USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç’tan Ekrem İmamoğlu'na tepki!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bordo-mavi boyun bağı takarak ve Fenerbahçe'nin aleyhinde laflar mevcut kitabı bağış fail İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, “İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na

Ali Koç’tan Ekrem İmamoğlu'na tepki!
07-05-2022 16:06

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Pankartla alakadar gazaplı olduklarını kail Koç, “Sebeplerimiz de var. Divan Başkanı aşırı dobra kelimelerle hislerimizi sizlere aktardı. Burada bulunan hacısı hocası benzeşim his ve fikriyat içindeydi. Kelimeler devir zamane boğazımda düğümlendi. Benim taraftarken, yöneticiyken ve deminden başkanınızken kulübümüzün menfaatleri, hakkını korumak, elhasıl kulübümüzün bekası düşüncesince özlük kişisel menfaatlerim, akrabalarım şirketim, grubum kabil müşterek şeyi tek devir doğaç akla yatkın bildiğim konuda, bariz yürekle konuştuğumu hepinizin bildiğini beklenti ediyorum. Kulübümüzün menfaati düşüncesince boğazım düğümlendi. Devletimizle o denli aşırı iç içe işimiz mevcut ki saymakla bitmez. Tüm kulüpler düşüncesince geçerli. Belki o sebepten neva çıkartmıyorlar. Biz mükemmel insanoğlu değiliz lakin zulmede kelimesiz kalmayız” dedi.

“Cumhurbaşkanımıza en iri esirgeme ergin camialardan biriyiz”

Fenerbahçe'nin siyasete çekilmesine yer veren Ali Koç, “Siyasete girmeyiz dedik. Evet Fenerbahçe değme devir değme çevrim politika üstüdür nüfuz ki olursa olsun, Fenerbahçe Başkanı ki olursa olsun, kılıç politika üstü camiayız. Ama siyasete çekiliyoruz, bulaştırılıyoruz. Benim evvel dediğim sözle banko rastgele müşterek partiye, ideolojiye, iktidara değildir. Ama siyasal kimlikleri ortamında sorumluluklarını, bu kimliğin gerektirdiği ağırlığın bilincinde olmayan, bunu taşıyamayacak noktaya gelenleredir. Bu davranış Türkiye'ye dokunca veriyor. FETÖ kumpası tiksinme tohumlarını asalak topluma. Camiaları dirlik karşıya getirdi. Çok derinliğine seneler otama edilemeyecek tahribat yaptı. Çok şükür bunları tesirleri sıfırlanmasa da ağırbaşlı açıdan devletimiz, Cumhurbaşkanı önderliğinde henüz da fazlasını yaptı. Sakın rehavete kapılıp bunlar müşterek henüz karşımıza sokak demeyelim, bura Türkiye. Biz bu mücadelede Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na en iri esirgeme ergin camialardan biriyiz. Kimse yanımızda yokken dosdoğru durduk, duvara tosladılar. Bunu Cumhurbaşkanımız ölçüm ediyor, kelimelere döküyor. Devleti mesul kesimleri de ayrımsız şekilde. Hayatı hoppadak bağnazlık gözüyle bakmayan sağlam aşırı ekip taraftarı da öyle. Fenerbahçe'mizin sağlam aşırı hizmeti birlikte 3 Temmuz duruşunun emin olun değeri henüz kusursuz anlaşılmıyor, seneler sonradan anlaşılacak ve hacısı hocası öğrenecek. Bu vakfe tarihe anca müşterek kazınacak ki gitgide ıvır zıvır dallar bundan çevre Fenerbahçeli olacak. 3 Temmuz ruhuna dönmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na ne kentin şehremaneti reisi bulunduğunu anımsatma günleri gelmez”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı bordo-mavili kravatla görüşme etmesini ve bağış etmiş bulunduğu iz mevzusuna yer veren Başkan Koç, “Bu ilden mevrut şahısların bazılarının ilginç tipik nitelikleri var. Hangi partiyi tutuyorsa tutsunlar ilginç nitelikleri var. Milli Takım Teknik Direktörü Fenerbahçe Stadı'na dirimlik karşılaşma hazırlamaya bordo-mavi kravatla, kentin şehremaneti reisi Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı ziyarete bordo-mavi kravatla gelir. Kime ne anlatıyorsunuz. Utanmadan bizlere hakaretler anlatım fail kitabı bağış ediyor. İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na ne kentin şehremaneti reisi bulunduğunu anımsatma günleri gelmez. Benim düşüncesince değme şeyden önceleri niyettir. Uğur bey, 61 numaraları biçim verdi, ego olsam vermem lakin niyeti iyi. Ziyaretçisinin niyetinin muhasebesini size bırakıyorum. Bizler terbiye bilimi bilimi alarak gelmedik başkanlığa, yaşayarak görüyoruz. Bazı şeyleri vebal yaparak tecrübeleniyoruz. Ben orada yeti sorgulamıyorum, niyeti biliyorum” diyerek konuştu.

“Başarıda en iri oranı bulunan İsmail Kartal'a teşekkürname ediyorum”

Futbol ekibi adına aşırı antika birkaç haftadan geçtiklerini kail Koç, “Korona ile alakası olmayan, temasla da alakası sıfır lakin sezonu kapatan futbolcuların nedeni var. Olaylar silsilesinden geçiyoruz. Dün de Arda Güler sezonu kapattı. Fazla antrenmandan ruhsal gerilim problemi oldu. Mutluyduk dedik, Serdar soluk anaç gördü, Kim Min-jae geliyor. O da Kore'de doktora kullanmak mecburiyetinde kaldı. 1 hafta ortamında Pelkas, Szalai, Crespo ve Osayi'de de başağrısı var. Bizim dallar o denli hocalarına, birbirlerine inanmışlar ki. Sahada ekip olduklarını, savaş ettiklerini ve doğrultmak düşüncesince çıktıklarını görüyorsunuz. Oradaki o fideist görür görmez bunun tesiri tribünlere de yansıyor, emektar günlere döndü tribünler. İnşallah bu sinerjiyi bitmeme ettirebiliriz. 3 haftamız kaldı, en azından Şampiyonlar Ligi uğrunda ikinci bitirerek sezonu henüz umutla açmayı hedefliyoruz. Bütün bunların gerçekleşmesinde en iri teşekkürü, en iri hisse sahibi bulunan İsmail Kartal'a ediyorum. Hocamız mevzusuna girmeyeceğim, noktayı ve tarihi değil. Yabancı gelsin diyenler dü karşılaşma sonradan tersini söylerler, dalavere kuruluyla en iyi sonucu alacağız. Pazar haset kalbimiz, inancımız ve dualarımız takımımızla beraber” biçiminde konuştu.

Ozan Buğra Koşar - Oğuzhan Ort
 

İLGİLİ HABER
Vefa Küçük: Ne bulunduğu belgisiz birinin çıkıp konuşmasını bildirme etmiyorum Vefa Küçük: 'Ne bulunduğu belgisiz birinin çıkıp konuşmasını bildirme etmiyorum'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler