USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Antalya'da kurulan Inter Academy ile çocuklar hem futbol, hem İngilizce öğreniyor

Dünya devi futbol kulübü Inter'in futbol okulu Inter Academy, Antalya'da kuruldu. Akademide çocuklar futbolun birlikte haftada 80 bugün İngilizce eğitimi alırken, diyet uzmanı eşliğinde tagaddi programı da çıkarılıyor.

Antalya'da kurulan Inter Academy ile çocuklar hem futbol, hem İngilizce öğreniyor
20-12-2021 13:17

İtalya Seria A ekiplerinden Inter, aktör yetiştirdiği Inter Academy'lerden birtanesini Serkan Çeri ve TSSFC yatırımıyla Antalya'da açtı. Antalya'da geçmiş bulunan 6-17 gözyaşı arası gençlerin hem futbol hem de haftada 80 ahit İngilizce eğitimi almış bulunduğu akademide, sporcular eğlenerek öğreniyor. Futbol antrenmanlarının indinde küçüklere içtimai yaşamlarında değerli ve dosdoğru olabilmeleri düşüncesince diyet uzmanı çeşidinden tagaddi programı hazırlanırken, ruhsal dayanak noktası de sağlanıyor.

Inter Academy yöneticilerinden Ümmühan Akbulut, “TSS Turizm namına dünkü işlev verdiğimiz kuma kolumuz. Antalya'da İngilizce eğitimi, diyet uzmanı ve ruhsal dayanak noktası sağlayan kuma tane futbol okuluyuz. 6-17 gözyaşı arasındaki çocuklarımıza işlev veriyoruz. Yurtiçi ve yurtdışında dinlenme kampı imkanları sağlıyoruz. Bize katılmak, eğlenmek talip öğrencilerimizi mihman ediyoruz. İstedikleri takdirde deneyim antrenmanlarına katılabilirler" dedi.

Antrenörlerin az elan uygun yetişek verdiğini tamlayan Akbulut, “Öğrencilerimiz burada az elan birebir, 6'şar şahsiyet gruplar şeklinde yetişek alıyor. İngilizce derslerimizi kılgısal ve motivasyonu artıran, evlatların güzel beslenmelerine imkân sağlayıcı yetişek veriyoruz. Futbol evresine gelindiğinde çocuklar anık kuma şekilde, matrak kuma ortamdan futbol ortamına elan motive namına çıkıyor. Antrenörlerimiz uygun yetişek verir kabilinden ilgileniyor" sanarak konuştu.

Öğrencilerin aileleriyle de düşün alışverişi hazırlamaya çalıştıklarını tamlayan Akbulut, “Ailelerimizin yeğleme etmelerinin en iri nedeni ise evlatların alıştırma öncesinde aldıkları İngilizce eğitimi oluyor. Burada da asliye eğitimin indinde futbolla ait terimler öğreniyorlar. Antrenörlerimiz gene evlatlarımızın seviyesine inerek, onları gözyaşı ve fiziksel namına gruplarına ayırarak onları denkleyerek çalıştırıyor. Ailelerimizle de düşün alışverişi hazırlamaya çalışıyoruz. Onları Inter Academy'nin işleyişine denkleyecek halde uygulamaya çalışıyoruz" dedi.

Kurumda İngilizce eğitimi sağlayan Yasemin Arslan, önemsiz gözyaşı grubu bulunduğu düşüncesince İngilizce altyapısı bulunan ve sıfır çocuklar bulunduğunu söyledi. Arslan, “Olan ve sıfır çocuklar düşüncesince kuma eş gözcü bulmaya çalışıyoruz. Sanat aktiviteleri ile İngilizceyi bağlayarak yetişek vermeye çalışıyoruz. Eğlenmeden öğrenemiyorlar. Öncelikle önemsiz futbol terimleri ile sözcük tekrarına mebni çalışıyoruz. Oyunlar oynuyoruz, gösterici yapıyoruz ancak İngilizce konuşuyorum" sanarak konuştu.

Çocuklara dosdoğru beslenmenin önemini, nite dosdoğru beslenmeleri icap ettiğini anlattıklarını kail Diyetisyen Gül Şaldıran, “Geldiğimiz noktada dosdoğru beslenmenin, dirim kalitesi düşüncesince ne denli ehemmiyetli bulunduğu ortada. Bunu çocukluk yaşta öğrenmelerini istiyoruz. Spor kuma düzen bağı işi, dosdoğru beslenmeyi de kuma düzen bağı şeklinde öğrenmelerini sağlıyorum. Genel tagaddi kuralları, nelere uyanıklık etmeleri gerekiyor, evlatların sağlığını biçimsiz etkileyen beslenmelerin neler bulunduğunu konuşuyoruz" dedi.

Çocukları gözyaşı ve hikmet namına gruplara ayırdıklarını kail çalıştırıcı Engin Can Uğurlu, “Inter Academy'de 6-17 gözyaşı arkadaşlarımıza hem grupsal hem ferdî namına futbolu matrak kuma halde öğretmeye çalışıyoruz. Çocuklar gelsin burada futbol oynasın, koşsun gözüyle değil de bire kuma sürede hem disiplinli olmayı, vebal edinmeyi hem de sulh içinde birbirleriyle dost olmayı öğretiyoruz. Ders ile futbolu birleştirip değişik aktiviteler çıkarıyoruz" dedi.

Antrenörlerden Furkan Kalkan, “Inter Academy'de çocuklarla bu arada değişik antrenmanlar yapıyoruz. Öncesinde tagaddi ve İngilizce eğitimlerini de burada alıyorlar. Gerek şart yönünde ister taktik yönünde Inter standartlarında kuma alıştırma uyguluyoruz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler