USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ahmet Ağaoğlu: 'Ligin sonuç maçı oynanmadan kimin şampiyon olacağı belli olmaz'

Trabzonspor'da seçimli düzgülü umumi müesses başladı. Genel kurulda mütekellim Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Ligin sonuç maçı oynanmadan, yargıcı sonuç düdüğü çalmadan kimin şampiyon olacağı belli olmaz" dedi.

Ahmet Ağaoğlu: 'Ligin sonuç maçı oynanmadan kimin şampiyon olacağı belli olmaz'
04-12-2021 13:59
Hayri Gür Spor Salonu'nda meydana gelen ve ferda yapılacak seçimle tamamlanacak Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda, Başkan Ahmet Ağaoğlu seçime yegâne namzet şekilde girecek. Tek listenin bulunmuş yer aldığı umumi kurula delegeler ortak tomar özen göstermezken, 9 bin 353 üyenin oy ita hakkı bulunuyor. Kulübün 54 salname tarihinde 47. hile müesses seçilecek. Yeni hile kurulunun fariza süresi ise 3 sene olacak.

Trabzonspor'da 8 Nisan 2018 tarihinde meydana getirilen yılgı umumi kurulda başkanlığa seçildikten sonradan 2 Aralık 2018'de düzgülü umumi kurulda 3 sene şimdi reislik hazırlamaya doğruluk elde eden Ahmet Ağaoğlu, fariza süresini tamamladı.

Kulüp umumi sekreteri Ömer Sağıroğlu'nun konuşmasıyla başlamış bulunan umumi kurulda, oy çokluğuyla kurultay sedir başkanlığına Ali Sürmen seçildi. Daha sonradan kâffesi şüheda düşüncesince hürmet duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının arkası esna gündem, umumi heyet üyelerine sunuldu.

Borç 1 bilyon 481 milyon 471 bin TL

Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, pakt yönetimsel ve finansal raporlarını umumi kurula sundu. Ardından ise teftiş müesses namına İsmet Keskin, teftiş müesses raporunu okuyarak bordo-mavili kulübün borcunun 31 Ekim 2021 bakımından 1 bilyon 481 milyon 471 bin 248 TL bulunduğunu açıkladı.

Yönetim müesses aklama edildi

Dilek ve temenniler bölümünde meydana getirilen konuşmaların ardından, hile kurulunun ibrası umumi kurulun oylamasına sunuldu. Yapılan oylama sonrası Ahmet Ağaoğlu ve hile kurulu, umumi heyet çeşidinden aklama edildi.

Ahmet Ağaoğlu yalan aldı

Yönetim Kurulu'nun aklama edilmesinin arkası esna yalan meydan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, üç salname fariza sürelerinin başlangıcından bugüne sincap dayanıklı baş döndürücü yılgı koşulla gönül rahatlığı karşıya kaldıklarını belirterek, "Görevi devraldığımızda kulübümüzün içre bulunmuş yer aldığı ekonomik, toplumsal ve yönetimsel şartların beraberinde hiçbir kimsenin kestirim edemeyeceği ortak pandemi süreci yaşadık" dedi.

"Lig'in sonuç maçı oynanmadan, yargıcı sonuç düdüğü bitmeden kimin şampiyon olacağı belli olmaz"

Trabzonspor'un benek farkıyla önder konumda bulunduğunu hatırlatan Ağaoğlu, "Burada hepimize baş döndürücü iri yazık düşüyor. Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. Sakın ha sakın. 'Yüzde 90-97 Trabzonspor şampiyon' algısı oluşturulmaya başlandı, sakın. 'Şubat ayında bökelik kutlayacağız, gücük ay kocaoğlan baş döndürücü soğuk, bunu mart ayına erteleyelim' şakası güzel. İnsanın kulağına leziz geliyor. Ligin sonuç maçı oynanmadan, hakemin sonuç düdüğü çalmadan bu maçta kimin şampiyon olacağı belli olmaz. Herkes konuştu, ortak şeyler söylüyor. Şimdi de Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu söylüyor.

Şampiyonluk mücadelesinde bulunan mükemmel 8 kol var. Arada benek farkı muhtemel lakin ortak şeyi unutmayalım. 24 maç, 72 benek var. O devir birilerine şurası söyleyebilirim; 72 puanın önümüzde yer aldığı yerde 36 benek ile kim şampiyon oluyor. 36 benek kümede fark kalmıyor. İşin gerçeğini ve realitesini cezaevi arkası ettiğimiz zaman, bizle bu arada o mücadeleyi verici rakiplerimizi küçümsediğimiz, namevcut saydığımız ve hürmetsizlik yaptığımız devir sportif açıdan yaşamın hatasını yapmaktayız ve en ciddi bedeli öderiz. Geçmişte bunu ortak halde ödettiler lakin bugün Trabzonspor ve Trabzonspor toplumu bundan sonradan o noktada değil.

Modern futbolun, toptan futbolunun, sporun ruhunun töre bilimi ve ahlak kurullarının bütünleştiği ortak Trabzonspor ile gönül rahatlığı karşıyalar bugün. Yapmış yer aldığı değme mücadelede rakiplerine hürmet gösteren, hürmet duyan ayrımsız sürede hem sahasında hem Anadolu'da futbola ihtimam etmeyi duyuş etmiş ortak kulübün başkanı olarak. Şampiyonluk maksadı bugün ırak ortak hedeftir lakin Adana Demirspqor maçı bugün sayaç 16.00'dadır. Peşinden Antalya, Hatayspor ve gayrı maçlar var" ifadelerini kullandı.

"Maç maç bakıyoruz"

"'Lig bitmiştir. Trabzonspor ve diğerleri' söylemleri gayrı takımlarımıza meydana getirilen iri ortak saygısızlıktır" diyen Başkan Ağaoğlu, şu halde bitmeme etti:

"Trabzonspor'u ercecik havaya oyulgalamak düşüncesince meydana getirilen algıdan ayrıksı ortak bilinçlilik değildir. Biz önümüze bakıyoruz. Değerli hocamız Abdullah Avcı'nın da anlatım etmiş yer aldığı kabil maç kazandığımız devir hemen 3 benek kazanıyoruz. Hocam 3 benek kazandık diyor. Ben de diyorum ki 3 benek pozitif 2 milyon 750 bin TL kazandık diyorum. Benimki az buçuk şimdi konuşu bakış açısı. Ama maç maç. Mağlup da olabiliriz, benek da kaybedebiliriz. 100-110 benek kabul etme hiçbir ortak takımın şansı yok. Futbol sahada oynandığı sürece. Dolaysıyla benek ve maç kayıpları olabilir. Hiç ortak bilinçlilik kaybetmeyiz lakin ne devir ki heyecanımızı, umudumuzu yitiririz. Mücadele enerjisini kaybettiğiniz devir değme şeyinizi kaybedersiniz."

"8. bökelik olacaksa bu düşünceyle akım etmeliyiz"

Taraftarın desteğinin baş döndürücü ehemmiyetli olduğuna da aksan karşılayıcı bordo-mavililerin başkanı, "Önümüzdeki haftalarda baş döndürücü güçlü ortak sürecin içerisine giriyoruz. Bu mücadelede en iri enerjimiz camiamız ve taraftarımızın desteği olacaktır. Önümüzde oynayacağımız maçlara taraftarların özen göstermesini, yolun sonu 8. bökelik olacaksa, o şampiyonluğu en ortak tomar doğruluk fail camiamızın ve taraftarlarımızın bu düşünceyle zat sorumluluklarını namına getirmelerini ortak kat şimdi dileyiş ediyorum" halinde konuştu.

Ağaoğlu, umumi kurula eklenmiş bulunan üyelere teşekkürname ederek laflarını tamamladı. Genel kurulun geçmiş haset sona ererken, ferda hile ve kurulların seçimleri yapılacak.

Ahmet Ağaoğlu'nun acemi hile kurulu

Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki hile müesses sıralamasında şu adlar toprak alıyor:

Asil üyeler: Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Müminhan Bilgin, Yalçın Orhan, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Kibar Yaşar Güven, Serdar Ekrem Şirin, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacı Haliloğlu, Şemsettin Hancı

Yedek üyeler: Lokman Sadıklar, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, Vahap Öztel, İbrahim Tüfekci, İbrahim Aydın

Gökmen Şahin - Ozan Köse

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler