USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Altaylı Erhan Çelenk'ten centilmenlik yorumu

Süper Lig'de cemaziyelevvel oynanan Çaykur Rizespor - Altay maçında centilmenlik örneği sergileyerek ayak topu kamuoyundan alkış toplayan Altaylı Erhan Çelenk, o pozisyonda kendisine ve kulübüne yakışan müşterek harekette olduğunu dile getirdi.

Altaylı Erhan Çelenk'ten centilmenlik yorumu
22-09-2021 19:08

Kontratağa çıktıkları pozisyonda Çaykur Rizesporlu Fabricio ile beraberce topa koştuğunu kail Erhan, "Ligin en hızlılarından bir tanesi Fabricio hepsi aldı, hepsi aldıktan sonraları kaleciye verir kabilinden cezaevi dönmeye çalıştı. Bir anda önümde gördüm topu. Ayağından çıkardı zannettim. Ben de araya girdim. Giderken arkadaşlarımı gördüm orada. İlk düşüncem gidip çıkarıp, gereksiz kaleye gol attırmaktı. Fabricio'yu marifetiyle art adalesine uzanırken gözümün ucuyla sonuç anda ayırt ettim. Onu gördükten sonraları enstantane ortak duyguyla doğrudan hepsi hariç alaşağı etmek geldi içimden" dedi.

"O POZİSYON GOL OLSA BU BANA VE ALTAY SPOR KULÜBÜNE YAKIŞMAZDI"

"O pozisyonun sonu gol olsa, kılıç oradan anca galip gelsek bu bana, Altay Spor Kulübü'ne yakışmazdı" diyen Erhan Çelenk, "Başımızda Mustafa sarıklı kabilinden bir tanesi vardı. Hiç hiç kimseye yakışmazdı. Dışarı attıktan sonraları Gökhan (Gönül) ağa yanıma geldi kutlama etti. Sonra ego Fabricio'nun yanına gidip önceki olsun dileklerimi ilettim. Tribünlerden dobra ortak dayanak geldi. Bunlar dobra şeyler. Bu durum maçtan sonraları evren basınında üstelik konuşuldu. Basit şeyler kabilinden geliyor lakin anca değilmiş buyurmak ki. Benim orada yaptığım şişman ortak olaymış. Keşke şişman ortak fenomen olmasa. Ben bu vakte derece karakterimle, kişiliğimle, futbolumla bugünlere geldim. Kazanacaksak hakkımızla kazanalım. O arkadaşımın durumunda ego de olabilirdim, bambaşka ortak dostum da olabilirdi" sanarak konuştu.

"İNŞALLAH BİR DAHA BU KADAR BÜYÜTÜLMEZ"

Erhan Çelenk, 10-15 yıldır meraklı ayak hepsi oynadığını kaydederek, "Göz önüne gelmeyen aşırı şeyle karşılaştık. Bu fenomen televizyonda görününce eko uyandırdı. İnşallah acemi fenomen ortak hâlâ bu derece büyütülecek ortak hale gelmez ve bundan böyle centilmenlik ön safhada olur. Çoğunluğa aşırı şişman ortak şeymiş kabilinden geldi. Mesaj atanlar, arayanlar oldu. Futbol oynamayan eşhas üstelik 'Ben olsam yüzdelik 80 şut atardım' kabilinden yanıtlar verdiler. Benim aklıma 1 saniye üstelik gelmedi" yorumu yaptı.

"MUSTAFA HOCA BANA TAKILDI"

Maçtan sonraları İzmir'de pakt tesislerinin kapısında Teknik Direktör Mustafa Denizli ile karşılaşıp madde hakkında konuştuklarını dile getiren Erhan, "Bana bakılırsa 'Niye atmadın golü' dedi. 'Hocam yakışmazdı, bizlere bu kulübe, bana yakışmazdı' dedim, 'Zaten atsaydın hariç alırdım seni o dakikada' dedi. Öyle ortak gülüşme ha aramızda" ifadelerini kullandı.

Deneyimli uran insanın bugünkü antrenmanda da centilmenlik dair kendileriyle konuştuğunu kail Erhan Çelenk, "Maçın içre ferde geliyor redif kulübesine akıllıca önde bulunan takımlarda görüyoruz. Rakiplerin hocası bacağını açıyor, futbolcusu görmezden geliyor, ferde toplayıcı kollar hepsi tutmuyor. Bunlarla 5 saniye çalsa futboldan ne olacak? Şampiyonluk yaşasan o saniyelerle bitirsen ne olacak?. Kendi açımdan bunlar hiçbir ehemmiyetli değil. mühim bulunan dostluk, kardeşlik, centilmenlik" dedi.

"ATSAK SIRADAN BİR GOL OLACAKTI"

Yakaladıkları pozisyonda ortak birim tane Fabricio ve Gökhan Gönül'ün karşısında olduğunu, kendilerinin 3 ad atılım ettiğini tamlayan Erhan Çelenk, "Savunmanın gerisinde dü ad vardı. Çıkarsam veya afra tafra atsam yüzdelik 80-90'lık gol pozisyonuydu. O gol olduktan sonraları düşünürdüm o konumu çok. Hiç elleme olmazdı, rastgele ortak gol kabilinden olacaktı. Şu an arkadan mevrut gençlere centilmenlik dair sağlam oldum. Bir insana üstelik bunu göstermiş olsak ne bahtiyar bana" sanarak konuştu. Erhan, Fair-Play Ödülü'ne müstahak görülmesi şeklinde futboldan ahir yaşantısına dobra ortak hatırat bırakacağını söyledi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA HEDEF GALİBİYET

Sezona elleme başladıklarını ve gıcır ortak hızlı yakaladıklarını anlatım fail Erhan Çelenk, "Beşiktaş maçı cuma namazı günü. Eksiklerimiz var, Beşiktaş'ın da eksikleri var. Sonuçta sahaya 11 ad çıkacak. Biz ortak halis muhlis olduk zaten. Gencinden yaşlısına hepsi uğraş veriyor. Beşiktaş maçı güçlü geçecek lakin kılıç inanıyoruz ki İzmir'de sahadan galibiyetle ayrılacağız. Büyük Altay gelişigüzel devir hedefleri bulunan ortak takım. Hedeflere ortak tane hiçbir iktiran etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler