USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Attila Szalai: 'Trabzonspor maçını taraftar desteğiyle kazanmak istiyoruz'

Fenerbahçe'ye Kasımpaşa karşısında sonuç dakikada galibiyeti getiren Attila Szalai, antrenmanın arkası sıra açıklamalarda bulundu. Trabzonspor karşısında taraftar desteğiyle kazanmak istediklerini kail Szalai, şekil giydirilmiş olduğu devir elinden gelenin en iyisini hazırlamaya

Attila Szalai: 'Trabzonspor maçını taraftar desteğiyle kazanmak istiyoruz'
02-03-2022 18:19
Kasımpaşa deplasmanında 90+1. dakikada attığı golle Fenerbahçe'ye 2-1'lik galibiyete haiz Attila Szalai, ahit meydana getirilen antrenmanın peşi sıra matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Son maçı kazanmanın menfaatlerini bahtiyar ettiğini kail Szalai, "Önemli ortak 3 benek elde ettiğimizi düşünüyorum. Son 3 maçta 3 yengi aldık ve bu da biz düşüncesince sevinme verici. Pazar haset oynayacağımız ehemmiyetli ortak maçımız mevcut ve bunun düşüncesince çalışıyoruz. En iyisini gerçekleştirmek istiyoruz" dedi. Hafta böylelikle oynanacak bulunan Trabzonspor karşılaşması düşüncesince de mütekellim Szalai, taraftarların başlatmış bulunduğu kampanyadan da detayları bulunduğunu söyleyerek, "Bu kampanyayı biz de duyduk ve kendimizi aşırı bahtiyar hissettik. Taraftarların maç süresince ürün dakikaya denli desteklerine ihtiyacımız mevcut ve aşırı ehemmiyetli ortak maç. İyi ortak biçimde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umuyorum ki komple tribünler uğrunda oynarız. Taraftarların desteği aşırı ehemmiyetli ve aşırı ihtiyacımız var. Umarım baştan sona baş başa güzel ortak mefhum elde ederiz" açıklamasını yaptı.

"Türkiye Kupası ve Avrupa'dan süzülmek dobra olmadı"

Kasımpaşa karşısındaki galibiyetin aşırı altın bulunduğunu hatırlatan güzel oyuncu, "Kritik ortak yengi bulunduğunu söyleyebilirim. Şu anda kendimizi bahtiyar hissediyoruz. Önümüzde ehemmiyetli ortak maç var. Şu andaki gaz yuvarı enine boyuna iyi. Maalesef eskiden dobra maçlar çıkaramadık. Türkiye Kupası'ndan ve UEFA Konferans Ligi'nden elendik. Bu dobra olmadı. Ancak kafamızı kapatmak istiyorduk ve elan aşırı çalışmamız gerekiyordu. İyi ortak biçimde fiilen gelişmek istiyoruz" dedi. Sol katı pozisyonunda oynamanın kendisi düşüncesince ehemmiyetli olmadığını, gerçek ehemmiyetli olanın dobra başarım ifşa etmek bulunduğunu kail Szalai, "Maalesef sol katı pozisyonunda oynayan kadro dostlarım hastalıklı bulunduğu düşüncesince sol katı pozisyonunda oynadım. Daha önceki de bu mevkide oynamıştım. En iyiyi hazırlamaya çalışıyorum. Benim düşüncesince pozisyondan fazla takıma verdiğim ulama önemli. Geçmiş maçlarda kusursuz performanslar sergilediğimi söyleyemem. Bundan sıyrılıp elan iyisini ortaya koymam gerekiyordu. Oynadığım maçlarda bunu de elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum" sanarak konuştu.

"Arda'nın potansiyeli aşırı yüksek"

Türkçe öğrenmesiyle ait adına sorulan soruya, "Genel itibarı ile takımdaki hepsi bana asistan oluyor. Türk oyuncular ve tercümanlar aşırı asistan oluyor. Kulüpte çalışanlar da Türkçe dair dayanak noktası veriyor. Ayrıca telefonumdaki ortak uygulamadan da Türkçe öğrenmeye çalışıyorum" yanıtını verici Attila Szalai, dinç aktör Arda Güler karşı da görüşlerini iletti. Arda'nın şişman ortak kabiliyete ehil bulunduğunu tabir fail güzel oyuncu, "Herkes hummalı şekilde dobra biliyor ki Arda şişman ortak kabiliyete sahip. Topla eksiksiz ortak oyuncu. İyi de ortak karakteri var. Aynı biçimde antrenmanlarda da disiplin biçimde çalışıyor. Sürekli bellemek düşüncesince sorular soruyor. Futbol ve gıda dair sorular yöneltiyor. İyi ortak hevesli bulunduğunu söyleyebilirim. Yüksek ortak potansiyele sahip. Şu anda dobra yolda. Tabii ki tetik de kazanmak gerekiyor. Arda kabilinden dinç yeteneklerin üstünde bası oluşturmamak gerekiyor. Zamanla aşırı elan dobra olacağını düşünüyorum. İyi ortak cibilliyet ve dobra ortak futbolcu. Bizler de onu desteklemeye bitmeme ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"En şişman arzumuz şampiyonluk"

Birçok kulübün kendisini izlediği yönündeki suali cevaplayan Macar futbolcu, "Ben aktarma mevzularını düşünmüyorum ve odaklı değilim. Bu kimse dedikodulara aldırış etmiyorum. Şu anda ortak tane mihrak noktam Fenerbahçe üzerine. Her güneş takıma ulama gelmek düşüncesince derin biçimde çalışıyorum ve takıma ulama gelmek da benim düşüncesince en önemlisi" sanarak karşılık verdi. Bir matbuat mensubunun, "Fenerbahçe taraftarına bökelik borcunuz mevcut mı?" sorusuna, "Tabii ki biz pakt tarihinin bilincinde bulunan oyuncularız. Ama ürün senelerde maatteessüf bökelik elde edemedik. Bizim en şişman arzumuz bu. Bizler de bunun farkındayız. Şampiyon kazanmak en şişman isteğimiz" yanıtını verici 24 yaşındaki futbolcu, ürün adına taraftara ileti göndererek, "İngilizce söylesem elan dobra olacak. Taraftarların desteklerini bekliyorum ve biz de sabırsızlıkla maç saatini bekliyoruz. Umuyorum ki onların destekleriyle dobra ortak maç ortaya koyarız ve dobra ortak ürün alırız" niteleyerek laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler