USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Attila Szalai: 'Heyecanlıyız ve bu derbi bizler için önemli'

Fenerbahçeli topçu Attila Szalai, derbi maçına apiko olduklarını vurgulayarak, kadro adına heyecanla alışveriş gününü beklediklerini söyledi.

Attila Szalai: 'Heyecanlıyız ve bu derbi bizler için önemli'
19-11-2021 18:34

Macar kesici Attila Szalai, piyasa haset oynanacak Galatasaray derbi maçı önceleri pakt televizyonuna konuştu.

Hazırlıklarla ilişik bilgiler verici Szalai, “Derbi haftasındayız ve güzel ortak halde hazırlandığımızı düşünüyorum. Sabırsızlıkla derbi saatini, maçı bekliyoruz. Bu proses bakımından antrenmanlarımız az buçuk henüz farklı, zira bir fazla aşırı aktör ulusal takımdaydı. Farklı senelerde buraya geldiler. Ben de akıbet dü hafta ulusal takımdaydım. Salı haset İstanbul'a geldim, evvel de takımla antrenmana çıktım. Bazı grup arkadaşlarımız yolculuklarının uzunluğundan çevre toparlanma süreçleri henüz ayrımlı seyrediyor. Şu an sebebiyle baş döndürücü mutluyum. İyi ortak halde çalışıyoruz" dedi.

"Herkes piyasa haset oynanacak derbi için ziyadesiyle hazır"

Derbiye apiko bulunduğunu kail Attila Szalai, "Ben kendimi güzel hissediyorum. Mutlu olduğumu söyleyebilirim. Söylediğim kabilinden henüz ilk bu derbilerde oynama imkanım vardı. Aynı halde fiziki ve mental açıdan kendimi güzel hissettiğimi söyleyebilirim. Hazırlıklarımız güzel gidiyor. Yoğun ortak halde çalışıyoruz. Taktiksel hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bunu beraberinde mental tedarik da baş döndürücü önemli. Hedefimizin ne işe yaradığını ve sahada ne yapmamız icap ettiğini güzel bilmemiz gerekiyor. Bence hepsi piyasa haset oynanacak derbi için ziyadesiyle hazır" halinde konuştu.

"Takım derbinin önemini epey bir güzel biliyor"

Szalai, grup şekilde apiko olduklarını vurgulayarak:

"Takımdaki bazısı oyuncular henüz ilk bu derbiyi oynamamış olsalar fena derbi tarihini baş döndürücü güzel bildikleri için bu derbinin kuşkusuz geçeceğini güzel biliyorlar. Ortada ortak rakiplik mevcut ve bundan çevre hepsi bu derbinin önemini epey bir güzel biliyor. Tabii ki takımımızda görmüş geçirmiş oyuncular baş döndürücü fazla. Onlar da ayrımsız halde araştırma görevlisi oluyorlar ve olumlu, çelimli ortak iletişimle birbirimizi motive ettiğimizi düşünüyorum. Aynı halde bu görmüş geçirmiş oyuncular derbiyle ilişik ipuçları, öneriler veriyorlar zira bu kimse şişman maçlar rastgele devir stresi faziletli maçlardır ve bu verilecek öneriler de stresi düşürecektir. Daha güzel kilitlenmek hesabına bu öneriler bence enine boyuna önemli. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum, bunların da araştırma görevlisi olacağını düşünüyorum. Takım şekilde buradaki çalışanlar, uygulayım ekip, hepsi güzel ortak halde hazırlanıyor. Bu halde hazırlıklarımızı sürdürdüğümüzü söyleyebilirim."

"Muhteşem ortak meyve kabul etmek istiyoruz"

Derbiden güzel ortak meyve istediklerini aktaran Macar stoper, "Bir ayak topu oyuncusu şekilde tabii ki gerçekleştirmek istediğimiz obje baştan sona uyarlanmış olmaktır, adaptasyondur. Tabii ki hazırlıklar ayrımsız bitmeme etmiyor. Şu açıdan ayrımsız bitmeme etmiyor; bazısı oyuncularımız ulusal takıma gittiler ve takımları için maçlar oynadılar, bazısı grup dostlarım da burada kaldılar ve antrenmanlarına bitmeme ettiler. Dolayısıyla bu açıdan farklılıklar reşit olabilir. Ben şurası zannetmiyorum ki, bu ayrılık, bu fark işlerimizi zorlaştıracak. Ben anca olacağını düşünmüyorum. Hepimiz şu an bakımından heyecanlıyız derbi maçı için. Biliyoruz ki bu derbi Türkiye'deki en şişman maç. Dolayısıyla bizler heyecanlıyız ve bu derbi bizler için önemli. Başarılı ballanmak istiyoruz, parlak ortak meyve kabul etmek istiyoruz ve buna müteveccih çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Elbette ki derbi galibiyeti bizler açısından parlak ortak önsezi oluşturacaktır ve takıma da ivme kazandıracaktır. Bundan çevre bana uyarınca alacağımız yengi baş döndürücü lakin baş döndürücü önemli. Ligde dayanıklı periyotlar yaşadık ve şu anda ortak tepkime açıklamak istiyoruz. Takım arkadaşlarım, buradaki hepsi hedefi, ne yapmamız icap ettiğini epey bir güzel biliyor. Bu tepkime süresince atacağımız etap ortak ahir maç, Galatasaray maçı. Bizler değerli ballanmak istiyoruz ve tabii ki bu maçı düzeltmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler