USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç: Kafamızdaki hocaların somut tercihleri haziran

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 'Bizim kafamızdaki hocaların somut tercihleri haziran. Bu da Fenerbahçe ve Türk futbolu düşüncesince de ortak geçmiş olur. Haziranda doğacak hocayı şimdiden belirlemek' dedi.

Ali Koç: Kafamızdaki hocaların somut tercihleri haziran
10-01-2022 23:43
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bizim kafamızdaki hocaların somut tercihleri haziran. Bu da Fenerbahçe ve Türk futbolu düşüncesince de müşterek evvel olur. Haziranda doğacak hocayı şimdiden belirlemek" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Adana Demirspor maçı öncesinde matbuat mensuplarıyla müşterek araya geldi. 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle maçta memur matbuat mensuplarıyla lakırtı toplantısı oluşturan Ali Koç, ehemmiyetli açıklamalarda bulundu.

Enteresan müşterek mevsim elan geçirildiğini anlatım fail Ali Koç, "Sadece tığ değil, ligde ilginç müşterek mevsim oluyor. Sezonun ne denli acayip geçtiğinin en dobra örneği, üç takımın da uygulayım direktörünün olmaması. Türkiye'de dayanak yok. Yabancı hoca olduğunda hazırlop değil, elan gelmeden yerden yere vurmaya başlıyorlar. Daha 4'üncü hafta 9-10 puan, burada başladı" sanarak konuştu.

"HOCA DEĞİŞİKLİĞİNE GİTMEK BİZİM İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI OLDU"

Ali Koç, hoca değişikliğine kullanmak durumunda kalmalarının kendileri düşüncesince görüntü kırıklığı bulunduğunu dile getirerek, "Yabancı hoca iktisap kılmak hazırlop değil. Türk hoca olursun 7 karşılaşma kaybedersin, dayanmak icap der, bire müşterek eş müşterek ecnebi hocayı yerden yere vurabiliyor. Bu işin maliyeti de var. Ben gine de getirdiğimiz hocanın elleme müşterek hoca olduğuna inanıyorum. Fakat koşullar anca müşterek noktaya geldi ki değişime kullanmak durumunda kaldık. CV'ye baktığın devir eskiden başarıları var. Buradaki düzentileme saatlerine, bünye kılmak istediği sistemle baş döndürücü akıllıcasına yoldaydık. Trabzon maçından sonradan ne olduysa, müşterek misil elan 8-9'uncu haftadan sonradan inişe geçtik. Bu yıl hoppadak tığ değil, Avrupa'da karşılaşma yaptığımız rakiplerimiz de üç günde müşterek karşılaşma yapmanın başağrısı oluşturduğunu anlatım ettiler. 3-4 günde karşılaşma trafiğini kaldıracak ekip etraflıca eş olunması gerek. Bana sorsanız kağıt üstünde ya 1 ya 2 derim Fenerbahçe'nin şu anki kadrosuna. Ama birlik ekipman olabildik mi? Oluyorduk, Trabzonspor maçında önlem müşterek biçimde kaçtı. Kırılma maçı, hatırlarsanız domine ediyorduk, 1-0 öndeydik. Sonra acayip müşterek al anaç sonrası, 83'e denli dayandı takım. Kırılma maçlarından müşterek tanesi odur. Bu yıl asıl anlamda biçimsiz oynadığımız Konya maçıydı. Alanya'ya burada ferde göstermedik, o maçtan yenik ayrılmamız dehşet olay. Kayseri ile 4 ağaç 1 ceza atışı Kayseri ile 2-2 berabere kaldık. Niye bu statta bu denli başağrısı yaşıyoruz? Geçen seneye dönelim bire müşterek ekipman bire müşterek hoca deplasmanda üstün dereceli benek aldık, iç sahada üstün dereceli benek kaybettik. Ne hikmetse burada zorlanıyoruz. Bu bahane değil, Trabzon da elleme müşterek yıl geçiriyor. Kazanma alışkanlığı vardır, o alışkanlığı yakaladınız zaman. Büyük takımlarda da birlik tersi olabiliyor, o özgüven tez gidebiliyor" dedi.

"SİSTEM GÜVEN TESİS EDEMİYOR"

Hakemlerden gelişigüzel pakt başkanının şikayetçi bulunduğunu laflarına ekleyen Ali Koç, "Niyetten ari ölçün başarım o denli düştü ki, bundan hakeza kanıksamaya başladık. Anadolu takımlarının maçlarını baş döndürücü müşterek tomar seyredemiyoruz, levent uzun etek tartışılmıyor. 5-6 hafta sonradan ciddi haftalar başlayacak, elan sıkkın müşterek durum. Sistem inanma bünye edemiyor. İrade, istek, istek var ise bu dava çözülür. İlk misil istenç bulunduğunu görüyoruz, dekoratif istenç olmamasını diliyorum. Dünya çapında ad yapmış müşterek yargıcı müşavir namına tutuldu. Benzer müşterek emek vermeyi Belçika Federasyonu ile yapmışlar, 64 referans vermişler ve uygun uygulanmış. Bu anlamda bakarsak tünelin böylecene erke var. Konuştuklarımızın ½ si gerçekleşirse iri beklenti var. Çok heyecanlandırıcı efkâr ortaya konmuş, olabilirse çoğumuz düşüncesince müşterek inkılap olur. Soru göstergesi bulunan mevzular da var. Kurullar ayrı olmalı dedik, fiziken taşıdılar. Tam istiklal olamıyor, aylığı federasyon veriyor" halinde konuştu.

"11 PUANDAN GERİ GELİP ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ YILLAR OLDU"

Ali Koç, ilginç müşterek yıl bulunduğunu ve bu seneyi bulunan şartlara en elleme yerde devretmek istediklerini anlatım ederek, "Türkiye Kupası'na odaklanmak, mümkünse Avrupa'da müşterek dolaşma ağmak dair odaklanmamız gerek. Diğer yandan bu ayak topu neyin nasıl biteceği mahsus olmaz. 11 puandan art gelip böke olduğumuz seneler oldu. Hem realist tıpkı zamanda önümüzdeki mevsim düşüncesince akıllıcasına tohumların atılacağı müşterek devre giriyoruz. Hepiniz hocayı düşkünlük ediyorsunuz" sanarak konuştu.

"KİMSENİN SORGULAYAMAYACAĞI BİR HOCA HEDEFİM VAR İSE O DA ERTESİ GÜN OLMUYOR"

Sarı-lacivertli ekipte fariza karşıcı müşterek hoca varken dünkü müşterek hoca ile müzakere yapmadığını kaydeden Ali Koç, "Bazı ihvan var ya toplumsal medyada müşterek ekip var. Hasan Ali'ye tag emek harcaması yapacağız, sonradan müşterek derinti futbolculara yapıyorlar, futbolculardan telefon, ipad alıyorlar. Bu bizlere sökmez. Burada temelli bu özellik işleniyor. Bizim yoğurt yiyişimiz böyle. Kimsenin sorgulayamayacağı müşterek hoca amacım var ise o da devrisi güneş olmuyor. Olursa erişmek ki görüşmelerin geçmişi var demektir. Benim düşüncesince de hicran güç müşterek nesne fakat boşanmak zoruyduk. Biz ne hocayı getirirsek getirelim bazıları elan gelmeden yerden yere vurmaya başlar. Covid'in derdi şu oldu, bu işler zoom'la telefonla sona erecek işler değil. Konuşursun, danışma edersin, bire müşterek frekansta mıyız bakarsın, iş anca müşterek noktaya dirimsel ki beniz yüze oturalım dersin. Yüz yüze de beklentilerini, sınırlarını paylaşırsın. Mesela yegâne hoca var servet puldan evvela strüktürel mevzuları bahsetmek istiyor. En korktuğum şuydu, devlette risksiz olup, zait çıkıp gezi edememek. Çok şükür cemaziyelevvel geç dakika de olsa negatife döndüm. Yarın biraz yurt seyahati başlıyor. Niye bu önemli? Şunu açık söyleyebilirim bizim seçeceğimiz hoca A, B, C, bu dönemden mevsim sonuna denli geçecek zamanın de ne geçeceğini belirleyecek. X hoca olursa bu devri bambaşka türlü, Y hoca olursa bu devri bambaşka çeşitli geçireceğiz. Gönül gerekli ki en mefkûre model, dünkü hoca aldığınızda ne oluyor, mevsim önceleri hazırlıklar falan, bizim kafamızdaki görüntü ettiğimiz modelde deminden gelirse ekibi alıştırmak düşüncesince 6-7 kocaoğlan var. Ama belirtik kalibredeki hocalar da mevsim ortasında gelmeye yunak bakmıyorlar. Bizim kafamızdaki hocaların somut tercihleri haziran. Bu da Fenerbahçe ve Türk futbolu düşüncesince de müşterek evvel olur. Haziranda doğacak hocayı şimdiden belirlemek. O isme uyarınca artan 3,5 ayın ne yönetileceğini kesmek en ideali haziranda çalışacağın hocanın deminden başlamasa da bu intikal zamanına liderlik, delalet etmesi. Bilmem ne ne yazmış, emektar becerikli profilinde Aziz Yıldırım periyodunu kastetmiyorum, becerikli iktisap kılmak isteyip olamayan müşterek derinti surat var, beni birtakımı destekleyenler var iğrenerek destekliyor. Aziz Yıldırım'ı yenemeyiz fakat Ali Koç gelsin onu devirir düşüncesinde bulunan tipleri biliyoruz. Ali Koç bırak git şeyi var ya bunların hepsini inceliyoruz. Yüzde 49,7'si Norveç'ten boot hesap. Onların basında ayakları var, bunlar örgütlü çeteler. Norveç'te ne denli baş döndürücü Fenerbahçeli varmış. Bundan etkilene içtenlikli taraftarlarımız da var" dedi.

"FENERBAHÇE TARAFTARI HER ZAMAN KIZABİLİR, İLK DEFA OLMUYOR AMA İLK DEFA OLAN BAZI ŞEYLER VAR"

Ali Koç, laflarını şöyleki noktaladı: "Yiyeceğimiz baskıyı yedik, şümullü müşterek matbuat toplantısı yapacağız. Taraftarlarımızın yerinde serzenişleri var, ona da hürmet duyuyorum. talih müşterek yerde dönecek, hakeza gitmeyecek. Fenerbahçe taraftarı gelişigüzel devir kızabilir, evvel misil olmuyor fakat evvel misil bulunan birtakımı şeyler var. Fenerbahçe taraftarı zat dalında üç üç üç ne oluyor. Belirli müşterek ekip insanoğlu var evvel misil bu mevsim pik gelmeye başlamışlar. Fitili ateşleyen onlar. Görüyoruz kameralardan. Bizim kullandığımız şahıslar haziran ayında gelmeyi tercih ediyorlar."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler