üstlendiğimiz olimpiyatlara sporcular istihzar sorumluluğumuzu Fenerbahçe mevcut yer aldığı müddetçe gururla bitmeme ettirmek, 1924’ten itibaren olimpiyatlara yolladığımız 155 sporcuyu gelişigüzel sene elan da yükseltmek, bugüne aldığımız 6 madalyanın sayısını elan da çoğaltmak, Türk bayrağını Olimpiyatlarda, Dünya’da, Avrupa’da gelişigüzel devir savurmak düşüncesince mevcut gücümüzle çalışmaya bitmeme edeceğiz. Ancak geldiğimiz noktada hassaten iri kulüplerin süresince bulunmuş yer aldığı aşina mali sebeplerden çevre bundan böyle bunu biricik başımıza yapacağımızın beklenir olmadığını en azından etraflıca vadede söyleyebilirim. Biz önümüzdeki 3 sene süresince rakiplik ettiğimiz kâffesi olimpik branşlarda sponsorluğumuzu imzaladık. 3 sene süresince siz değerli üyelerimizin süresince bulunmuş yer aldığı branşlarda rastgele müşterek mali başağrısı yaşamayacağız. Sonrasında tünelin sonundaki enerji baş döndürücü bembeyaz değil. Bu mevzuda devletimizle adımlar atmaya ve projeler hazırlamaya ihtiyacımız var."

STOPAJ KONUSU

"Sayın Bakanım ön kesinti konusu dü sene geçmiş sporda ihtilal durumunda bulunan ve hevesli futbolcularımız düşüncesince ödediğimiz vergilerin gelişigüzel ay süresince 5-7 güneş süresince bizlere iadeli edilmesi ve bu meblağın siz değerli üyelerimizin süresince bulunduğunuz branşlara aktarılması bizim düşüncesince sunturlu müşterek soluk ve dirilik suyu idi. Sebeplerini halen bilemediğim nedenlerden çevre bu infaz durduruldu. Yenisi geleceği söylendi, müşterek sene bekledik. Bir sene kaybımız oldu. Yeni müşterek meslek geliştirildi, sistemi de anlamakta meşakkat çekiyoruz fakat sistemin de bizlere şu an kâr sağlamadığını beyan eylemek istiyorum. Uygulamanın başladığı gün 2018 mayıs. 2019 Aralık ayına derece Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yapmış yer aldığı ihsan ödemelerinden 125 milyon liralık iadeli aldık. Bu iadeli basketbol, uçan top ve başka olimpik branşlarımız düşüncesince baş döndürücü iri kâr sağladı. 2020 yılı için, geriye çevrik şekilde müşterek sene beklemiştik demiştim. Yeni infaz yürürlüğe girdi. Ve güzeşte güneş hakkımıza sakıt oranı aldık. Bu mahreç 157 bin liraydı. 1.5 yılda 125 milyon liralık bulunan ön kesinti iadesi, 157 bin liralık şekilde geldi. Nasıl hesaplandı? Tabi infaz durunca kulüpler vergilerini de akla yatkın selim ödeyemediler. Bu mevzuya dikkatinizi tefriş eylemek istedim zira bu infaz hassaten 3 iri kulübe baş döndürücü iri kâr sağlamıştı. Bakanlığımızın gelişigüzel devir yer aldığı üzere hal hikayelerinde da bizlerle önerilerini paylaşacağına, bizlere ödev düşüyorsa bizleri yönlendireceğini, bu köprüyü cemi baş başa katı temellere dayandıracağımızdan on paralık şüphemiz yok."

"BİZLERİ DESTEKLEYİN Kİ ÜLKEMİZİN GELECEĞİ ADINA ELİT SPORCU YETİŞTİRMEYE DEVAM EDEBİLELİM"

"Evet, ayak topu anne branşımız. Avrupa’ya gidiyoruz maçlar yapıyoruz. Çok baş döndürücü az pakt mevcut ki bu derece baş döndürücü branşı ve sporcusu olsun. Niye bu üç iri kulüpte bu derece spor var? Cumhuriyetimizden ilkin kurulan bu kulüplerin misyonların da müşterek tanesi bu gailesiz ülkede sporun yayılması, sporcunun yetiştirilmesi, spor kültürünün yaygınlaştırılması. Genç vatanımızda sporu yayma, sporcu yetiştirme misyonu üstlenen kulüplerin şu an baş döndürücü gereksinim duyan sorunlarında da hassaten Cumhurbaşkanımızın ve Bakanlığımızın bizlerin indinde olacağına ilişkin inançlarım sonsuzdur. Bu vesileyle şu mesajı atmak istiyorum. Hazır olimpiyatlar dünkü bitmişken, iri coşkuyla erdemli sayıda sporcuyla katıldık. Kendimize mucibince madalya sayımızda iyiydi. Tabi ki bunu baş döndürücü aşkın arttırmamız lazım. Dünyanın en ehemmiyetli ülkelerinden biriyiz, sporda da anca olmalıyız. Bu farkındalık oluşmuşken doğacak yerine yüzlerce sporcu yetiştirmek, Türk gençlerini sporla buluşturmak yerine el ele, çiğin omuza verelim. Bizleri destekleyin ki bizde ülkemizin geleceği yerine maddesel kaygılarımız olmadan olimpiyatlara seçkin sporcu yetiştirmeye bitmeme edebilelim."

"2024 OLİMPİYATLARINA 30 SPORCU HEDEFİ KOYALIM"

"Buse Naz’ı da kutlama ediyorum. Olimpiyatlardaki gözyaşları, sim madalyayı kabul ika luğu değil, zikıymet madalyayı kaybetmenin üzüntüsüydü fakat Fransa’da telafi edeceğinden on paralık şüphem yok. Seni ve aileni kâffesi sporcularımız üzere kutlulamak istiyorum. Sayın Fikret Çetinkaya, 2024 olimpiyatlarına 30 sporcu amacı koyalım. Madalya sayısını arttıralım ki bu iştirakı madalyalarla taçlandıralım."

Bakan Kasapoğlu açıklamalarının peşi esna sporculara onurluk ikram etti. Daha sonraları Kasapoğlu'na Fenerbahçe Kulübünün tarihinden ehemmiyetli kesitlerin toprak almış yer aldığı Vakt-i Fener tablosu armağan edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler