USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Altınordu'dan Burak İnce'ye görkemli uğurlama

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, altyapısında yetiştirip Almanya Bundesliga kadrosu Arminia Bielefeld'e bonservisle uğurladığı dinç oyuncusu Burak İnce düşüncesince veda töreni düzenledi. Altınordu Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'ndeki organizasyona reis Seyit Mehmet

Altınordu'dan Burak İnce'ye görkemli uğurlama
11-11-2021 17:38

Son yılllarda icra ettiği tesisler ve enfrastrüktür hamleleriyle Türkiye'nin üretici kulübü olup, A Milli Takım'da da oynayan Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü derece adları Türk futboluna bağış fail Altınordu'nun öz kaynağından yetiştirip vitrine çıkardığı 17 yaşındaki Burak İnce, aşırı iri müşterek cümbüş yaşadığını dile getirdi.

"BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEM"

Hayalini kurduğu müşterek ligde oynayacağını tabir fail Burak, "Çok mutluyum. Hayalim bulunan müşterek lige gidiyorum. Küçük yaştan bu yana gayem aşırı yüksekti. Ailem, hocalarım ve dostlarım bana değme daim güvendiler. Başkanım bana aşırı güvendi. Onların itimatını boşa çıkarmayacağım. Herkese aşırı teşekkürname ediyorum. Öncelikle kendimi Almanya'da ispat etmek istiyorum. Arminia Bielefeld ekibi

bana aşırı güveniyor. Orada doyurmak olacağıma inanıyorum" dedi.

"BARCELONA BENİM ÇOCUKLUK HAYALİM"

Daha ahir süreçte Avrupa'nın yukarı düzem takımların da şekil giyinmek istediğini özetleyen gailesiz futbolcu, "Benim Barcelona hayalim var. Küçüklüğümden bu yana Barcelona'yı izliyorum ve Lionel Messi hayranıyım. Genç arkadaşlarıma tavsiyem şu; aşırı çalışsınlar, hususi düzentileme yapsınlar ve hedeflerini efdal tutsunlar. Ayakta kalabilmek düşüncesince çelimli edinmek gerekiyor. Oyun stilime benzediği düşüncesince Ziyech ve Mahrez'i izliyorum. Genellikle ölçülü alan ve cenah oyuncularını izliyorum. A Milli Takım'a gitmeyi aşırı isterim, ama şimdi zamanımın bulunduğunu düşünüyorum" diyerek konuştu.

"ALMANYA'DA SIKINTI YAŞAMAYACAĞIM"

Hüseyin Eroğlu'nun namına değme daim güvendiğinin altını çizen Burak, "Ben geçmiş el A takıma çıkmıştım. Erzurum kampında duran hepsi geçmiş Hüseyin hocam bana kullandırmıştı, bana güvenmişti. Ben de golü attım, o an benim düşüncesince unutulmaz müşterek andı. Ben değme mevkide oynarım ama 6 yada 8 numarada oynamayı yeğleme ederim. Almanya'da müşterek başağrısı çekeceğimi sanmıyorum zira Altınordu aşırı çağcıl müşterek ayak hepsi oynuyor ve aşırı çağcıl müşterek kulüp" ifadelerini kullandı.

ÖZKAN: BİZ ÇOCUKLARIMIZA İNANIYORUZ

Başkan Seyit Mehmet Özkan ise tanım edilmesi çetince müşterek büyüklük yaşadığını söyledi. Altınordu'nun müşterek Türkiye projesi bulunduğunu tamlayan Özkan, "Burası bu toprakların müşterek parçasıdır. Burası kalbi parlak değme kişiye açıktır. Altınordu müşterek Türkiye projesi, müşterek transformasyon projesi. Türkiye'nin 32 milyon genci var. Bu gençlerin önünü açmak, olanak sağlamak, bedel özgülemek ve şimdi elleme yarınlar alıştırmak bizlerin görevi. O gençlere ne veriliyorsa o çoluk nesil de yetişkinliklerin de onu verecek. A takımımız da tek devir ecnebi oynatmadık oynatmayacağız da. Biz bu toprakların çocuklarına güveniyoruz" cümlelerini kurdu.

"BURAK SIRA DIŞI BİR FUTBOLCU"

Altınordu'ya mevrut değme çocuğun Avrupa'nın geçmiş 5 liginde korkmak derece müşterek maksadı bulunduğunu vurgulayan Başkan Özkan, "Burak İnce ile 6 senedir beraberiz. Burak'ı geçmiş gördüğümde onun uç müşterek aktör olacağının farkına varmıştım. Genç ulusal takımlarda başta Avrupa'da elleme maçlar çıkardı. Hüseyin hocamız ona A takımda arazi verdi. Skora ağırlık fail ecnebi oyuncuların müşterek tomar olması zımnında 1'inci Lig çatırtılı müşterek grup oldu. Burak o ligde ayakta kaldı. Burak 20 Ocak'ta 18 yaşını bitirecek. Burak acemilik kısmının müşterek yönünü Almanya'da geçirecek ve kalfalığa geçecek" dedi.

"ALMANYA'DA DAHA İYİ EĞİTİM ALACAK"

Burak'ın da Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü derece Türkiye'yi aşırı elleme anabolizma edeceğini tamlayan Özkan şu ifadelere arazi verdi: "Burak, Türk futbolunun elçisi olacak, gururumuz olacak. Ben Burak'a aşırı inanıyorum. Verdiğimiz pakt de Burak'ın kıymetini biliyor. Burak buradakinden şimdi müşterek tomar gelişecek. Bu para aktarımı Burak düşüncesince aşırı elleme olacak. Bir yanım üzgün. Burak'ı şimdi gelecek yaşlarda da gönderebilirdim. Ancak Burak düşüncesince tarihi gelmişti. Burak Almanya'da şimdi elleme müşterek eğitimle, şimdi elleme müşterek ayak hepsi kültürüyle kendini geliştirecek. Burak'a 37-38 yaşına derece sakatlıksız müşterek ayak hepsi dirim diliyorum."

"AZ DAHA İTALYA'YA GİDİYORDU"

Burak'ın neredeyse İtalya liginden müşterek takıma para aktarımı olacağını fakat işin akıbet anda bozulduğunu kail Seyit Mehmet Özkan, "Burak İtalya'ya akilane gidiyordu. Ama kulübün sportif direktörü değişince para aktarımı olmadı. İyi ki Almanya oldu. Bizim değme sene 2 milyon Euro eksiğimiz var. Her sene 2 milyon Euro kazanacak para aktarımı yapmamız lazım. Biz değme vakit aktör çıkarmak zorundayız. Bu manada aşırı çalışıyoruz. Bizde hususi düzentileme aşırı önemli. Yaş büyüdükçe hususi düzentileme yapılmıyor. hususi düzentileme yapıldıkça oyuncunun gelişimi sağlanır" yorumunu yaptı.

"ONU GÖRÜNCE GÖZLERİM FAL TAŞI GİBİ AÇILDI"

Burak İnce'nin Altınordu'ya para aktarımı öyküsünü özetleyen Özkan laflarını şöyle sürdürdü: "Burak'ı geçmiş gördüm, gözlerim bakı taşı derece açıldı. Taylan Antalyalı'yı da gördüğümde ayrımsız şeyi hissettim. Burak düşüncesince bu bebek değişik müşterek bebek dedim. Ben öğrendim ki Burak'ı hepsi biliyormuş. Burak düşüncesince gizlice müşterek turnuva örgütlü ettim. Burak'ı turnuvanın en elleme oyuncusu seçtim. 'Keşke sen Altınordu'ya gelsen' dedim. O da küçüktü, bana gır verdi. Burak'ın karşılığında Manisaspor'a dü A grup oyuncusu verdik. Biri Mertan, birisi Ozan Sol'du. Burak'ı alırken aşırı altın dü oyuncumuzu verdik. Manisaspor o oyuncularla böke oldu. Burak'ı alırken helal müşterek para aktarımı yaptık, Manisaspor'a hakkını verdik. Burası fiyatlı müşterek proje. Biz en aşırı doğruluk fail evlatları buraya alıyoruz."

EROĞLU: BURAK'I YETENEKLERİ ÖN PLANA ÇIKARDI

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Burak'ın Bundesliga'da aşırı doyurmak olacağını tabir etti. Yurt dışına revan oyuncularıyla alım çalım duyduklarını dile getiren tecrübeli fen adam, "Daha ilkin gönderdiğimiz yüksekokul oyuncularımız bizi gururlandırıyor. Tüm hocalarımızın, kâffesi çalışanlarımızın Burak'ta iri emeği var. Burada sunulan terbiye bilimi bilimi her insanın ulama sağlamasıyla oldu. Burak düşüncesince A takıma neşet etmek aşırı önemliydi. Burak, U15 kategorisinden 1'inci Lig'de müddet almaya başladı. Burak yaşayarak kimi şeyleri öğrendi. Burak'ı hususi kabiliyetleri ön plana çıkardı. Avrupa'da oynadığı maçlar aşırı ehemmiyetli oldu" dedi.

"ONA ÇOK MESAİ HARCADIK"

Çağlar ve Cengiz'i uğurlarken o çağda Burak'ın önemsiz müşterek topçu bulunduğunu hatırlatan Eroğlu, "Burak aşırı çalıştı, aşırı efor harcama etti. 1'inci Lig'de Burak'ın almış olduğu müddet az müşterek müddet değil. Bundesliga takımlarının Burak'ı izlem etmesi ve para aktarımı etmesi çivi başına müşterek olay. Burak'la ilgilendiren planlarını yapıyorlardır. Burak'la elleme hatırat yaşadık. Ona aşırı emek harcandı. Onunla alım çalım duyuyoruz. Futbolda torpido yoktur. Futbolcu kabiliyetleriyle kendini gösteriyorsa uzayda bile oynayabilir. Burak'ın uğrunda aşırı müddet var. Burak gelecekte kardeşlerine aşırı elleme sağlam olacaktır. Burak elhak hususi oyuncuydu" biçiminde konuştu.

"GENÇLERİMİZE SONUNA KADAR GÜVENMELİYİZ"

Genç futbolculara güvenmenin aşırı ehemmiyetli olduğuna özen çekici Hüseyin Eroğlu, "Yetenekli oyunculara güvendiğinizi hissettirmeniz lazım. Her ayrışık imkanı peylemek lazım. Bunu meslek ortamında gerçekleştirmemiz gerekiyor. Bundan ilkin de nice oyuncumuz para aktarımı olmuştu. Onların elleme bölgelere gitmesini canı içten istiyoruz. Özellikle öz eşme oyuncularımızın para aktarımı olması bizi aşırı bahtiyar ediyor. Zor müşterek ligde oynuyoruz. Bizim 19 öz eşme oyuncumuz geldi. Bu oyuncuların gelişimini hızlandırmaya çalışıyoruz. Bunları yaparken de ekibi doyurmak eylemek istiyoruz. Belki karşılaşma kaybediyoruz ama aktör kazanıyoruz. Bizim oynamamız müstelzim müşterek grup var. Ağabey pozisyonundaki oyuncularımız da bizim düşüncesince önemli" cümlelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler