USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Atakaş Hatayspor - Çaykur Rizespor maçının ardından

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 23'üncü haftasında Atakaş Hatayspor dalında Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ve Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, planlı matbuat toplantısın

Atakaş Hatayspor - Çaykur Rizespor maçının ardından
23-01-2022 17:59

ERDOĞAN: BİZİM İÇİN 2 PUAN KAYIP OLDU

Kaybedilen dü puandan çevre ümitsiz olduklarını kail Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, başlangıç döndürücü hissî manada his geçişi bulunan ortak hafta yaşadıklarını söyledi. Hafta sonu Türkiye liginin başlangıç döndürücü çelimli kulübüne erinç başlangıç döndürücü güzel ortak futbolla 4-2’lik ortak yengi elde ettikten sonradan ve bunun mutluluğunu yaşadıktan sonradan hafta arası on paralık beklemedikleri başlangıç döndürücü başlıca ortak kaybetme aldıklarını kail Erdoğan, şunları söyledi:

“Mutluluğun zirvesini yaşarken, üzüntünün de dibini gördük hafta içi. İster istemez bu pik da yansıdığını düşünüyoruz. Ne denli oyuncularımızla derinti yapmış olup özgüvenlerini gine yukarıya çıkarmaya çalışsak da aktörleri yayıncı ki hissî manada pik çıkarken acep gol toprak miyim, acep ne maç kabil düşüncesiyle pik başladı. Oyuncularım 90 dakika süresince sahada başlangıç döndürücü güzel savaş ettiklerini defans yönünü başlangıç döndürücü güzel yaptıklarını, atılım geçişlerinde devir kurnaz ahacık o his geçişinden sanırım, canı tez davrandığı, küf tercihlerini güzel kullanmadıkları düşüncesince üçüncü alanda istediğimiz denli çarpıcı olamadık. Ama ona karşın Rizespor’dan elan başlangıç döndürücü konuma girdiğimizi, elan başlangıç döndürücü topa erbap olduğumuzu düşünüyorum. Ama bunu maatteessüf sonuçlandıramadık. 1 benek aldık. Tabi bizim düşüncesince 2 benek kaybolma oldu. Özellikle özlük evimizde şu süreçte hafta arası yaşadığımız kaybetme sonrası 3 benek alıp ulusal araya elan moralli tahavvül etmek istiyorduk. Şimdi ortak dü güneş dinlendikten zira fiziki kendisine da alçak üst takımın 8-9 adet oyuncusu sonsuz oynayan oyuncular hafta arası ve hafta sonuyla beraberce 3 maç oynadı. Fiziksel kendisine da, ruhsal manada da az buçuk dinlenmeye gereksinimleri var. Birkaç güneş dinlendikten sonradan hazırlıklarımıza başlayacağız. İnşallah beraber da Afrika Kupası’ndan dönen arkadaşlarımız olur. Mehdi’nin de babasının sonuç anda başlangıç döndürücü başlıca ortak biçimde rahatsızlanması ve ölümle savaş etmesi bizi yayıncı ki ortak aktör elan eksiltti. Fazla aşama oyuncumuz kalmadı. Oyuncularıma teşekkürname ederim. İyi oruçlu sonuna denli da galibiyeti arayan ortak Hatayspor vardı. Gönül isterdi bugün buraya bu soğukta mevrut taraftarlarımızı ve bizi ön dakikadan sonuç dakikaya denli destekleyen ve takımına erbap çıkan taraftarlarımızı bugün bahtiyar evlerine göndermek. Ama bunu başaramadığımız düşüncesince üzgünüm. Ama söylediğim üzere oyuncularıma da az geçmiş söyledim. İyi niyetlerinden ve alan içindeki mücadelelerinden çevre kendilerine teşekkürname ediyorum.”

HAMZAOĞLU: GOL ÜRETME KONUSUNDA SIKINTILIYDIK

Yaralı ortak Hatayspor’a erinç oynadıklarını kail Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Onlar güzeşte maçı sohbet etmek düşüncesince ince yatkın ve hevesli oynadılar. Biz oyunun temposunu bekliyorduk filhakika doğrusu baskılı oynayacaklarını düşünüyorduk. Fakat ön yarıda dubara kendisine başa başlangıç geçti üzere ancak kılıç istediğimiz şeyleri başlangıç döndürücü ortak tomar yapamadık. Tabi 3 güneş ilkin ortak maç elan oynadık. Seyahat falanca bunun yorgunluğu az buçuk gözlemlendi ayrımsız takımla çıktığımız için. İkinci yarıya çıkarken değişimleri yaptık. Biraz değişik 10 dakika güzel ortak fon sergiledik. Sonra gine ortak rakibe verdik oyunu. Daha sonradan yeniden ele aldık ve maç sonuna denli bu biçimde sürdürdük diyerek düşünüyorum. Oyun olarak, savaş kendisine takımımdan memnunum. Ancak gol çoğaltma dair bugün sıkıntılıydık. Biraz elan konuş üretebilmeliydik. Biraz elan kesin pozisyonlar yakalayabilmeliydik. O mevzuda az buçuk kem kaldık. Ama neticede deplasmandan 1 puanla dönüyoruz. Şimdi önümüzdeki ulusal ekip ortada hazırlanacağız ve elan sonradan da özlük bölgemizde oynayacağımız Adana Demirspor maçına en güzel biçimde hazırlanıp onları bekleyeceğiz” ifadelerine toprak verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler