USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ahmet Nur Çebi: MHK'nın şeffaf olmasını istemek hakkımız

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'MHK başkanlığı ağır müşterek görev, kimseyi bahtiyar edemiyorsunuz. Kulüpler Birliği'nin hem düşün bulunduğu şey, sistemi düzeltelim, bariz bir duruma getirelim, notlama her insanın gözü önünde olsun. MHK’nın şeffaf olmas?

Ahmet Nur Çebi: MHK'nın şeffaf olmasını istemek hakkımız
27-10-2021 15:43
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "MHK başkanlığı çetince ortak görev, kimseyi bahtiyar edemiyorsunuz. Kulüpler Birliği'nin hem düşün bulunduğu şey, sistemi düzeltelim, açıkça bir vaziyete getirelim, notlama her insanın gözü önünde olsun. MHK’nın şeffaf olmasını istemek hakkımız" dedi.

Turkuvaz Medya Grubu’nun düzenlemiş bulunduğu Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu ve Süper Lig’in En İyileri mükafat Töreni’ne eklenmiş olan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, başarının ekipman işi bulunduğunu söylerken, “Zor devirde 2 yürek aldık. 3’üncü kupayı da alacağız” dedi.

“BEŞİKTAŞ OLARAK KİMSEYE HAKSIZLIK YAPILSIN İSTEMİYORUZ”

Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) şeffaf ortak fariza yapmasını dilek ettiklerini kail Çebi, “MHK başkanlığı çetince ortak görev, kimseyi bahtiyar edemiyorsunuz. Kulüpler Birliği'nin hem düşün bulunduğu şey, sistemi düzeltelim, açıkça bir vaziyete getirelim, notlama her insanın gözü uğrunda olsun. Maçlar kesinlikle her insanın gözü uğrunda yayınlanıyorsa, MHK’nın şeffaf olmasını istemek hakkımız. İstifa üzere ortak talebimiz olmadı fakat istifanın geldiği gördük. Serdar Tatlı Bey izah yapacaktır. Kimse haksızlığı benimseme etmiyor, tığ Beşiktaş namına hiç kimseye butlan yapılmasını benimseme etmiyoruz. Hata ihtimal kasten yapılmıyor fakat yargıcılık zor, değerli ortak biçimde yapacaksınız” niteleyerek konuştu.

KOCADAĞ: KENETLENEREK ŞAMPİYON OLDUK

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ise elleme ortak ekipman oluşturduklarını ve böylece da şampiyona geldiğini söylerken, “Futbolda ara sıra efdal bütçeler muvaffakiyet getirmiyor, sabık zaman oluşturduğumuz mütevazi fakat birbirleri düşüncesince savaşım fail ekipman oluşturduk ve başarıya ulaştık. Başkanımız, uran ekibimizle ekipman olmayı bildik. Kenetleme sağladık ve muvaffakiyet geldi. En elleme ekipman Beşiktaş’tı" ifadelerini kullandı.

YALÇIN: FATİH TERİM’İ SEVİYORUZ

Galatasaray maçı evveliyat Fatih Terim ile meydana getirdiği görüşme kendisince mütekellim Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da “Fatih sarıklı benim antrenörlüğümü de yaptı, bedel verdiğimiz ortak hocamız. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Antrenörlüğüm öncesinde de düşün alışverişi yapıyorduk. Büyük başarılar sağlamış birisi, onu baş döndürücü seviyoruz. Mücadele ortalık içinde. Saha haricinde hürmet duyduğumuz ortak isim” biçiminde konuştu.

“FATİH TERİM BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETMİŞ BİR İSİM”

Teknik yönetmen Fatih Terim ile kıyaslanması ile ait de Yalçın, “Farklı jenerasyonun temsilcileriyiz. Çok iri başarılar sağlamış ortak isim. Belki tığ on paralık yakalayamayız bu başarıları. Kıyaslamayı baş döndürücü akıllıcasına bulmuyorum. Herkesin ayrımlı fikri var. Hocam senelerdir bu işin düşüncesince de tığ bu denli kalabilecek miyiz, bizim düşüncesince erken” niteleyerek konuştu.

“TARİHİN EN ZOR SEZONUYDU”

Kazanılan klasman şampiyonluğunun zorluğuna yer veren Yalçın, “Geçen zaman bana uyarınca zamanı en çetince sezonlarındandı. Camialar düşüncesince de söyleyebilirim. Taraftar ihtimal yoktu fakat toplumsal medyadan kalık etmediler. Birlik el birliği zarfında yürek düzeltmek baş döndürücü değerli. Bu ödülü önce el alıyorum, baş döndürücü değerli. İnşallah devamı elleme olur. 2 seneden ortak tomar oldu. Elimizden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışıyoruz. Sadece başarıya endeksli ortak iş olamamalı. Yaptığımız iş koşa taraflı, inişli yokuşlu olabilir. Doğal anca şeyler ve götürümlü olalım. Antrenörlerimiz elleme ve değerli” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler