USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

 Ali Koç: Ben başkandan önce taraftarım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Trabzonspor deplasmanı dönüşünde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Koç, '1-2 ay ortamında alacağımız anca önemler mevcut ki, dört başı mamur istifham işaretlerini minimize edecek, insancasına hat

 Ali Koç: Ben başkandan önce taraftarım
18-10-2021 08:02
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Trabzonspor deplasmanı dönüşünde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Koç, "1-2 ay süresince alacağımız anca önemler mevcut ki, dört başı mamur istifham işaretlerini minimize edecek, insanca hatadır denilecek önlemleri elden gündeme sokabiliriz" dedi. 

"SİSTEMİN KENDİNİ KEŞFEDEREK İCAT ETMESİ LAZIM"


Hakem hatalarının ağız ağıza sistemsel müşterek probleminin kararı olduğuna aksan karşılayıcı Koç, "Bu hakeza bitmeme edemez. Geçen zaman Konyaspor maçında da hakkımız yenmişti ve sesimizi çıkarmadık, gine ayrımsız hakem. 11'e 11 bu maçı kaybetmemiz, 3 puanı kaybetmemiz imkansıza yakındı. Çok motive hazırdık. 23 ahit gördünüz. Başka liglerde oynatılan müşterek konumu burada şişman şevkle zerrin kartpostal vermesi, sahadaki gövde lisanı, bizim oyuncularımıza bulunan yaklaşım seçimi ile rakibimize bulunan yaklaşımı kişiye aşırı nesne sorgulattırıyor. Maçtan sonradan özetleri de izleyebildik. Maçtan sonradan meydana gelenleri de izleme ettikten sonradan bu henüz netleşiyor. Valencia'ya çizgide müşterek cereyan var, zerrin kartpostal verse fenomen yatışacak, dü aktör birbirine giriyor ve dü zerrin kartpostal çıkıyor. 23'üncü dakikadan sonradan karşılaşma bitti. Maç 10-12'ye dönüştü. Biz Fenerbahçe şekilde hakkımızı arkalamak zorundayız. Bu topluluk hakkını korumayı dobra bilir. Ben müşterek nesne söylerken şişman resmi konuşmaya çalışıyorum. Adil rakiplik vardığında en şişman faydayı Fenerbahçe sağlayacak. En aşırı hakkı yenen pakt şekilde en aşırı faydayı tığ sağlayacağız. 100 bilyon TL'ye benzeyen bap oynanıyor. Bununla alakası varmı sonuna denli araştırılmalı. FETÖ hala bu işin süresince mi? En yoğun noktasına denli bakılmalı. Fenerbahçe taraftarı şeb buraya geliyorsa, hepimiz 3 Temmuz'daki denyo durumuna dönerek kişi hakkımızı kendimiz arkalamak zorundayız diyorsak burada şişman müşterek başağrısı var. Benim üzere rahat ve müspet müşterek adam, futbolun çıkarları düşüncesince savaş fail müşterek insanoğlu bu noktaya geliyorsa bunun altına inilmesi lazım. Federasyon başkanı demiyorum, MHK başkanı demiyorum sistemin kendini keşfederek buluş etmesi lazım" açıklamasında bulundu.


"ŞEFFAF BİR YAPI KURULMASI GEREKİYOR"


Şeffaf müşterek bina düşüncesince icraat yaptıklarını ve önlemler aldıklarını tamlayan Koç, "Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu. Hepimizi o asimilasyon ediyor. Tüm kulüplerin erinçsiz bulunduğu yargıcı toplumu hakkında kırıklık iletildi. Çarşamba haset müşterek güruh henüz var. İki taraf adlar belirleyecek ve alt heyet kurulacak. Kısa vadede, itidalli vadede ve gelecek senelerde mantıkla anlaşılması çelim sistemin ne en akıllıcasına biçimde tasarım edileceğiyle ilişik icraat yapılacak. Öyle müşterek noktaya geldik ki bunun uzun incelenmesi gerekiyor. O sebeple müşterek çalıştay yapılacak. Herkesi acilen değiştiremeyeceğinize layıkıyla toy strüktürel önlemler ve uygulamalar, sistemler, namına ne derseniz deyin yargıcı atamalarının, puanlarının, müşahit atamalarının ve puanlamalarının saydam müşterek biçimde yapılmasına denli camiada ahbap çavuş ve sıhriyet ilişkilerini temizleyene denli müşterek saf önlemlerin katılması gerekiyor. 1-2 ay süresince alacağımız anca önemler mevcut ki, dört başı mamur istifham işaretlerini minimize edecek, insanca hatadır denilecek önlemleri elden gündeme sokabiliriz" sanarak konuştu.


“BIÇAK KEMİĞE ÖYLE BİR DAYANDI Kİ ÇOĞUNLUK İSTERSE YABANCI HAKEME DE SICAK GÖZLE BAKMAK LAZIM”


Yabancı yargıcı mevzusundaki düşünceleri sorulan Ali Koç, “Utanırım, üzülürüm demiştim. Benim aklımda saydığım önlemlerde bu yok. Ama bıçak kemiğe anca müşterek dayandı ki çokluk isterse buna da ısıdam gözle beslemek lazım. Şunu beyan etmek istiyorum, bunu benzeyen sürede Sayın Ağaoğlu da söyledi, başka rüesa da söyledi. Ne olursa olsun karar müşterek adet nesne hakemler. MHK değişiyor, heyet değişiyor, hocalar, rüesa hepsi değişiyor. Ama bu insanoğlu değişmiyor. Federasyonda şu biçimde müşterek dava var. Ben söyleyince yapacakları mevcut ise da yapmayacak bir hale geliyorlar. Bunlar federasyonu da yerler. Nihat Bey’in hakeza müşterek şeye tenezzül etmeyeceğini ego de biliyorum. Ama altına bilge olması lazım. Zekeriya Alp aşırı DOĞRU dediler. Ben de dürüstlüğüne kefilim. Serdar Bey’i tanımıyorum. Onun düşüncesince de aşırı DOĞRU diyorlar. Ama değerli DOĞRU değilse, faik DOĞRU olmasının ne faydası var. Radikal şeyler söylüyorum. Bunu müspet kulakla dinlemelerini dileyiş ediyorum. Fenerbahçe’yi bu noktaya getirmemelerini hızlı öneriyorum. Bu sorunları şişman resmi görerek, çiğin omuza, kulüplerin, hakemlerin, federasyonun, sistemin, bellik değerinin kazanacağı noktaya iletmek uğur boncuğu mütekait değil. Tekerleği baştan buluş etmemize ister yok. Yurt haricinde etkin modeller var. Yeter ki arzu, arzu olsun. Bu iş hakeza gitmez. Her nesne incelenmeli” halinde konuştu.


“80 MİLYON İNSAN YAŞIYOR BURADA 50 TANE VAR UZMANI ÇIKARTAMIYORUZ”


Sahada fariza karşılayıcı yargıcı ile VAR hakemlerinin ayrımlı olması gerektiğine yer veren Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:


“Kim nedir, nereyle birlikteliği vardır. Nasıl atanmıştır. Hakemler var, 8 yıldır fevk sınıflama hakemi 5 karşılaşma almış. Hakem var, 10-15 yıldır 150 karşılaşma almış. Üst sınıflama hakemiyse bozukluk karşılaşma almıyor. Maç takanak kapasitede değilse bozukluk fevk sınıflama hakemi. Bunları sormamız lazım. Temsilciler ifade yazıyorlar. Rapor yazarlarken uğur boncuğu karışma edilmektedir mu ? Bir dil avcısı tutanağı bitirmeden gidip müşterek yerden icazetname almaktadır mu ? Gözlemciler bozukluk 3, 4 adet olmasın. 2 tanesi sahada olsun, 2’si televizyondan seyretsin. Bazı devletlerde yalnızca televizyondan seyrediyorlar. VAR hakemi ile alan hakemi ayrı olsun. 90 ahit koşamayabilirsin lakin VAR uzmanı olabilirsin. VAR’ı eksperlik bölgesine iletmek lazım. Adam cumartesi haset karşılaşma yönetiyor. Deplasmandan geç saatte geliyor. Ondan sonradan devrisi çağ VAR’a veriliyor. Ne nadir Hint kumaşıymış arkadaşlar. 80 milyon insanoğlu yaşıyor burada 50 adet VAR uzmanı çıkartamıyoruz.”


“CEZAYI HAK EDECEK DE BİR ŞEY DEMEDİM, DURUM TESPİTİ YAPIYORUM”


Ceza doğruluk edecek müşterek nesne yapmadığını da laflarına ekleyen Ali Koç, “Trabzon’da da söyledim. Er ve ya geç olacak. Bunlar demin Ali Koç’a ne ukubet veririz sanarak düşünüyordur. Cezayı doğruluk edecek de müşterek nesne demedim. Saygısızlık da etmedim, taşlama de etmedim. Durum tespiti yapıyorum. Federasyon bu işi halletmek istiyorsa ki arkadaşlarımızın federasyonla meydana getirdiği görüşmelerde aşırı müspet manada arzu gösterdikleri söyleniyor. Yöntem aşırı kolay” sanarak konuştu.


“BEN BAŞKANDAN ÖNCE TARAFTARIM”


Ali Koç, laflarını şu biçimde noktaladı:


“Ben başkandan önce taraftarım. Biz ne yaparsak bu arada yapacağız. Beraber kazanıp, bu arada kaybedeceğiz. Çimcisinden futbolcusuna, Arda Güler’inden Gustavo’suna, Mesut Özil’inden Ali Koç’una taraftarlara… Buramıza denli geldi. Bazı spor yorumcuları var. Bazıları eş çıkıyor, birileri hakkımızın yenildiği hafta uğur boncuğu nesne söylemiyorlar. Sezon bitince en aşırı Fenerbahçe dokunca görmüş oldu diyorlar. Ama maçlar oynanırken ahenk çıkartmıyorlar. Dolayısıyla bundan hakeza külahları değiştirmenin tarihi geldi. Bakalım, hayırlısıyla ne olacak.”


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler